Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı: Doğu Akdeniz ve Ege'de sonuna kadar devam edeceğiz.

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoağan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, "Türkiye olarak salgın dönemini, sağlık başta olmak üzere her alanda tüm dünyanın takdirini kazanan bir başarıyla yönettik." dedi.


Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı: Doğu Akdeniz ve Ege'de sonuna kadar devam edeceğiz.

: Başkan Erdoğan'dan  mesajı: Doğu Akdeniz ve Ege'de sonuna kadar devam edeceğiz

 haberine göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı   mesajı yayınladı. Erdoğan, vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik etti, trafikte dikkatli olmalarını istedi. Erdoğan, dış politikaya dair de önemli ifadeler kullandı. Erdoğan, "Yeniden ibadete açtığımız Ayasofya Camii örneğinde olduğu gibi egemenlik haklarımızı kullanmakta tereddüt göstermeyeceğiz." dedi.

Giriş Tarihi: 30.7.2020  11:35 Son Güncelleme: 30.7.2020  11:42

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı: Doğu Akdeniz ve Ege'de sonuna kadar devam edeceğiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Erdoğan, vatandaşlara iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunurken, seyahatler sırasında trafik kurallarına riayet etmelerini istedi. Erdoğa, mesajında dış politikaya dair çok önemli ifadeler de kullandı. Ağustos ayını zaferler ayı olarak nitelendiren Başkan Erdoğan, "Doğu Akdeniz ve Ege'deki haklarımızı korumak için başlattığımız çalışmaları sonuna kadar devam ettireceğiz." dedi.

Son Dakika Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajıBAŞKAN ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı görüntülü mesajında, bayramın Türk milleti ve tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz etti.

Bu sene Kurban Bayramı'nın, koronavirüs salgınından dolayı hac farizasının sınırlı bir şekilde yapılacak olması nedeniyle mahzun bir şekilde yaşanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah önümüzdeki yıl, yine milyonlarca Müslüman, Kabe-i Muazzama'yı ve mukaddes toprakları yeniden aşkla, coşkuyla, sevinçle dolduracaktır. Türkiye olarak, salgın dönemini, sağlık başta olmak üzere her alanda tüm dünyanın takdirini kazanan bir başarıyla yönettik. Normalleşme süreciyle birlikte, turizm dışındaki hemen tüm sektörlerde hayat, salgın öncesi dönem seviyesine yaklaşan bir ritme kavuştu." ifadelerini kullandı.

"TAMAM" diye ifade ettikleri 'temizlik, maske ve mesafe' ilkeleri hayatın merkezine yerleştirilerek hem elde edilen kazanımların korunması hem de daha büyük hedeflere doğru yürümenin sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Salgın döneminde, ülkemizde gelir düzeyi en düşük kesimlerden başlayarak, milletimizin her bir ferdine destek olmaya özel önem verdik." dedi.

"NAKDİ DESTEK ÖDEMELERİNİN SÜRELERİNİ UZATTIK"

Sosyal koruma kalkanı altında yaklaşık 26,5 milyar liralık bir kaynağı, vatandaşların istifadesine karşılıksız olarak sunduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

Başkan Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı"Bayramlarda verdiğimiz 1000'er liralık ikramiyelerine ek olarak, bu dönemde emeklilerimizin en düşük maaşını 1500 liraya çıkardık. İstihdamı korumak amacıyla pek çok destek programını hayata geçirdik. Kısa çalışma ödeneği yanında, işini kaybeden veya ücretsiz izne çıkartılan çalışanlarımıza yönelik nakdi destek ödemelerinin sürelerini uzattık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin imkanlarını, 83 milyon vatandaşımızın her birinin emrine sunarak, geleceğimize güvenle bakabilmemizi sağladık. Milletimizin, kendisine sunduğumuz imkanları, çalışkanlığıyla, gayretiyle, üretkenliğiyle, büyük ve güçlü Türkiye idealimize daha büyük katkılara dönüştüreceğinden en küçük bir şüphemiz yoktur."

"TEREDDÜT GÖSTERMEYECEĞİZ"

"Tarihimize zaferler ayı olarak geçen ağustos ayına girmek üzere olduğumuz şu günlerde, inşallah, evlatlarımıza yeni zaferler miras bırakacağız." ifadelerini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Irak ve Suriye'den Libya'ya uzanan geniş bir alanda süren mücadelemizi hem kendimiz hem bu ülkelerdeki dost ve kardeşlerimiz için zaferle neticelendirmekte kararlıyız. Doğu Akdeniz ve Ege'deki haklarımızı korumak için başlattığımız çalışmaları sonuna kadar devam ettireceğiz. Fatih Sultan Mehmet Han'ın vakfiyesine uygun şekilde, yine bir cuma günü yeniden ibadete açtığımız Ayasofya Camii örneğinde olduğu gibi, egemenlik haklarımızı kullanmakta tereddüt göstermeyeceğiz.

Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, hangi inanca, kökene, kültüre sahip olursa olsun, adaletsizliğe, haksızlığa, zulme uğrayan herkesin yanında yer almayı sürdüreceğiz. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği bizimle olduğu müddetçe, son nefesimize kadar bu kutlu mücadeleyi yürüteceğiz. Rabb'imden, bu mübarek günler hürmetine, milletçe Sıratı Müstakim üzere işimizi kolaylaştırmasını, yüreğimizi ferahlatmasını, gayretimizi ve gücümüzü artırmasını niyaz ediyorum."

Kurban Bayramı için yollara çıkan tüm vatandaşlardan, trafik ve sağlık kurallarına titizlikle riayet etmelerini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bayram sevincine gölge düşürmemek, yürekleri yakmamak, insanımızı ve ülkemizi dermansız bırakmamak için hep birlikte lütfen daha dikkatli, daha sorumlu davranalım. Bir kez daha Kurban Bayramı'nın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

'nin  ilçesinde, 2 yıl önce terör örgütü  mensuplarının yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu annesi Nurcan Karakaya ile şehit düşen 10 aylık Bedirhan Mustafa'nın adının yaşatıldığı üs bölgesinde fedakarca görev yapan güvenlik güçleri, teröristlere geçit vermiyor.

Giriş Tarihi: 30.7.2020  11:14 Son Güncelleme: 30.7.2020  11:49

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

'da 31 Temmuz 2018'de Kalana Üs Bölgesi'nde görevli Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'yı ziyaret eden ve dönüş yolunda, 'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda annesiyle şehit olan 10 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'nın adının verildiği "Şehit Bebek M. Bedirhan Üs Bölgesi"nde görevli güvenlik güçleri, dosta güven, düşmana korku salıyor.

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

Şehit bebeğin babasının daha önce görev yaptığı 2 bin 608 rakımlı üs bölgesinde de 'ya karşı başarılı operasyonlar düzenleyen jandarma, özel harekat polisi ve güvenlik korucuları, yerli ve milli silahlarla tam donanımlı ekipmanların desteğiyle 7 gün 24 saat nöbet tutarak teröristlere göz açtırmıyor.

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

Teröristlerin faaliyetlerinin engellenmesi amacıyla sınır bölgelerindeki yüksek rakımlı tepelere yapılan üs bölgelerinde, geçiş güzergahlarını kontrol altında tutan güvenlik güçleri, düzenledikleri operasyonlarla huzur ve güven ortamını bozmak için masum insanları hedef alan terör örgütüne ağır kayıplar verdiriyor.

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

ŞEHİT BEBEK İLE ANNESİNİN KANI YERDE KALMADI

 kırsalında 30 Haziran 2020'de jandarma komando timlerince düzenlenen operasyonda, 10 aylık bebek ile annesinin şehit edilmesi olayının faillerinden olan ve Terörden Arananlar Listesi'nde "gri" kategoride yer alan sözde Mirgezer grubu sorumlusu "Partizan" kod adlı Adil Akyürek etkisiz hale getirildi.

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince, 11 Mayıs 2019'da 'da düzenlenen operasyonda da olayın faillerinden "Azat" kod adlı terörist Metin Daşdemir ve "Serhildan Gever" kod adlı Yavuz Bozkurt yakalandı.

Jandarmanın çalışmaları sonucu, saldırıyı gerçekleştirdiği parmak izinden tespit edilen terörist Evin Sevim ise Diyarbakır'da gözaltına alındı.

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

"TERÖRLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, AA muhabirine, şehit bebek Bedirhan Mustafa'nın ismini Kalana Üs Bölgesi'ne verdiklerini anımsattı.

Kentte hem sınır bölgeleri hem de kent merkezlerinde terörle mücadelenin etkin ve başarılı şekilde sürdüğünü belirten Akbıyık, şöyle konuştu:

Şehit Bedirhan bebeğin adının verildiği üste teröristlere geçit verilmiyor!

"Bizim için 31 Temmuz'un başka bir anlamı da var. 31 Temmuz Bedirhan bebek ve annesinin şehit edilişinin yıl dönümü. Onlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Saldırıya katılan teröristlerin hepsi cezalarını buldu. Olayın failleri olan teröristlerden bazıları tutuklandı, bazıları etkisiz hale getirildi. İnşallah bundan sonra şehidimiz olmaz. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, asker, polis ve jandarma olarak terörle mücadelemiz devam edecek."

'li 'in  ettiği D.K: Susmam için tehdit etti şikayet edemedim

'li  vekil 'in  ettiği D.K. Meclis'te ifade verdi: Kahveyi içtikten sonra bayıldım. Çocuklarımın can güvenliği de tehlikedeydi, şikayet edemedim

ZÜBEYDE YALÇINZÜBEYDE YALÇIN

Giriş Tarihi: 30.7.2020

HDP'li Tuma Çelik'in tecavüz ettiği D.K: Susmam için tehdit etti şikayet edemedim

Tecavüz skandalı ortaya çıktıktan sonra HDP'den istifa eden Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılması için oluşturulan hazırlık komisyonu mağdure D.K'yı dinledi. Son derece duygusal anların yaşandığı komisyonda D.K'nın zaman zaman gözyaşlarına engel olamadığı görüldü. D.K, süreci paylaştıktan sonra milletvekillerinin sorularını da yanıtladı.

AİLESİNİN EVİ SANDIM
D.K, "Cinsel saldırının gerçekleştiği ev bir dernek başkanına ait. Neden, Tuma Çelik ile baş başa oraya gittiniz" sorusuna, "Ben gittiğimiz yerin dernek başkanına ait olduğunu bilmiyordum. Tuma Çelik'in ailesinin evine gittiğimizi sanıyordum" dedi.



KAHVEME İLAÇ KOYDU
Saldırıda bulunurken karşı koymadın mı" sorusuna da "Ben eve girdiğimizde daha önceden bir hazırlık yapıldığını gördüm. Daha sonra kahve ikram edildi. Kahveyi içtikten sonra bayıldım" yanıtını verdi.

ŞİKÂYET EDEMEDİM
D.K, milletvekillerinin şikayet etmekte neden geç kaldığını sorması üzerine de, şu yanıtı verdi:
Bizim ailemizin büyük çoğunluğu HDP'li. Böyle bir şikayette bulunmaya onun için korktum. Benim üniversiteye giden çocuklarım var. Sadece benim değil, çocuklarımın can güvenliği de tehlikedeydi, şikâyet edemedim.

Son Dakika: Tecavüz skandalında HDP'li Tuma Çelik'in dokunulmazlığı kaldırılacak mı? TBMM'de bugün.. 

AĞUSTOS SONU ÇAĞRILACAK
Komisyon, Tuma Çelik'in Ağustos ayı sonuna doğru (20 Ağustos gibi) savunmasını yapması için hazırlık komisyonuna çağrılmasını kararlaştırdı. Çelik, kendi gelip savunma yapabileceği gibi bir başka milletvekili de bu görevi üstlenebiliyor. Çelik'in savunmasını yazılı yapması seçeneği de bulunuyor.

HDP VEKİLLİK İÇİN TECAVÜZÜ ÖRTTÜ
D.K, HDP'li kadın milletvekili ile yaptığı görüşmeyi de anlattı. D.K'nın sözleri HDP'nin iğrenç yüzünü, milletvekiliği için tecavüzü bile örttüklerini ortaya koydu. D.K, "Görüştüğüm HDP'li kadınlar bana 'Şu sıralarda kayyum ile uğraşıyoruz. Kaybedecek bir milletvekilimiz bile yok' dedi.

Son dakika haberler: HDP'li Tuma Çelik'in tecavüz ettiği kadının avukatı konuştu: Elimizde yeterince delil var Son dakika! HDP'li Tuma Çelik'in tecavüz skandalında WhatsApp mesajları ortaya çıktı! HDP’li Tuma Çelik’in kirli sicili! Hem tecavüzcü hem de Türkiye düşmanı!