Son dakika: Başkan Erdoğan ile Merkel telefonda görüştü.

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le telefonla görüştü. Görüşmede, ABD-İran gerginliği ile Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı..


Son dakika: Başkan Erdoğan ile Merkel telefonda görüştü.

Son dakika: Başkan Erdoğan ile Merkel telefonda görüştü

Giriş Tarihi: 09.01.2020 Güncelleme Tarihi: 09.01.2020 

Son dakika haberine göre Başkan , Almanya Başbakanı 'le telefonla görüştü. Görüşmede, ABD-İran gerginliği ile Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

Başkan Erdoğan ile Merkel'den kritik görüşme

Başkan , Almanya Başbakanı  ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan-Merkel görüşmesinde, ABD-İran gerginliği ile Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

Başkan Erdoğan Merkel ile görüştüBİR HAFTADA İKİNCİ GÖRÜŞME
Başkan Erdoğan, iki gün önce de Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede ABD'nin Süleymani operasyonu, Berlin'deki Libya Konferansı ve Suriye'deki gelişmeler ele alındı. Almanya, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulması öngörülen güvenli bölge planına destek verirken, Erdoğan ile Merkel, İdlib'den gelen 300 bin mülteciye dair atılacak adımları da görüştü. Erdoğan, önceki akşam yaptığı açıklamada, "Merkel'le yapacağım görüşmede biz büyük ihtimalle Irak, İran, bu olayı konuşacağız ama, o önemli bir konu olarak da Berlin sürecini önümüze getirecek ve Berlin süreciyle de Libya'yı masaya yatıracağız. Berlin süreci devam ettirmek istiyor" demişti.Son dakika: Başkan Erdoğan ile Merkel telefonda görüştü

Başkan Erdoğan Merkel ile görüştüBaşkan , Almanya Başbakanı  ile telefonda görüştü. Görüşmede ABD-İran gerginliği ile Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

BAŞKAN ERDOĞAN MERKEL İLE GÖRÜŞTÜBaşkan , Almanya Başbakanı  ile telefonda görüştü. Görüşmede ABD-İran gerginliği ile Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

Son dakika: Başkan Erdoğan Merkel ile görüştü

Görüşmede, ABD-İran gerginliği ile Libya ve Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.