Pınar Gültekin'in acılı babası konuştu: "Kızımı teşhis edemedim"

Muğla’da öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklandı.


Pınar Gültekin'in acılı babası konuştu:

'in acılı babası konuştu: "Kızımı teşhis edemedim"

Giriş Tarihi: 22.07.2020  10:28 Güncelleme Tarihi: 22.07.2020  14:11

’da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi ’in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Katil zanlısı ’nın kızını takıntı haline getirdiğini söyleyen baba Gültekin, “Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim" ifadelerini kullandı.

Muğla'da vahşi bir cinayete kurban giden 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından dün akşam saatlerinde yakınlarına teslim edildi. Genç kız toprağa verilmek üzere memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine gönderildi.

"YALNIZ KIZIMI DEĞİL HEPİMİZİ ÖLDÜRDÜ"
Pınar Gültekin'in acılı babası Sıddık Gültekin katıldığı bir televizyon programında kızının yaşadıklarını anlatı ve öldürülme biçimine isyan etti.

Cemal Metin Avcı'nın kızını takıntı haline getirdiğini defalarca ayrılmak istemesine rağmen peşini bırakmadığını ifade eden baba Gültekin, "Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Bu benim yüreğimi yakıyor. Bu acıyla ben yaşayamam zaten. Bu yalnız kızımı öldürmedi, hepimizi öldürdü" diye konuştu.

"BENİM ACIM TARİFSİZ"
Tarifsiz bir acı yaşadığını kaydeden baba Gültekin şunları söyledi:

* Benim acım çok büyük Hakan bey, en iyi siz anlarsınız çünkü siz de bir babasınız. Benim acımın tarifi edilemez. Benim acım çok büyük. Artık yeter diyelim. Bugün benim ocağım yandı, benim ciğerlerim yandı, ben bittim, öldüm. Bütün ailem bitti. Benim 27 sene verdiğim bütün emekler bitti. Ama bundan sonra hiçbir evlat ölmesin, hiçbir kadın ölmesin, hiçbir kız çocuğu ölmesin.

"HER KIZ ÇOCUĞUNUN BAŞINA BİR BEKÇİ DİKELİM"
* Artık Türkiye öyle olmuş ki, her kız çocuğunun başına birer nöbetçi mi dikmemiz lazım? Pınar benim kızım değil bu saatten sonra, bütün Türkiye'nin kızıdır.

* Acım çok büyük. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bütün Türk halkına teşekkür ediyorum. Muğla Akyaka Jandarma Bölge Komutanlığı'na, Muğla Valisi'ne, Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Ben şahit oldum, üç gün üç gece aynı bizim gibi hiç yatmadan görevlerini dört dörtlük yaptılar. Bunu söylemeden geçersem bir yanlış yapmış olurum. Türkiye'nin başı sağ olsun.

"BİZ BUNU HAK ETMEDİK"
* Annesi tarif edilemez bir acı yaşıyor şu anda. Zaten hasta, orada da doktorlar geldi, müdahale etti. Kız kardeşi aynen öyle. Benim 5 tane çocuğum var, dördü de perişan. Biz bunu hak etmedik. Bir insan ne kadar kötü olursa olsun, hiçbir varlık, hiçbir canlı ölümü hak etmiyor. Artık yeter, bu ülke kana doymadı mı?

* Pınar'ı en son 6 ay önce görmüştüm. Havaalanında karşılamıştım. 6 senedir üniversite okuyordu, bu sene son senesiydi. Bana telefon açtı 'Baba ben artık eve döneceğim' dedi.

"TAKINTI HALİNE GETİRMİŞTİ"
* Bu ilişki değildi ki… Bu adam takıntı haline getirmişti. Zaten evli bir insandı, zengindi. Benim kızımın ismini belki kötüye çıkartmış olabilirler. Kızım şerefli, namuslu olmasaydı bugün kızım yaşardı. Namusu için canını verdi.

* Kızımla birlikte olmak istiyormuş. Kızım buna defalarca itiraz etmiş. 'Sen evli insansın, hanımına söylerim' demiş. Zaten ne zaman ki kızım 'Ben senin hanımına söylerim' dedi, bu korkudan cinayeti işledi.

"BİR BABA OLARAK KIZIMI TEŞHİS EDEMEDİM"
* Çünkü artık kızım yakasını kurtaramıyordu. Bütün Muğla biliyor, esnaf biliyor. Benim kızım 6 yıldır Muğla'da. Tanımayan yok, erkek gibi kızdı. Pısırık bir insan da değildi. Ama neticede takıntı hale getirmiş adam. Bir türlü kızımın yakasını bırakmamış.

* Ve en sonunda bu vahşet mi diyelim, isim bulamıyorum. Bu vahşetten öte bir şeydir. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Bu benim yüreğimi yakıyor. Bu acıyla ben yaşayamam zaten. Bu yalnız kızımı öldürmedi, hepimizi öldürdü.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı tutuklandı

Son dakika haberi... Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi 'i öldüren zanlı, tutuklandı. Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi.

Pınar'ı elleriyle boğdu, cesedini varilde yakıp üstüne beton döktü... İstediğin kılıfı uydur, canisin!

5 gündür aranan ve vahşice öldürüldüğü ortaya çıkan Pınar Gültekin'in acı haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Eski sevgilisini vahşice katleden cani, ceza indirimi almak için diğer kadın cinayetlerinin failleri gibi genç kızı suçladı.

Muğla Ula’da 16 Temmuz’da yalnız yaşadığı evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan üniversiteli Pınar Gültekin’in (27), ailesi kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve polislerden oluşan özel ekip, genç kızın en son Menteşe’deki AVM’de bir kişiyle buluştuğunu belirledi.

ŞİŞEDEKİ BENZİN ELE VERDİ

Bölgedeki 100’ün üzerinde güvenlik kamerası incelendi. Olay günü bir petrol istasyonundan iki pet şişeye 16 liralık benzin doldurup alan şüphelinin Pınar’ın eski sevgilisi Cemal Metin Avcı olduğu tespit edildi.

DÖVEREK BAYILTIP BOĞDU

Gözaltına alınan Avcı, kendisini terk eden Pınar ile barışmak istediğini, konuşmak için otomobiliyle bağ evine gittiklerini, çıkan tartışmada genç kızı dövdüğünü, bayılınca da boğazını sıkarak boğduğunu söyledi. Cesedi çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü, sonra da ormanlık alana gömdüğünü anlatan zanlının sözlerinin ardından arama başlatıldı. Ormanda bulunan varil kesildi, içinden genç kızın cesedi bulundu.

CİNAYETE ŞANTAJ KILIFI

Katil çok geçmeden ifadesini değiştirip genç kızı suçladı: “Pınar ilişkimizi eşime söylemekle tehdit ediyordu. O gün de para istedi, verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm.”

Son dakika: Pınar Gültekin'in katil zanlısı tutuklandı! Korkunç detaylar...

Son dakika: Pınar Gültekin'in katil zanlısı tutuklandı! Korkunç detaylar...

Son dakika: Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı, tutuklandı. Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili katil zanlısı Cemal Metin Avcı 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme' suçundan tutuklandı. Pınar Gültekin cinayetinde son dakika gelişmesi...

Video Player

00:00 | 01:59

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden C.M.A, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi. 

CEMAL METİN AVCI TUTUKLANDI

Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili Cemal Metin Avcı gözaltına alındı. Gözaltına alınan katil zanlısı Cemal Metin Avcı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme' suçundan tutuklandı.

BAĞ EVİNE GÖTÜRÜP ÖNCE DÖVÜP, SONRA BOĞMUŞ

Yapılan araştırmalarla cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başlandı. Edinilen bilgiye göre, şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. Cemal Metin Avcı da genç kızı boğarak öldürdü.

CANSIZ BEDENİNİ VARİLE KOYUP TAŞIMIŞ

Ardından Pınar'ın cansız bedenini teneke varile koyduğu, benzin dökerek yaktığını, varilin ağzını derz dolgu dökerek kapattığı, bir gün depoda beklettikten sonra cansız bedeninin bulunduğu yere varili attığını ve evine döndüğü tespit edildi.

''PARA İSTEYEREK TEHDİT ETTİ''

Şüphelinin alınan ifadesinde Pınar Gültekin ile sevgili olduklarını, son zamanlarda Pınar'ın bu ilişkiyi kullanarak kendisinden para istemeye ve tehdit etmeye başladığını, bu nedenle tartıştıklarını ve öldürdüğü yönünde ifade verdi.

‘BEKARIM’ DİYE TANITMIŞ

Pınar Gültekin’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Öte yandan ağabey Vedat Gültekin, Pınar’ın kendisini bekar olarak tanıtan şahıstan evli olduğunu öğrenince ayrıldığını söyledi. 

16 TL’LİK BENZİNLE VAHŞET

Katil, bir istasyondan 16 liraya iki pet şişe benzin alırken güvenlik kamerasına yakalandı.

Ormanda bulunan çöp varili kesildi, içinden genç kızın yanmış cesedi çıktı.

Cemal Metin Avcı’nın evli ve 3 yaşında bir kızı olduğu öğrenildi.

BAYRAMDA EVE DÖNECEKTİ 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi Pınar Gültekin’in son 2 dersini de geçip bayramda İstanbul’daki evine dönmeyi planladığı öğrenildi. 

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı tutuklandı

HEM KATİL HEM ATATÜRK İSTİSMARCISI 

Muğla’da bar işletmeciliği yapan katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın sosyal medya paylaşımları da incelendi. Caninin, özellikle Atatürk’ün fotoğraflarıyla sözlerini paylaşıp siyasi mesajlar verdiği, bu şekilde itibar kazanmaya çalıştığı öğrenildi.  

Pınar Gültekin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı'da Pınar Gültekin'i canice katleden 'nın itirafları kan dondurdu

'da kaybolan Pınar Gültekin'in (27) cansız bedeni ormanda bulundu. Katil eski sevgilinin itirafları kan dondurdu: Bağ evinde dövdüm. Bayılınca boğdum. 16 liraya 2 şişe  alıp yaktım. Cesedini varile koyup üzerine beton attım.

Pınar Gültekin'i öldüren zanlı tutuklandı - Haber | Ankara Haber ...'da kaybolan Pınar Gültekin'in (27) cansız bedeni ormanda bulundu. Katil eski sevgilinin itirafları kan dondurdu: Bağ evinde dövdüm. Bayılınca boğdum. 16 liraya 2 şişe  alıp yaktım. Cesedini varile koyup üzerine beton attım.



İÇİMİZİ YAKTI
Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedenine ulaşıldı. Katili eski sevgilisi  çıktı. Cani, korkunç i şöyle anlattı: Kıskançlık krizine girdim. Bağ evinde kavga ettik. Döverken bayılınca boğdum. 16 liraya aldığım benzinle yakıp varile koydum. Üzerine de beton döktüm

Kadın cinayetlerinin sonu gelmedi. Son olay Muğla'da meydana geldi. 16 Temmuz'dan beri kayıp olan ve dün Menteşe'deki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) korkunç bir cinayete kurban gittiği belirlendi. Katil ise eski sevgilisiydi. Polisin teknik takibi sonucu gözaltına alınan bar işletmecisi Cemal Metin Avcı (32), cinayeti itiraf etti. Genç kızı, kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü söyledi. Savcılıktaki ilk ifadesinde, "Pınar ile ilişkimiz vardı. Eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bağ evinde dövdüm. Bu sırada bayıldı. Ben de boğdum. 16 liraya iki şişe benzin alıp yaktım. Cesedini varile koyup üzerine beton attım. Bir anlık öfke ile oldu" dedi.

Pınar Gültekin'i öldüren katilin ilk ifadeleri

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ

Ailenin kayıp ihbarının ardından jandarma ve polis harekete geçti. Tüm kamera kayıtları incelendi. Katilin 2 şişe benzin alması ise cinayeti çözmeye yetti.



Ağabey Vedat Gültekin, "Katil kendisini bekar olarak tanıtmış. Pınar evli olduğunu öğrendiğinde bir daha aramamasını söylüyor. Adam bunu duyunca kız kardeşimi öldürüyor" dedi.



VAHŞET EVİ
Evli ve bir çocuk babası Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'i bu bağ evinde öldürüp cesedini varille gömdüğünü itiraf etti.

Gültekin'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.



"BİTSİN ARTIK"

SİNEM KOBAL: Oğullarınıza sevmeyi öğretin. Öfkeyi, kini, bağırmayı, şiddeti haklı çıkarmayı, yumruğunu masaya vurmayı değil.

HAZAL KAYA: Gencecik bir kadın arkadaşımızı daha cinayete kurban verdik. Yeter. Bu cinayetleri durdurmak elinizde! Durdurun artık.

BERGÜZAR KOREL: Yine bir kadının güzelim kahkahası soldu gitti.



EBRU ŞAHİN: Çekin sevgisiz ellerinizi dilinizi kadınların üzerinden. Bitiremedik sizi yeter.

BURCU ESMERSOY: Elveda güzel kız.

CAN BONOMO: Taciz eden baskı kuran öldüren hiçbir zihniyet kendiyle barışık değildir.

ALİŞAN: Hayatının baharında bir kızımız daha vahşice öldürüldü

EMRE ALTUĞ: Yine aynı son. Utanç hissediyorum

CEDİ OSMAN: Bir erkek olarak utanıyorum.

HADİSE: Bela okumak, lanetlemek... Hepsini yaptık ama çözüm bulamadık.

ZEYNEP SEVER DEMİREL: Sevmeyi sevmezsiniz. Sevmeyi bilmezsiniz. Soyunuz kurusun.

 

Muğla'da Pınar Gültekin'i canice katleden Cemal Metin Avcı'nın itirafları kan dondurdu

Son dakika...Pınar Gültekin cinayetinde şok gerçek: Büyük yalan!

Gelen son dakika haberine göre; Muğla’da 5 gündür aranan üniversiteli Pınar Gültekin’in eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledildiği ortaya çıktı.Katil zanlısı Avcı, ilk ifadesinde birçok kadın cinayetinde karşılaşılan savunma yöntemlerine başvurdu, daha sonra ise Pınar’ı nasıl katlettiğini itiraf etti. Pınar'ın abisi ise katilin söylediği büyük yalanı açıkladı.

Muğla’nın Ula ilçesinde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz’dan beri kayıptı. İstanbul’da yaşayan ablası Sibel Gültekin, en son geçen perşembe günü telefonda görüştüğü kardeşinden bir daha haber alamayınca, annesi Şefika Gültekin ile birlikte Muğla’ya gitti.Aile, kızlarının bulunması için Akyaka Karakol Komutanlığı’na gidip kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından genç kızın bulunması için jandarma ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Beşinci günün ardından genç kadının cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık bir alanda bulundu. Gültekin’in, eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen evli ve bir kız çocuğu babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı (32) tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Dövdü, boğdu, yaktı, üzerine beton attı!"AYNI SAVUNMA" 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gültekin’i bulmak için genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, iş yeri ve benzinliklere ait 100’ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldıPolis ve jandarma ekipleri, akaryakıt istasyonunda büyük bir pet şişeyle benzin alan zanlı Cemal Metin Avcı’dan şüphelenerek takibe aldı.Evinde gözaltına alınan Avcı, emniyette verdiği ilk ifadesinde genç kadının kendisini tehdit ettiği için öldürdüğünü öne sürerek, “Pınar ile ilişkimiz vardı,​​​​​​​‘Eşine söylerim’ diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi. Verecektim ama sinirlendim, tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm” dedi.​​​​​​​Ancak jandarmaya verdiği ifadesinde ise, “Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra varile soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.​​​​​​​Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu.​​​​​​​Barışıp, birlikte olmayı düşünüyordum” dediği öğrenildi. Avcı’nın ifadesinden yola çıkan jandarma ve polis ekipleri Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti.​​​​​​​Ekipler, dün sabah saat 05.00 sıralarında bölgede bulunan çöp varilini kesip Gültekin’in yanmış cesedine ulaştı. ​​​​​​​20CANAVARCA"CANAVARCA" 

Gültekin’in babası Sadık Gültekin gazetecilere, kızının 6 yıldır üniversite eğitimi için Muğla’da olduğunu söyledi.​​​​​​​Kızının canavarca, vahşice öldürüldüğünü belirten Gültekin, “Kızımın cenazesini almaya geldim. DNA testi için 15 gün burada bekleyeceğimizi söylüyorlar” dedi.​​​​​​​BÜYÜK YALANBÜYÜK YALAN 

Ağabey Vedat Gültekin de zanlının kardeşine kendini bekar olarak tanıttığını, evlenmek istediğini söylediğini belirterek şunları söyledi: “Kardeşim evli olduğunu öğrenince, bir daha kendisini aramamasını söylüyor ancak zanlı kardeşimin peşini bırakmıyor.​​​​​​​Bugün benim kardeşimin başına geldi, yarın başkasının annesinin, kardeşinin başına gelebilir. Bu sene zaten son senesiydi. İki dersinden kalmıştı.​​​​​​​Derslerini verip, bayramda evine gelecekti. Kimseye zararı olmayan biriydi. Özgecan Aslan gibi o da masum biriydi, erkek katliamına kurban gitti.​​​​​​​KADIN ÖRGÜTLERİ AYAKTA: YÜREĞİMİZ YANGIN YERİKADIN ÖRGÜTLERİ AYAKTA: YÜREĞİMİZ YANGIN YERİ 

Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in acı haberinin ardından kadın örgütlerinden tepki yağdı:

Pınar Gültekin'in yeni görüntüleri ortaya çıktıTürkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF): “Pınar Gültekin’in gülüşünü soldurana sözleşmeler ve yasalar kaldırılsın diyerek destekleyenlerin sorumluluğu unutulmasın. Şiddeti önleyen yasalar ve sözleşmelere karşı çıkanlar şiddeti uygulayanlardır. Yüreğimiz yangın yeri. İstanbul Sözleşmesi yaşatır.”​​​​​​​Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu: “Pınar Gültekin’i öldüren ayrıldığı erkek cinayeti gizlemeye çalışmış. İstanbul Sözleşmesi tartışılırken: Kadınlar hayatına dair karar vermeye çalışıyor. Eziyet edilerek öldürülüyor. Kadın cinayetlerinin üstü örtülmeye çalışılıyor. İstanbul Sözleşmesi yaşatır.”​​​​​​​Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM): “Pınar henüz 27 yaşında; bir cani tarafından kaçırıldı, darp edildi ve öldürüldü. Hemen her gün bir can hayattan koparılırken üzüntümüzü anlatmak imkânsız.”​​​​​​​SOKAĞA DÖKÜLDÜLERSOKAĞA DÖKÜLDÜLER 

Pınar Gültekin cinayetine tepki gösteren kadınlar birçok ilde meydanları doldurdu. İsanbul Beşiktaş’ta Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Kadın Meclisleri öncülüğünde gerçekleşen eyleme sanatçı Şevval Sam ve Kalben de destek verdi. ​​​​​​​30Eylemde sık sık ‘İstanbul Sözleşmesini uygulayın, Pınarları yaşatın’, ‘ölmek istemiyoruz’, ‘asla yalnız yürümeyeceksin’ sloganları atıldı.​​​​​​​TEPKİ YAĞDITEPKİ YAĞDI 

Ünlü isimler Pınar Gültekin cinayetine sosyal medyadan isyan etti:​​​​​​​Nükhet Duru: “Bir kadının daha yaşama hakkı elinden alındı. Yapacak bir şey yok değil, var. ‘Cezalar caydırıcı olmalı’ diye başlayan upuzun bir liste var. Yaşamak istiyoruz ey ahali! Artık somut adımlar görmek istiyoruz!”​​​​​​​Özge Borak: “Özgecan, Emine, Ceren ve daha kaç isim, kaç kadın? Şimdi de Pınar... Soruyorum, İstanbul Sözleşmesi’ne itiraz edenler, neden itiraz ediyorsunuz? Neden? Kadın cinayetlerinin önüne geçmek, şiddetin her türlüsünü engellemek için yazılmış koruyucu maddeler içeren bu sözleşmeye itiraz etmek neden?”​​​​​​​Sinem Kobal: “Oğullarınıza sevmeyi öğretin. Bir kadını incitmemeyi, gülüşünü eksiltmemeyi, kendinden sakınmayı, kıymetli bir kuş tüyünü elinde tutar gibi tutmayı, vakti gelir uçmak isterse avuçlarını açıp, nazikçe serbest bırakmayı öğretin. Her zaman haklı olmayı, her daim kazanmayı, hep daha fazlasını istemeyi, öfkeyi, kini değil...”​​​​​​​Songül Öden: Bu fotoğrafta yakılmış, parçalara ayrılmış, iftiraya uğramış bir kadının bakışı var. Artık aramızda değil. Aman sessiz kalalım ağzımızın tadı bozulmasın!​​​​​​​Beren Saat: Güle güle Pınar, ne yazık ki bizi korumak istemiyorlar...​​​​​​​

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı tutuklandı

Son dakika haberi... Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi 'i öldüren zanlı, tutuklandı. Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı tutuklandı

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı, tutuklandı.

Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi.

ALTUN: DAVANIN YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Pınar Gültekin'in katili biraz önce "canavarca hisle ve eziyet çektirerek insan öldürme" suçundan tutuklandı. Bu alçak katilin hak ettiği en ağır şekilde cezalandırılması için davanın yakın takipçisi olacağız." açıklmasında bulundu.

- Olay

Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.

Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekinin cenazesi ailesine teslim edildiCEMAL METİN AVCI TARAFINDAN VAHŞİCE KATLEDİLEN PINAR GÜLTEKİN'İN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

CHPli İBB Başkanı İmamoğlu, Pınar Gültekin cinayeti üzerinden algı operasyonuna kalkıştı!CHP'Lİ İBB BAŞKANI İMAMOĞLU, PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİ ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONUNA KALKIŞTI!

Pınar Gültekinin katili Cemal Metin Avcı adliyeye getirildiPINAR GÜLTEKİN'İN KATİLİ CEMAL METİN AVCI ADLİYEYE GETİRİLDİ

Kenan İmirzalıoğlunun eşi Sinem Kobaldan dikkat çeken Pınar Gültekin paylaşımı! Anne babalara böyle seslendiKENAN İMİRZALIOĞLU'NUN EŞİ SİNEM KOBAL'DAN DİKKAT ÇEKEN PINAR GÜLTEKİN PAYLAŞIMI! ANNE BABALARA BÖYLE SESLENDİ​​​​​​​Hazal Kaya: 31 günde 27 kadın öldürüldü, biz katillerinin adaletli bir ceza alacağından şüphe ettiğimiz için her seferinde başka bir kadının adıyla sosyal medyada hashtag’lere yüklendik. Yükümlülükleri yerine getirilse belli ki binlerce kadının hayatını kurtaracak bir sözleşmenin kaldırılması tartışılıyor hala. Yeter!​​​​​​​ 40Hadise: “Haberi gördüğümden beri yazıp yazıp siliyorum birçok şeyi. Bela okumak, küfür etmek, lanetlemek... Hepsini yaptık! Ama hala bir çözüm bulunamadı kadına şiddete!”​​​​​​​Emre Karayel: Yazık. Çok üzüldüm. Ah nasıl da güzelmiş. Yine mi eski sevgili (koca) diyoruz, hashtag’li kınamalar (#pinargultekin) yapıyoruz ve vicdanen rahatlama... Peki sonuç? Sıfır! Yara her gün kanamaya devam ediyor ve edecek!​​​​​​​TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Kadınlara uygulanan her türlü şiddet ve istismara hukuk önünde en ağır cezalar verilmeli ve hepimiz aynı hassasiyeti göstermeliyiz.​​​​​​​Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı; bir canımıza daha kıyıldı. Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız.​​​​​​​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Pınar Gültekin’in hayatına son verildi. Kadına yönelik şiddet giderek tırmanıyor. Kadına yönelik şiddetin artma nedenlerinin araştırılması gerekiyor.​​​​​​​İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Pınar Gültekin’in sahipsiz kalan çığlığıyla bir kez daha yandık. İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?​​​​​​​Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Pınar Gültekin’in katledilerek hayatını kaybetmiş olduğunu derin bir üzüntü ile öğrendim. Şiddetin her türlüsünü lanetliyorum.​​​​​​​İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Ne kadar acı verici; hayata umutla, neşeyle bakan yüzlerin aramızdan alındığını öğrenmek. Ne kadar tutarsız; özgürlüğü, yaşamı güvence altına almak yerine yasakçılığın peşinden koşmak.​​​​​​​PINARIN OYNADIĞI TANITIM FİLMİ ORTAYA ÇIKTIPINAR'IN OYNADIĞI TANITIM FİLMİ ORTAYA ÇIKTI 

Türkiye'nin konuştuğu korkunç bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin'in bir süre önce oynadığı tanıtım filmi ortaya çıktı.

50

Pınar'ın katil zanlısı tutuklandı

Pınar'ın katil zanlısı tutuklandı

Muğla’da öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklandı.

Muğla'da 16 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni 5 gün sonra Menteşe'de ormanlık alanda bulundu. Kendisinden haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine başlatılan arama sonucu polis ve emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kayıp Pınar'ın cansız bedeni Menteşe'de ormanlık alanda bulunmasının ardından başlatılan operasyon kapsamında Gültekin'in son olarak görüldüğü yerlerde kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı'yı gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından önce Adli Tıp Kurumu'na götüren Acı, burada saç, kıl, doku ve kan örneği alındıktan sonra Muğla Adliyesine sevk edildi. Yaklaşık 6 saatlik savcılık ve mahkeme safhasının ardından Cemal Metin Avcı, ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Pınar Gültekinin son olarak görüldüğü AVMdeki görüntüleri kameradaPınar Gültekin'in son olarak görüldüğü AVM'deki görüntüleri kamerada

Pınar Gültekinin katil zanlısının benzin istasyonundaki görüntüleri ortaya çıktıPınar Gültekin'in katil zanlısının benzin istasyonundaki görüntüleri ortaya çıktı

Pınarın cenazesi ailesine teslim edildiPınar’ın cenazesi ailesine teslim edildi

Günlerdir aranıyordu! Pınar Gültekinin cansız bedeni bulunduGünlerdir aranıyordu! Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu

Arkadaşı Batuhan Altun tarafından Marmaris Saklıgöl'de çekildiği belirlenen tanıtım filminde, bir turistik tesise gelen üç arkadaşın hikayesi işleniyor. Pınar Gültekin'in kahvaltı ettiği anlar ve görüntülerin sonundaki gülümsemesi ise izleyenlerin yüreklerini dağladı.