Erdoğan’ın vekillerle görüşmesi bitti! Ömer Çelik’ten...

Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi bitti! Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili vekillerin görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin konuşan Çelik, "Çeşitli noktalarda vatandaşa hizmet götürme konusunda yeterli performans göremediğimiz konular güncellenecek. Bunların hepsi masaya yatırılıp, bunun bir röntgeni, MR'ı çekilecek. Önemli olan burada hizmetin hızlı gitmesi." dedi..

06 Temmuz 2019 - 15:39

Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi bitti! 'ten önemli açıklamalar

Giriş Tarihi: 6.7.2019  14:58 Güncelleme Tarihi: 6.7.2019  15:37

Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin milletvekilleriyle yaptığı toplantı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan  Sözcücü , "Toplantıya 9 ilin milletvekilleri katıldı. AK Parti Kızılcahamam Kampı sonbaharda olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız teşekkür turuna çıkacak." dedi.

Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi bitti! Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelmişti. AK Parti sözcüsü toplantıya dair açıklamalarda bulundu.

"Kış dönemi çalışmaları biterken milletvekillerimizle bir araya gelerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Sonbahara doğru Kızılcahamam kampını gerçekleştireceğiz.

BAŞKAN ERDOĞAN TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKACAK

Seçimde yüksek başarı gösteren illere Cumhurbaşkanımız ziyaret gerçekleştirerek teşekkür turuna çıkacak. Perşembe günü de son toplantıyı gerçekleştireceğiz. Toplantıda iç ve dış politika konuşuldu. Toplantılara MKYK ve MYK üyelerimiz bulunmuyor çünkü sayın cumhurbaşkanımız o isimlerle sürekli temas halinde ve görüşüyor.

Ömer Çelik'ten toplantı sonrası önemli açıklamalar

TÜM GRUP İLE GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Milletvekilleri ile görüşme 4 saat sürdü. Muhtemelen bundan sonraki toplantılarımızı milletvekillerimizle Çarşamba ve Perşembe görüşeceğiz. Tüm grubumuzla görüşmeler tamamlanana kadar sürecek.

SİSTEM TARTIŞMALARINA SON NOKTA KONULDU

Hayatın icabı gereğidir. Yeni bir sistem hayata geçti. Bürokrasinin çeşitli noktalarında yeterli performans göremediğimiz noktalar güncellenecek. Önemli olan burada hizmetin vatandaşa hızlı gitmesidir. Sistemdeki sorunlar sisteme uyum sağlayamama varsa tespit edilecek. Sistem tartışmasının rejim tartışmasıyla ilgisi yoktur. Milletin onayı bu sistem değişikliği ile ilgili zaten onayı vardır. Bizim yaptığımız performansın ölçümü ve eksik kalan yerlerin onarılmasıdır.

S-400 TARTIŞMASI

Türkiye'nin Suriye Irak ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler nedeniyle güvenlikle ilgili herhangi bir açığının olmaması gerekir. Türkiye eğer bu sistemi almışsa ve parasını ödemişse bu sistemi kullanacaktır. Türkiye'nin sınırlarının güçlü bir şekilde korunması demek aynı zamanda NATO'nun ve Avrupa'nın da sınırlarının korunması demektir. O yüzden bu konuda aslında bize destek olmaları gerekir."

Başkan Erdoğan İstanbul'da! Milletvekilleriyle bir araya geldi Sözcüsü Ömer Çelik'ten kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanlığı sistemi açıklaması

Sözcüsü Ömer Çelik,   ve AK Partili vekillerin görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin konuşan Çelik, "Çeşitli noktalarda vatandaşa hizmet götürme konusunda yeterli performans göremediğimiz konular güncellenecek. Bunların hepsi masaya yatırılıp, bunun bir röntgeni, MR'ı çekilecek. Önemli olan burada hizmetin hızlı gitmesi." dedi.

Sözcüsü Ömer Çelik,  Erdoğan ile parti milletvekillerinin buluşmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Toplantıların 3 çerçevede olduğunu anlatan Çelik, "İç ve dış politika değerlendirmelerimin ardından milletvekillerimiz kendi değerlendirmelerini paylaşıyor. Vekiller, Cumhurbaşkanımıza sorular da soruyor" şeklinde konuştu.

BU TOPLANTILARA DEVAM EDECEĞİZ
Toplantıda MYK ve MKYK üyelerinin olmadığının altını çizen Çelik, "Toplantıya ilişkin basında yer alan haberlerin büyük çoğunluğu içeride konuşulmayan konular. Sayın Cumhurbaşkanımız, 4 saat kadar vekillerimizi dinledi. Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi nedeniyle kısa bir ara verdik. Önümüzdeki günlerde tüm grubumuzu tamamlayana kadar bu toplantılara devam edeceğiz" dedi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde AK Parti'nin en yüksek oy aldığı yerleri ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini söyledi.

'RÖNTGENİ MR'I ÇEKİLECEK'
Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin tartışılmaya açılmasına ilişkin muhalefet cephesinden gelen açıklamaların sorulması üzerine Çelik, "Yeni bir sistem hayata geçti. Bürokrasinin çeşitli noktalarında sisteme uyum sağlayamama söz konusuysa bunlar tespit edilecek. Çeşitli noktalarda vatandaşa hizmet götürme konusunda yeterli performans göremediğimiz konular güncellenecek. Bunların hepsi masaya yatırılıp, bunun bir röntgeni, MR'ı çekilecek. Önemli olan burada hizmetin hızlı gitmesi" cevabınıı verdi.

S-400'LER KULLANILACAK
Rusya'dan satın alınan S-400 hava savunma sistemiyle ilgili görüşlerini dile getiren AK Parti Sözcüsü Çelik, "Hava savunma sistemimizin güçlendirilmesi, egemen bir devlet olarak milli güvenliğimizin gereğidir ve Türkiye bu sistemi almışsa bu sistemi kullanacaktır" şeklinde konuştu.

.Başkan Erdoğan'dan önemli toplantı!

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan'ın başkanlığında milletvekilleriyle kahvaltı, basına kapalı yapılıyor.

Giriş Tarihi: 06.07.2019  11:28Güncelleme Tarihi: 06.07.2019 14:00

Başkan Erdoğan'dan önemli toplantı!

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle kahvaltıda buluştu.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başkan Erdoğan'dan önemli toplantı!

Erdoğan, Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gelişinde, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak tarafından karşılandı.

Başkan Erdoğan'dan önemli toplantı!

Başkan Erdoğan'ın başkanlığında milletvekilleriyle kahvaltı, basına kapalı yapılıyor.

.

BUGÜN

Bu haber 201038 defa okunmuştur.

YORUMLAR

• 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x