Son dakika: Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte? Dikkat çeken yorum: İnternet sitemiz herkese açıktı Bakan Albayrak şifre getirdi.

 CHP'nin darbe imalarının ardından batı merkezli ekonomik saldırıların ilişkisi ne? Bu saldırıların perde arkasında ne var? Takvim Gazetesi yazarı Ekrem Kızıltaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Akşam Gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, A Haber canlı yayınında CHP tarafından yapılan darbe imalarının ve ardından Türkiye'ye yönelik küresel ekonomik operasyonun perde arkasında neler olduğu konusunda açıklamalarda bulundu.


Son dakika: Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte? Dikkat çeken yorum: İnternet sitemiz herkese açıktı Bakan Albayrak şifre getirdi.

Son dakika: Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte? Dikkat çeken yorum: İnternet sitemiz herkese açıktı Bakan Albayrak şifre getirdi

Giriş Tarihi: 08.05.2020  17:17 Güncelleme Tarihi: 08.05.2020  17:17

Son dakika haberi... 'ye  merkezli bankalarca ekonomik saldırı yapıldı. Peki millet iradesine neden saldırıyorlar? Siyaset ve ekonomi neden saldırı altında? 'nin darbe imalarının ardından batı merkezli ekonomik saldırıların ilişkisi ne? Bu saldırıların perde arkasında ne var?  yazarı  Belediye Başkanı  ve  yazarı , A Haber canlı yayınında CHP tarafından yapılan darbe imalarının ve ardından Türkiye'ye yönelik küresel ekonomik operasyonun perde arkasında neler olduğu konusunda açıklamalarda bulundu.

MİLLİ SİYASET VE EKONOMİ NEDEN HEDEFTE?

'ye  merkezli bankalarca ekonomik saldırı yapıldı. Peki millet iradesine neden saldırıyorlar? Siyaset ve ekonomi neden saldırı altında? 'nin darbe imalarının ardından batı merkezli ekonomik saldırıların ilişkisi ne? Bu saldırıların perde arkasında ne var?  yazarı  Belediye Başkanı  ve  yazarı , A Haber canlı yayınında CHP tarafından yapılan darbe imalarının ve ardından Türkiye'ye yönelik küresel ekonomik operasyonun perde arkasında neler olduğu konusunda açıklamalarda bulundu.

Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte?Son dakika: Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte? Dikkat çeken yorum: İnternet sitemiz herkese açıktı Bakan Albayrak şifre getirdi

MİLLİ SİYASET VE EKONOMİ NEDEN HEDEFTE?

TÜRKİYE SALDIRILARI KARŞILAYIP DEF ETTİ

Takvim Gazetesi yazarı Ekrem Kızıltaş,

Bu olayı biz çeşitli zamanlar yaşadık. Mesela 2019 yerel seçimler öncesinde yine benzer mihrakların Türk ekonomisine karşı hareketleri olmuştu. Özellikle İngiltere kaynaklı ekonomik atakların sürdüğü biliniyor. Burada Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak başkanlığında oluşturulan bir "finans güvenlik timi" diye bir kavram var. Bu tür saldırıları bildikleri bekledikleri için bu saldırılara karşı çeşitli tedbirler almışlardı o dönemlerde. Son günlerde 'de içeride başlayan darbe tartışmalarına ek olarak kovid-19 tedbirlerinin dünya çapında yaşandığı günlerde Sayın Bakanımızın uluslararası finans çevreleriyle görüşmeler yapacağı sırada İngiliz bankaları üzerinden tekrar saldırıların başlatılması Türkiye'de yürütülen bu ülkenin kendi ayakların üzerinde durma kendi tedbirlerini alma gayretinin birilerinin canını fena halde sıktığı ve daha önce denediklerini biraz daha farklı şekilde deneyerek Türkiye'ye diz çöktürmek istedikleri anlaşılıyor. Türkiye bu saldırıları karşılayıp def etti.

.Son dakika: Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte? Dikkat çeken yorum: İnternet sitemiz herkese açıktı Bakan Albayrak şifre getirdi

MİLLİ SİYASET VE EKONOMİ NEDEN HEDEFTE?

BUNLAR TESADÜF DEĞİL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan;

Dört bir taraftan 'ye büyük bir saldırı var. Son günlerde bunların dozu arttı. 'nin darbe söylemleri, milli ekonomiye yapılan saldırılar, dolar müdahalesi bütün bunlar tesadüfi değildir. Milli ve yerli bakanlar, bürokratlar, liderler yok edilmek isteniyor. Türkiye ne zaman iyi bir noktaya gelmeye çalışırsa mutlaka birileri engel olmaya çalışıyor.

BU HAMLE ONLARI RAHATSIZ ETTİ

Önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Sayın  3-4 gün önce bir proje açıkladı. Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü ile Hazine ortaklaşa bir karar aldılar. Çiftçilerin isteği olan hammaddeler gübre, mazot, tohum hangi ürüne elde etmek istiyorsa onla ilgili bütün her şey devlet tarafından temin edilecek. Yıl sonunda ürünleri alınacak ve borçları varsa kesilecek geri kalan paraları en üst fiyattan kendilerine teslim edilecek. Yıllardır çiftçi tefeciye mahkum edilmişti. Berat Albayrak bunların oyununu bozdu. Türkiye'de dış kaynaklı tohum, tarım gübreleri getirenlerin oyununu bozdu. Bu onları çok rahatsız etti.

MİLLİ SİYASET VE EKONOMİ NEDEN HEDEFTE?

BAKAN ALBAYRAK TL'YE ŞİFRE GETİRDİ

Büyük bir saldırı var.  tam bağımsız  diyen Deniz Gezmiş'in ölüm yıl dönümünü kutluyor. Tam bağımsız ekonomi diyen 'a karşı çıkıyor. Onu dış güçlerle birlikte yok etmeye çalışıyor. Buna iyi bakmak lazım. Sayın Berat Albayrak, 'ya gelip iş adamlarına detaylı bir şekilde anlattı. Nelerin yapıldığını Türkiye'nin Türk lirasının nasıl saldırıya uğradığını yıllardan beri kendimizin yönetmediğini başkaları tarafından yönetildiğini. Dolayısıyla internet sitemiz açıktı. Herkes istediği gibi Wi-fi'den bizim adrese girebiliyordu. Şimdi Sayın Berat Albayrak, Türk lirasına bir şifre getirdi. Artık herkes rahat giremiyor. Giremedikleri için moralleri bozuluyor. Bütün hackerları devreye sokmuşlar. Bu şifreyi nasıl kırabiliriz, nasıl yok edebiliriz, Türkiye'yi nasıl işgal edebiliriz. Onlara müsade edilmiyor artık.

.Son dakika: Milli siyaset ve ekonomi neden hedefte? Dikkat çeken yorum: İnternet sitemiz herkese açıktı Bakan Albayrak şifre getirdi

MİLLİ SİYASET VE EKONOMİ NEDEN HEDEFTE?

ÇOK GÜÇLENECEĞİMİZ BİR DÖNEME GİRİYORUZ

Akşam Gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz,

Bütün imkanlarımız son iki aydır seferber edildi.  bu krizi en az hasarla atlatan bir ülke. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi değişen dünyada Türkiye yeni bir atılımın eşiğinde durmakta siyasi ve ekonomik olarak çok güçleneceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu atılımı engellemek için Trump'ın Türk lirasına saldırdığı gibi Türkiye'ye yönelik bu saldırılar başladı. Ama bundan sonra Türkiye'ye bu gibi saldırlar etkili olmayacak.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN