Manisa'nın Soma ilçesinde yeni katlı kapalı pazar yeri hizmete açıldı..

Manisa'nın Soma ilçesinde yeni katlı kapalı pazar yeri hizmete açıldı. Belediye Başkanı Ali Tulup, İstiklal Caddesi üzerinde 25 milyon liralık yatırımla 25 bin metrekare alana inşa edilen ve içerisinde 400 araçlık otoparkı da bulunan katlı kapalı pazar yerinin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.


 Manisa'nın Soma ilçesinde yeni katlı kapalı pazar yeri hizmete açıldı..

 Manisa'nın Soma ilçesinde yeni katlı kapalı pazar yeri hizmete açıldı.

Giriş Tarihi: 05.08.2020  19:58 Güncelleme Tarihi: 05.08.2020  20:59

Soma Seyyar Pazarcılar Dernek Başkanı Coşkun Çayıroğlu da yeni pazar yerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "30 yıldır eski pazar yerinde Soma'nın en büyük pazarı kuruluyordu. Yıllardır yağmurda, soğukta, sıcakta orada pazar açtık. Burada Soma Belediyesi bize modern bir pazar yeri yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 548 esnafımız bugün burada sergi açtı." açıklamasında bulundu.

Ak Parti Adayı Ali Tulup Kimdir? Yakından Tanıyalım » Soma Aktüel ...

Belediye Başkanı Ali Tulupİstiklal Caddesi üzerinde 25 milyon liralık yatırımla 25 bin metrekare alana inşa edilen ve içerisinde 400 araçlık otoparkı da bulunan katlı kapalı pazar yerinin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Soma'da kapalı pazar yeri hizmet vermeye başladı | Sahra HaberSoma Seyyar Pazarcılar Dernek Başkanı Coşkun Çayıroğlu da yeni pazar yerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "30 yıldır eski pazar yerinde Soma'nın en büyük pazarı kuruluyordu. Yıllardır yağmurda, soğukta, sıcakta orada pazar açtık. Burada Soma Belediyesi bize modern bir pazar yeri yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 548 esnafımız bugün burada sergi açtı." açıklamasında bulund.

Son dakika haberi: Soma'da kapalı pazar yeri hizmet vermeye başladı

İlçemiz Soma İstiklal Caddesi üzerinde 25 milyon liralık yatırımla 25.000 m² alana inşa edilen ve içerisinde 400 araçlık otoparkı bulunan Katlı Pazar yeri bugün (05-08-2020) vatandaşların hizmetine açıldı.
Somalı vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda, proje ve çalışmalarını gerçekleştiren Soma Belediyesi’nin toplamda 4 kat olarak inşasını tamamladığı Katlı Pazar Yeri ve Otopark; içerisinde asansörü, yürüyen merdivenleri, bebek bakım odası, lavabo ve mescit bulunan dev bir yatırım olarak ilçeye kazandırarak vatandaşların kullanımına açtı.

KATLI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI

Toplamda 4 kattan oluşan pazar yeri ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Tulup; “Projemiz yürüyen merdivenler, asansörler, mescit ve tuvalet gibi alanları bulunan modern bir pazar yeri olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır. Katlı Pazar Yerinin teras ve bodrum katı toplamda 6.957 m² olup bu katlarda 400 araçlık bir otopark yer alıyor. Katlı pazar yerinin zemin katında sebze – meyve ve diğer gıda ihtiyaç maddeleri satışı için 264 pazarcı, üst katta giyim, ayakkabı, hırdavat, zücaciye ve üretici pazarı satışları için 265 pazarcı olmak üzere toplamda 529 pazarcımız hizmet verecektir.

Son dakika haberi: Soma'da kapalı pazar yeri hizmet vermeye başladı

Belediye Başkanı Ali Tulup,  Vatandaşlarımızın rahat ulaşabileceği ve kullanabileceği bir şekilde şehir merkezimizde modern bir pazar yeri olarak projemizi tamamladık ve 5 Ağustos Çarşamba günü itibari ile de kullanıma açıyoruz. Hedefimiz siz değerli hemşerilerimiz için kaliteli sosyal hayat alanları oluşturmak, bunları korumak, geliştirmek ve bu hizmetlerden en güzel şekilde yararlanmanızı sağlamaktır. Tüm Somalı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.