22 yıldır şiddet gören Hatice Bengi'nin eşi tutuklandı...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Hatice Bengi'nin (39), sürekli şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu 22 yıllık eşi Hüseyin Bengi, Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine çıktığı mahkemece tutuklandı.. -- Gaziantep'te 115 ev karantinaya alındı.


22 yıldır şiddet gören Hatice Bengi'nin eşi tutuklandı...

22 yıldır şiddet gören Hatice'nin eşi tutuklandı

Giriş Tarihi: 03.08.2020 Güncelleme Tarihi: 03.08.2020 

'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi 'nin (39), sürekli şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu 22 yıllık eşi 'nın talebi üzerine çıktığı mahkemece tutuklandı.

22 yıldır şiddet gören Hatice'nin eşi tutuklandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Hatice Bengi'nin (39), sürekli şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu 22 yıllık eşi Hüseyin Bengi, Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine çıktığı mahkemece tutuklandı.

Hüseyin Bengi ile 1998 yılında dünyaevine giren Hatice Bengi evliliğinin ilk yıllarından bu yana şiddet görmeye başladı. İstanbul'da oturan çiftten Hatice Bengi, eşinin şiddetine daha fazla katlanamayınca 2 yıl önce boşanma davası açarak, Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba evine taşındı.

22 yıldır şiddet gören Hatice Bengi'nin eşi tutuklandıBoşanma davasını ailelerin araya girmesi üzerine geri çeken Bengi, şiddet ve tehditlerin devam etmesi üzerine 2019 yılında Hüseyin Bengi'den şikayetçi oldu. Hüseyin Bengi'nin 3 yıl 2 ay hapis cezası aldığını ve 10 gün Silivri Cezaevi'nde kaldıktan sonra şartlı tahliye ile salıverildiğini anlatan Hatice Bengi, o dönem açtığı boşanma davasını da yine akrabalarının araya girmesi nedeniyle geri çektiğini söyledi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YARDIM İSTEDİ
Daha sonra yine defalarca şiddete maruz kalan Hatice Bengi, eşinden korktuğunu ve tutuklanması gerektiğini dile getirerek, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak yardım istedi.

En son 28 Temmuz gecesi eşi tarafından şiddete uğrayan Bengi, hastanedeki tedavisinin ardından koruma altına alınırken, şikayeti üzerine gözaltına alınan Hüseyin Bengi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eşine şiddetten yakalandı, hırsızlıktan tutuklandı - Günün HaberleriSAVCILIĞIN TALEBİ İLE TUTUKLANDI
Tutuksuz yargılanan Hüseyin Bengi, bugün Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine Nöbetçi Mahkemeye çıkarıldı. Eşine uzun yıllardır şiddet gösterdiği iddiasıyla yargılanan Bengi, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22 yıldır şiddet gören Hatice'nin eşi tutuklandı

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Daha sonra yine defalarca şiddete maruz kalan Hatice Bengi, eşinden korktuğunu ve tutuklanması gerektiğini dile getirerek, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak yardım istedi. En son 28 Temmuz gecesi eşi tarafından şiddete uğrayan Bengi, hastanedeki tedavisinin ardından koruma altına alınırken, şikayeti üzerine gözaltına alınan Hüseyin Bengi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAVCILIĞIN TALEBİ İLE TUTUKLANDI

Tutuksuz yargılanan Hüseyin Bengi, bugün Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine Nöbetçi Mahkemeye çıkarıldı. Eşine uzun yıllardır şiddet gösterdiği iddiasıyla yargılanan Bengi, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatayda yaşayan Hatice Hanım 22 yıldır eşinden şiddet görüyorHATAY'DA YAŞAYAN HATİCE HANIM 22 YILDIR EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜYOR

Dicle Üniversitesi'nden 'Kürtçe tez yazımı yasaklandı' iddiasıyla ilgili açıklama

Son dakika haberi...  ve bazı basın yayın organlarında çıkan "Kürtçe tez yazımı yasaklandı" başlıklı provokatif haberle ilgili Diyarbakır 'nden () açıklama geldi. Yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığını, bu programlarda herhangi bir statü ve öğretim dili değişikliğinin yapılmadığı ifade edildi.

Giriş Tarihi: 03.08.2020 

Dicle Üniversitesi'nden 'Kürtçe tez yazımı yasaklandı' iddiasıyla ilgili açıklama

DÜ'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, son günlerde sosyal medya ortamlarında üniversitelerinde 'Kürtçe tez yazımının yasaklandığı' yönünde paylaşımların dolaşıma sokularak kamuoyunun yanlış ve yanıltıcı bilgilerle yönlendirilmeye çalışıldığının görüldüğü kaydedildi. Açıklamada, ''Üniversitemizde lisans düzeyinde Kürt dili ve kültürü programı 2012 yılında açılmıştır.

GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Aynı alanda tezsiz yüksek lisans programımız 2013 yılında, tezli yüksek lisans ve doktora programlarımız ise 2015 yılında açılmıştır. Bu programların öğretim dili, Türkçedir. Benzer bir biçimde üniversitemizde açık bulunan İngiliz dili, Arap dili, Fars dili gibi filoloji bölümlerinin tamamında da öğretim dili Türkçedir. Bugüne kadar Kürt dili ve kültürü tezsiz yüksek Lisans programımızdan 86, tezli yüksek lisans programımızdan 10, doktora programımızdan ise 6 öğrenci mezun olmuştur.

Dicle Üniversitesi'nden 'Kürtçe tez yazımı yasaklandı' iddiasıyla ilgili açıklama
BİRÇOK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ YURT DIŞINA GÖNDERİLMİŞTİR
Faaliyete geçtiği günden bu yana bu programlarda herhangi bir statü değişikliği, öğretim dili değişikliği yapılmamıştır. Ayrıca bu günlerde üniversitemiz tarafından bu programlara ilişkin herhangi bir açıklama veya güncelleme de yapılmamıştır. Üniversitemiz, Kürt dili ve kültürü yüksek lisans ve doktora programlarında ihtiyaç duyulan nitelikli bilim insanı ihtiyacını gidermek ve programları güçlendirmek amacıyla değişim programları kapsamında birçok lisansüstü öğrenci yurt dışına gönderilmiştir.

AÇIKLAMALAR KÖTÜ NİYETLİ VE KASITLI
2019 yılında lisans ve lisansüstü programlarımızı güçlendirmek için Irak Selahaddin Üniversitesi Rektörlüğü ile ikili işbirliği protokolü imzalayarak konuya verdiğimiz ehemmiyeti kamuoyu ile paylaşmıştık. Hal böyle iken son günlerde üniversitemizde 'Kürtçe tez yazımının yasaklandığı' yönünde kötü niyetli ve kasıtlı açıklamalarla yeni ve fiili bir durum izleniminin oluşturulmaya çalışıldığı müşahede edilmektedir. Bu bakımdan bu tür paylaşımların yanlış, yanıltıcı ve yönlendirme maksatlı olduğu değerlendirilmektedir.

ÜNİVERSİTENİN İTİBARI YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYOR
Üniversitemiz, kurumsal itibarını yıpratmaya yönelik yanlış ve yanıltıcı beyanlara karşı hukuki haklarını saklı tutmaktadır. Adalet, bilimsel özgürlük, farklılıklardan güç alma, insana saygı, kalite bilinci, katılımcılık, sosyal sorumluluk, tutarlılık gibi temel değerleri özümseyerek benimsemiş olan üniversitemiz, şeffaflık ve kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğu bilincine sahiptir. TSE standartlarını uygulayan üniversitemizin uluslararasılaşma alanındaki başarıları son günlerde Erasmus+ çerçevesinde onaylanan 20 adet Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesiyle kanıtlanmıştır.

YANLIŞ BİLGİLERE İTİBAR EDİLMEMELİDİR
Üniversitemiz, bütün dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinde de korona virüs aşı geliştirme programlarına kabul edilmiş ve bu alanda üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Bilimsel başarılarıyla uluslararası alanda emin adımlarla yürüyen üniversitemiz ile ilgili sosyal medya paylaşımlarındaki yanlış, yanıltıcı ve yönlendirici içeriklere yer verilmesi talihsizlik olarak değerlendirilmektedir. Bu itibarla üniversitemizin kurumsal bilgilendirmesi dışında, farklı mecralarda paylaşılan bilgilere itibar edilmemelidir'' denildi.

Son dakika: Foça'daki tekne faciasında flaş gelişme: Kaptan tutuklandı! 4 kişi hayatını kaybetmişti

Son dakika haberine göre İzmir'in Foça ilçesinde 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin yaralı kurtarıldığı, 1 kişinin ise halen kayıp olarak arandığı tekne faciasında kaptan Adem D.(39) tutuklandı.

Giriş Tarihi: 03.08.2020 Güncelleme Tarihi: 03.08.2020 

Son dakika: Foça'daki tekne faciasında flaş gelişme: Kaptan tutuklandı! 4 kişi hayatını kaybetmişti

İzmir'in Foça ilçesinde alabora olması sonucu 4 kişinin öldüğü, 1 çocuğun kaybolduğu teknenin kaptanı tutuklandı.

Karşıyaka ilçesinden Foça'ya gelen ve açıldıkları teknenin Hayırsız Ada açıklarında batması sonucu 4 kişinin öldüğü olayda kaybolan Sarp Göksoy'un (9) bulunması için arama kurtarma çalışmalarına tekrar başlandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Kurbağa Adamları ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, çalışmaları teknenin battığı yer ve çevresinde yürütüyor.

Öte yandan, teknenin kaptanlığını yapan ve başka bir tekne tarafından kurtarılan Adem D, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekne sahibinin ise ifadesine başvuruldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen Adem D. tutuklandı.

Olayda yaralanarak hastaneye kaldırılan 4 kişinin ise taburcu edildiği öğrenildi.

Hayatını kaybedenlerden Şennur Avcı'nın (41) cenazesinin ikindi namazı sonrası Çinili Camisi'nde kılınacak namazın ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verileceği kaydedildi.

Foça Devlet Hastanesi morgunda tutulan diğer cenazelerin ise henüz yakınlarına teslim edilmediği belirtildi.

Foça'daki tekne faciasında flaş gelişme: Kaptan tutuklandı!

3 YILDAN 15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ İLE YARGILANACAK
İzmir'in Foça ilçesinde 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin yaralı kurtarıldığı, 1 kişinin kayıp olarak arandığı tekne faciasıyla ilgili 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan tutuklanan kaptan Adem Demir'in (39), hakkında dava açılması halinde TCK'nın 85/2'in maddesini içeren "Fiil, birden fazla insanın ölümüne ya da bir veya birden fazla kişinin ölümü ile birlikte bir veya birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmuş ise, kişi 3 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır" hükmüyle yargılanacak.

Son dakika: İzmirde tekne battı: 4 kişi yaşamını yitirdiSON DAKİKA: İZMİR'DE TEKNE BATTI: 4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İzmir Foçadaki tekne kazasında facia geliyorum demiş! 4 kişilik tekneye 9 kişi almışlarİZMİR FOÇA'DAKİ TEKNE KAZASINDA FACİA 'GELİYORUM' DEMİŞ! 4 KİŞİLİK TEKNEYE 9 KİŞİ ALMIŞLAR

Son dakika: İzmirde tekne battı: 4 kişi yaşamını yitirdiSON DAKİKA: İZMİR'DE TEKNE BATTI: 4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Son dakika haberi: Foça'da 10 kişinin bulunduğu tekne battı: 4 ölü, kayıp 1 kişi aranıyor

'da korkunç kaza! 4 ölü, 2 yaralı

Giriş Tarihi: 01.08.2020 Güncelleme Tarihi: 01.08.2020 

 Pozantı'da bir otomobil ile minibüs çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Adana'da korkunç kaza! 4 ölü, 2 yaralı

'nın Pozantı ilçesinde, otomobil ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, Pozantı ilçesi Adana- Ankara yolu Şekerpınarı mevkiinde meydana geldi. Otomobil ile midibüsün çarpışmasıyla 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve CANKUR ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Adana'da bayram günü katliam gibi kaza: 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Adana'nın Pozantı ilçesinde otomobil ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Adana'nın Pozantı ilçesinde, otomobil ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, Pozantı ilçesi Adana- Ankara yolu Şekerpınarı mevkiinde meydana geldi. Otomobil ile midibüsün çarpışmasıyla 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

YARALILAR ÇEVREDEKİ HASTANELERE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve CANKUR ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Adana'da bayram günü katliam gibi kaza: 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Adana'da bayram günü katliam gibi kaza: 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Adana'da bayram günü katliam gibi kaza: 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Pozantı ilçesinde,  yolu Şekerpınarı mevkiinde otomobil ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Otomobil ile midibüsün çarpışmasıyla 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine  yerine sağlık, polis ve CANKUR ekibi sevk edildi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.


Polis ekiplerinin yaşanan feci kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi

Gaziantep'te 115 ev karantinaya alındı

Son dakika haberleri... Koronavirüs tedbirleri gereği 'te 115 ev karantinaya alındı. 355 kişi karantina nedeniyle 'nı evlerinde geçiriyor.

Giriş Tarihi: 01.08.2020 

Gaziantep'te 115 ev karantinaya alındı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 115 evde uygulanan karantina dolayısıyla 355 kişi Kurban Bayramı'nı evlerinde geçiriyor.

İslahiye ilçesinde son iki günde 6 mahalledeki 15 ev, Kovid-19 tedbirleri kapsamında Hıfzıssıhha Kurulu kararınca karantina altına alındı.

İlçede çeşitli sebeplerle temaslı bulunduğu belirlenen 115 evde yaşayan 355 kişi bayramı evlerinde geçirecek.

Vatandaşların 14 gün karantinada kaldıkları süre boyunca ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubunca karşılanacak.

Yetkililer, tedbir amaçlı hijyene, maske takılmasına ve sosyal mesafe kuralına uyulması uyarısında bulundu.

Hatay'da yaşayan Hatice Hanım 22 yıldır eşinden şiddet görüyor

'da yaşayan 39 yaşındaki Hatice B., eşinden 22 yıldır şiddet gördüğünü açıkladı. Şikayeti üzerine dayakçı kocanın gözaltına alındığını daha sonra serbest bırakıldığını belirten Hatice B., "Eşimden korkuyorum" dedi.

Giriş Tarihi: 01.08.2020 

Hatay'da yaşayan Hatice Hanım 22 yıldır eşinden şiddet görüyor

'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Hatice B. (39), 22 yıllık eşi H.B. tarafından sürekli şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Daha öncesinde birçok kez boşanma davası açtığını ancak ailesi nedeniyle geri çektiğini söyleyen Hatice B., "Kendimden çok çocuklarıma zarar vermesinden endişe ediyorum. Bu şiddet 22 yıldır sürüyor" dedi.

ÖNCE GÖZALTINA ALINDI SONRA...

H.B.'nin şikayetin ardından gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı öğrenildi.

H.B. ile 1998 yılında, dünyaevine giren Hatice B. evliliğinin ilk yıllarından bu yana şiddet görüyor. Yaklaşık 10 yıl sonra daha fazla şiddete maruz kalmak istemeyen Hatice B., boşanma davası açtı ve İstanbul'da yaşarken Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba evine taşındı. Boşanma davasını ailelerin araya girmesi üzerine geri çeken Hatice B., şiddet ve tehditlerin devam etmesi üzerine 2019 yılında, H.B.'den şikayetçi oldu. H.B.'nin 3 yıl 2 ay hapis cezası aldıktan sonra 10 gün Silivri Cezaevi'nde yatıp şartlı tahliyeyle salıverildiğini anlatan Hatice B., o dönem açtığı boşanma davasını da yine akrabalarının araya girmesi nedeniyle geri çektiğini söyledi.

"BOĞAZIMI SIKTI, YERE YATIRIP ÜZERİME BASTIRDI"

Eşinin o dönemde bir daha şiddet göstermeyeceği için yemin ettiğini ve daha sonra Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Yeşilköy Mahallesi'ne yerleştiklerini belirten Hatice B., şunları söyledi:

"En son kocamın kız kardeşleriyle eskiden beri süre gelen bir husumet nedeniyle tartıştık. Kızımı kocasıyla beraber darbetmişlerdi. 28 Temmuz 2020 gecesi saat 22:00 sıralarında kocam H.B. ile bu konuda aramızda bir tartışma başladı. Bana sesimi kesmemi kesmezsem kendisinin keseceğini söyledi. Ben de susmayacağımı kızımı koruması gerektiğini söyleyince önce boğazımı sıktı. Ardından yere yatırıp üzerime bastırdı. Nefessiz kaldım. Bayılmışım. Bu arada kızım Güllü B. odaya gelmiş. Müdahale etmek isteyince onu da saçından sürükleyip duvara vurmuş. Sabah ayıldım, beni yatağa yatırdılar. Kızım ile birlikte sonra hastaneye gittik. Banyoda düştüğümü söyledim. Doktor inanmadı. Polisleri çağırdı ben de gerçeği anlattım, şikayetçi oldum. Eşimden korkuyorum. Kendimden çok çocuklarıma zarar vermesinden endişe ediyorum. Bu şiddet 22 yıldır sürüyor. Bayramdan sonra boşanma davasını açacağım."

"BIÇAKLA SAATLERCE DOLAŞTI"

Güllü B. (19) ise olay gecesi arkadaşlarıyla evin dışında oturduklarını, ilerleyen bir saatte eve geldiğinde ise içeriden babasının bağırtılarını duyduğunu belirterek, "İçeri girdiğimde annem yerde yatıyor, babam ise bağırıyordu. Her zamanki gibi kavga ettiklerini anladım. Fakat bu defa annem sessizdi. Yanına gittim baygındı. Buz getirip başına koymak istedim, babam beni de savurup duvara çarptı. Kapıyı kapattı ve elinde bir bıçakla evin içinde saatlerce dolaştı. Sabaha karşı ancak annemi alıp hastaneye gidebildim. Sabaha kadar korku ve çaresizlik içinde bekledim" dedi.
Evin en büyük çocuğu Beşir B. (21) ise olayı kardeşinden öğrendikten sonra iş aramak için gittiği İstanbul'dan acilen Dörtyol'a döndüğünü kaydederek "Annemi ve kardeşlerimi babamın şiddetinden korumak için acilen Dörtyol'a döndüm. Düzenli bir iş bulduğum anda kardeşlerime ve anneme kendim bakacağım" diye konuştu.

Olayı sosyal medyada paylaştıktan sonra kendisini çok sayıda kişinin yardım etmek için aradığını da belirten Beşir B. babasının kesinlikle uzaklaştırılmasını, bir daha annesi ve kardeşlerine şiddet uygulamasının önüne geçilmesini istediğini belirtti.

KORUMA ALTINA ALINDI

Öte yandan, Hatice B. hastanedeki tedavisinin ardından koruma altına alınırken, şikayeti üzerine gözaltına alınan H.B.'nin serbest bırakıldığı ancak önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacağı, alacağı ceza üzerine önceki cezasının infaz edilebileceği öğrenildi.

Kayseri'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Kayseri'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kayseri'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Kayseri'de iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Kayseri-Kahramanmaraş yolunun 58'inci kilometresi Dadaloğlu kavşağında meydana geldi. Ömer Baran'ın kullandığı 38 FA 041 plakalı otomobil, Kahramanmaraş yönüne giderken tali yoldan çıkan Murat Avşar yönetimindeki 51 KL 042 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle iki otomobil de devrildi.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada sürücülerden Murat Avşar olay yerinde hayatını kaybetti, diğer sürücü Ömer Baran ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Durdu Baran, Neslihan Baran, Üveyda Baran, Fatma Baran, Selman Avşar, Murat Avşar, Billur Bilgen ve ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

YARALILARA İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yapılan ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Murat Avşar, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kahramanmaraş'ta iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı
Kahramanmaraş'ta iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı
Kahramanmaraş'ta iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Kazada sürücülerden Murat Avşar olay yerinde hayatını kaybetti,