FETÖ gizli kararlarını ’Altın Günü’ toplantılarında...

FETÖ gizli kararlarını 'Altın Günü' toplantılarında aldı.

Terör örgütü FETÖ’nün her geçen gün yeni bir hainliği ortaya çıkıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı FETÖ sözlüğü, örgütün bilinmeyenlerini ve tüm şifrelerini gözler önüne serdi. FETÖ sözlüğüne göre, örgütsel kararlar Altın Günü adı altında yapılan gizli toplantılarda alınmış.

14 Ocak 2020 - 01:01 - Güncelleme: 14 Ocak 2020 - 04:27

 gizli kararlarını '' toplantılarında aldı

Giriş Tarihi: 13.1.2020  16:29Güncelleme Tarihi: 13.1.2020  16:31

'nün şifreleri bir bir ortaya çıkıyor! Gizli kararları 'Altın Günü'nde almışlar!

Terör örgütü ’nün her geçen gün yeni bir hainliği ortaya çıkıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı FETÖ sözlüğü, örgütün bilinmeyenlerini ve tüm şifrelerini gözler önüne serdi. FETÖ sözlüğüne göre, örgütsel kararlar Altın Günü adı altında yapılan gizli toplantılarda alınmış.

Gizli kararları 'Altın Günü'nde almışlar!

ELEBAŞI VAKFIN İSMİNİ DE 'ALTIN NESİL' KOYMUŞ
Emniyet'in  sözlüğüne göre, terör örgütü '' adı altında tek tipleştirilmiş örgüt mensupları yetiştirmeyi hedefliyor. FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'de kaldığı çiftliğin bağlı olduğu vakfın adına 'Altın Nesil' (Golden Generation) verilmesinde de bu hedefin etkili olduğu belirtiliyor.

FETÖ ELEBAŞININ HARACININ ADI 'AMERİKA ÖŞRÜ'
'de bulunan örgüt mensupları tarafından toplanan himmet gelirleri ve örgütün diğer finansal kaynaklarından FETÖ elebaşına da pay ayrılırken bu pay '' adıyla alınıyor. Örgütte de kutsal hoca payı tabiri de yine Amerika Öşrü ile aynı anlama geliyor.

FETÖ'nün şifreleri bir bir ortaya çıkıyor! Gizli kararları 'Altın Günü'nde almışlar!

Terör örgütü 'nün mahrem yapılanmasına ilişkin ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terör örgütüne ilişkin hazırladığı FETÖ sözlüğü, örgütün bilinmeyenlerini ve şifrelerini ortaya koydu. FETÖ sözlüğüne göre, örgütsel kararlar  adı altında yapılan gizli toplantılarda alınıyor ve örgüt mensuplarına iletiliyor. Toplantı yeri sadece katılacak olan örgüt mensuplarına bildiriliyor. Büyük bir gizlilik içerisinde yapılan bu toplantılar için tespit edilen yerin etrafında yaya olarak dolaşılarak olası fiziki takibe karşı tedbirler alınıyor ve araçlar uzağa park ediyor. Telefonların getirilmediği toplantılar için kamera sistemi olmayan binalar seçiliyor.

FETÖ gizli kararlarını 'Altın Günü' toplantılarında aldı

ELEBAŞI VAKFIN İSMİNİ DE 'ALTIN NESİL' KOYMUŞ

Emniyet'in FETÖ sözlüğüne göre, terör örgütü 'Altın Nesil' adı altında tek tipleştirilmiş örgüt mensupları yetiştirmeyi hedefliyor. FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'de kaldığı çiftliğin bağlı olduğu vakfın adına 'Altın Nesil' (Golden Generation) verilmesinde de bu hedefin etkili olduğu belirtiliyor.

FETÖ ELEBAŞININ HARACININ ADI 'AMERİKA ÖŞRÜ'

Türkiye'de bulunan örgüt mensupları tarafından toplanan himmet gelirleri ve örgütün diğer finansal kaynaklarından FETÖ elebaşına da pay ayrılırken bu pay 'Amerika Öşrü' adıyla alınıyor. Örgütte de kutsal hoca payı tabiri de yine Amerika Öşrü ile aynı anlama geliyor.

Bu haber 201381 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan AK Parti Diyarbakır mitinginde önemli açıklamalar
Başkan Erdoğan'dan AK Parti Diyarbakır mitinginde önemli...
Kılıçdaroğlu destekçileri sahaya indi! İstanbul sokakları ‘Hançercilere oy yok’ afişleri ile donatıldı 
Kılıçdaroğlu destekçileri sahaya indi! İstanbul sokakları...