Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdi: Utanmıyor musun sen?..

Amerika’dan bağlandığı yayınlarla Türkiye’de gündem olan pandemi sürecinin popüler doktoru Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Tabipler Odası’nı siyasete bulaştıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi. Prof. Dr. Çilingiroğlu, “CHP liderine söylüyorum; Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti Tabipler Odası'nın içine katmaya. Utanmıyor musun? Orası hiçbir kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü” ifadelerini kullandı.


Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdi: Utanmıyor musun sen?..

’dan ’na verdi veriştirdi! “ liderine sesleniyorum: Utanmıyor musun sen?”

Giriş Tarihi: 25.5.2020  17:48 Son Güncelleme: 25.5.2020  20:45

’dan bağlandığı yayınlarla ’de gündem olan pandemi sürecinin popüler doktoru Prof. Dr. , Tabipler Odası’nn siyasete bulaştıran  Genel Başkanı ’na sert tepki gösterdi. Prof. Dr. Çilingiroğlu, “CHP liderine söylüyorum. Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti tabipler odasın içine katmaya. Utanmıyor musun? Orası hiçbir kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü” dedi.

Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdi! “CHP liderine sesleniyorum: Utanmıyor musun sen?”

Amerika'dan bağlandığı yayınlarla Türkiye'de gündem olan pandemi sürecinin popüler doktoru Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi…

A Haber canlı yayınına katılan Prof. Çilingiroğlu, Tabipler Odası'nn siyasete bulaştıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki 

Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdiÇilingiroğlu şunları söyledi: "Yav ne biçim adamsın. Sen koronavirüsten önce ölmüşsün kardeşim. Sana koronanın çarpmasına gerek yok. Sen yaşadığın hayatı boşuna yaşıyorsun. CHP liderine söylüyorum. Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti tabipler odasın içine katmaya. Utanmıyor musun? Orası hiçbir kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü. Ayrıca oraya CHP'yi davet edip tabipler odasını bir siyasete çeviren kişileri de kınıyorum." Programı sunucu Banu El, "Hocam maalesef Türkiye'deki meslek örgütlerinin pek çoğu ister hekimleri teslim etsin, ister mühendisleri, mimarları ister gazetecileri temsil etsin…"



(Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu)

CHP'NİN YAPTIĞI HİÇBİR ŞEY YOK

Mehmet Çilingiroğlu, şöyle devam etti: "Bir şey daha söyleyeyim. Rahmetli Demirel, Özal öldüğünde biz acil servisteydik. Demirel o zaman söylemişti. Dedi ki 'altı kere geldin, tekrar gelmeye utanmıyor musun, seçim propagandası yaparken'. O da ne dedi biliyor musunuz? 'Altı kere gittim ama yedinci kez geldim' dedi. Demek istediğim şu: Hiçbir ülke mükemmel değil. Zannediyor musunuz ki Amerika mükemmel… Her şeyi eleştiriyorlar. Dünyanın en büyük havalimanı açıldı onu eleştirdiler, CHP Antalya'ya çivi çakmadı, çivi… Oktobur festivali yapıyormuş, laklak içecek ayyaş ayyaş. Ne yaptın! Benim Antalyama ne yaptın? Benim Antalya'ma bütün üst geçitleri alt geçit, yürüyen merdivenle yapmış. Konya altını yapan Konya altın fıstık gibi olmuş gidin gördün. Erol Ergin geliyor orada şarkı söylüyor, ediyor. Çivi çakmadı çivi. Getirmiş bir tane Atatürk heykeli. Benim çocukluğumdan heykeli getirmiş, AVM'nin önüne koymuş. Yaptığı başka bir şey yok. Niye bir şey yapmıyorsun?"

Amerika'daki Türk Prof. 'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Amerika’dan bağlandığı yayınlarla ’de gündem olan pandemi sürecinin popüler doktoru Prof. Dr. , Tabipler Odası’nı siyasete bulaştıran  Genel Başkanı ’na sert tepki gösterdi. Prof. Dr. Çilingiroğlu, “CHP liderine söylüyorum; Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti Tabipler Odası'nın içine katmaya. Utanmıyor musun? Orası hiçbir kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü” ifadelerini kullandı. Çilingiroğlu Tabipler Odası'nın ülke yararına olan her meseleyi eleştirmesine de tepki gösterdi.

Çilingiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

Amerika'dan bağlandığı yayınlarla 'de gündem olan koronavirüs sürecinin popüler doktoru Prof. Dr.  Genel Başkanı 'na verdi veriştirdi.

Prof. Çilingiroğlu, Tabipler Odası'nı siyasete bulaştıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

"UTANMIYOR MUSUN?"
Çilingiroğlu şunları söyledi: "Yav ne biçim adamsın. Sen koronavirüsten önce ölmüşsün kardeşim. Sana koronanın çarpmasına gerek yok. Sen yaşadığın hayatı boşuna yaşıyorsun. CHP liderine söylüyorum. Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti tabipler odasın içine katmaya. Utanmıyor musun? Orası hiçbir kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü. Ayrıca oraya CHP'yi davet edip tabipler odasını bir siyasete çeviren kişileri de kınıyorum." Programı sunucu Banu El, "Hocam maalesef Türkiye'deki meslek örgütlerinin pek çoğu ister hekimleri temsil etsin, ister mühendisleri, mimarları ister gazetecileri temsil etsin…"

CHP'NİN YAPTIĞI HİÇBİR ŞEY YOK
Mehmet Çilingiroğlu, şöyle devam etti: "Bir şey daha söyleyeyim. Rahmetli Demirel, Özal öldüğünde biz acil servisteydik. Demirel o zaman söylemişti. Dedi ki 'altı kere geldin, tekrar gelmeye utanmıyor musun, seçim propagandası yaparken'. O da ne dedi biliyor musunuz? 'Altı kere gittim ama yedinci kez geldim' dedi. Demek istediğim şu: Hiçbir ülke mükemmel değil. Zannediyor musunuz ki Amerika mükemmel… Her şeyi eleştiriyorlar. Dünyanın en büyük havalimanı açıldı onu eleştirdiler, CHP Antalya'ya çivi çakmadı, çivi… Oktobur festivali yapıyormuş, laklak içecek ayyaş ayyaş. Ne yaptın! Benim Antalyama ne yaptın? Benim Antalya'ma bütün üst geçitleri alt geçit, yürüyen merdivenle yapmış. Konya altını yapan Konya altın fıstık gibi olmuş gidin gördün. Erol Ergin geliyor orada şarkı söylüyor, ediyor. Çivi çakmadı çivi. Getirmiş bir tane Atatürk heykeli. Benim çocukluğumdan heykeli getirmiş, AVM'nin önüne koymuş. Yaptığı başka bir şey yok. Niye bir şey yapmıyorsun?"

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdi: Utanmıyor musun sen?

Amerika'daki Türk Prof. Mehmet Çilingiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepkiProf. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdi: Utanmıyor musun sen?

Amerika’dan bağlandığı yayınlarla ’de gündem olan pandemi sürecinin popüler doktoru Prof. Dr. , Tabipler Odası’nn siyasete bulaştıran  Genel Başkanı ’na sert tepki gösterdi. Prof. Dr. Çilingiroğlu, “CHP liderine söylüyorum. Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti tabipler odasının içine katmaya. Orası hiç kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü” dedi.

AMERİKA’DAN KILIÇDAROĞLU’NA VERDİ VERİŞTİRDİ

A Haber canlı yayınına katılan Prof. Dr.  ,Tabipler Odası'nı siyasete bulaştıran  Genel Başkanı 'na sert tepki gösterdi.

Çilingiroğlu şunları söyledi: "Yav ne biçim adamsın. Sen koronavirüsten önce ölmüşsün kardeşim. Sana koronanın çarpmasına gerek yok. Sen yaşadığın hayatı boşuna yaşıyorsun. CHP liderine söylüyorum. Utanmıyor musun sen? Gidip de siyaseti tabipler odasının içine katmaya. Utanmıyor musun? Orası hiçbir kimsenin kürsüsü değil, orası doktorların kürsüsü. Ayrıca oraya CHP'yi davet edip tabipler odasını bir siyasete çeviren kişileri de kınıyorum."

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na seslendi! Çok ağır sözler: Utanmıyor musun sen? | VideoPROF. DR. MEHMET ÇİLİNGİROĞLU AMERİKA’DAN KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ! ÇOK AĞIR SÖZLER: UTANMIYOR MUSUN SEN? | VİDEO

CHP'NİN YAPTIĞI HİÇBİR ŞEY YOK

(Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu)Amerika’dan Kılıçdaroğlu’na verdi veriştirdi: Utanmıyor musun sen?.

DAMLA KAYA/SABAH