Ekrem Kızıltaş: Fatih Portakal yalancı ve zavallının teki.

Ekrem Kızıltaş: Fatih Portakal yalancı ve zavallının teki.

Emperyalist Amerikan sermayeli FOX TV'nin provokatif sunucusu Fatih Portakal, Türkiye'nin kendi denizlerinde petrol ve doğal gaz aramasından rahatsız olarak, "emperyalist olduk" dedi. Portakal daha önce de Türkiye'nin sınır dışındaki terörle mücadele operasyonlarına yönelik "işgal" ifadelerini kullanmıştı. İşte FOX'un provokatif sunucusu Fatih Portakal'ın skandallar zinciri...

07 Ocak 2020 - 15:57

'ın  hazımsızlığI! Bu ilk skandalı değil...

Giriş Tarihi: 07.01.2020  12:35 Güncelleme Tarihi: 07.01.2020  12:47

Ekrem Kızıltaş: Fatih Portakal yalancı ve zavallının teki

Fatih Portakal yalancı ve zavallının tekiFox Tv haber sunucu Fatih Portakal'ın Türkiye ile Libya arasındaki anlaşmayla ilgili skandal bir yorumuna tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye’yi emperyalist ülkelerle bir tutan ve sömürgecilikle suçlayan Portakal’ın alçakça sözlerine, Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş sert tepki gösterdi. A Haber canlı yayınına bağlanan Kızıltaş, “Bu adam yalancının, pervasızın teki. Büyük ihtimalle kendisine yedirilen ekmeğin karşılığını vermek için vatandaşı olduğu ülkesini suçlayabilecek ve ona ihanet manasına gelecek sözler edebilecek kadar alçalmış birisi.” dedi.

ABD'li Yahudi medya patronu Murdoch'un sahibi olduğu Fox kanalında haber sunan Fatih Portakal, Türkiye'yi emperyalistlik ve sömürgecilikle suçladı. Portakal'ın Türkiye'ye karşı ihanet dolu sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş A Haber canlı yayınında Portakal'ın skandal sözlerini yorumladı.

Fatih Portakal'ın Libya hazımsızlığı!"TAM BİR REZALET"

"Tam bir rezalet. Öncelikle Türkiye'de yayın yapan televizyonun sahibi Amerikalı olsa bile bu konularda biraz daha dikkatli olması lazım. Yalan söylerken biraz daha usturuplu yalan söylemesi ve bu milleti bir anlamda itibarsızlaştırmaya çalışırken 'Bu kadarı da ayıp oluyor' diye düşünmesi gerekir." diye konuşan Kızıltaş, "Gözüktüğü kadarıyla pervasızlık artık herkesin boyunu aşmış. Adam bir televizyonda ana haberlerde çıkıyor açıkça bütün milletin yüzüne karşı yalan söylüyor. Türkiye ile Libya arasındaki mutabakat, Türkiye'nin ve Libya'nın Akdeniz'deki varlıklarını başka ülkelerin saldırısından kurtaran bir mutabakat. Dolayısıyla Türkiye'yi Akdeniz'de Antalya körfezine sıkıştırmak isteyenlerin Libya'nın da sahip olduğundan çok fazla kara sularına el koymaya çalışan İtalyanların, Yunanlıların oyunlarının bozulması için atılmış muhteşem bir adım." dedi.

Portakal'dan Mehmetçik için skandal 'işgal' ve 'sömürgeci' sözleri"TÜRKİYE EMPERYALİSTLERİN OYUNUNU BOZDU"

Türkiye'nin Libya'ya asker göndermesi, Libya'da Birleşmiş Milletler tarafından tanınan meşru yönetimin bir terör saldırısına karşı korunmasıyla alakalı bir şey olduğunu söyleyen Kızıltaş, "Kesinlikle o seviyesiz kişi söyleyinceye kadar kimsenin aklının ucuna bile gelmeyen bir şey: 'Türkiye'nin Libya'ya emperyalist amaçla gittiği.' Türkiye Libya'ya giderken petrol ya da doğalgazı için gitmiyor. Türkiye kendi doğalgazını, petrolünü ve Akdeniz'deki haklarını garanti altına almak için Libya ile bir anlaşma yaptı. Biz hepimiz biliyoruz ki bu anlaşma aynı zamanda Libya'nın Akdeniz'deki haklarının da kendisine tahsis eden bir adımdır. Türkiye'nin kimsenin petrolünde doğalgazında gözü olmadığı açıkken, Libya'nın petrolünü yağmalamaya çalışan bir takım emperyalistlerin de oyununu bozmuş oluyor." ifadelerini kullandı.

"APTALCA VE ZAVALLICA"

Kızıltaş sözlerine şöyle devam etti: "Büyük ihtimalle bu kişinin çalıştığı televizyonun sahibinin de içinde bulunduğu kumpasla, Türkiye'nin Libya ile beraber attığı bu adım uluslararası petrol kartellerinin oyununu bozduğu, onların iştahlarının kaçırttığı için büyük ihtimalle yukarıdan ona Türkiye ile Libya arasındaki anlaşmayı itibarsızlaştırıcı, Türkiye'nin Libya'ya asker göndermesini karalayıcı yayın yap dediler. O da bula bula böylesine aptalca böylesine zavallıca bir şey bulabildi. Türkiye'nin kendi menfaatlerini korumak aynı zamanda Libya'nın kendi menfaatlerini korumasını sağlamak için Libya ile beraber attığı bir adımı güya Türkiye'nin Libya'nın petrolünde gözü varmış gibi göstermeye çalıştı.

"KİMLERİN EMPERYALİSTLERE UŞAKLIK YAPTIĞINI HEP BERABER GÖRÜYORUZ"

Biz Libya'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin petrolünde doğalgazında kimlerin gözü olduğunu, kimlerin emperyalistlere uşaklık yaptığını hep beraber görüyoruz. Dolayısıyla daha okkalı sözler söylenmesi gerektiğini düşüyorum ama yazık. Bu adam yalancının, pervasızın teki. Büyük ihtimalle kendisine yedirilen ekmeğin karşılığını vermek için vatandaşı olduğu ülkesini suçlayabilecek ve ona ihanet manasına gelecek sözler edebilecek kadar alçalmış birisi."

Fatih Portakal'ın Libya hazımsızlığI! ile ilgili görsel sonucu

Emperyalist Amerikan sermayeli 'nin provokatif sunucusu , Türkiye'nin kendi denizlerinde petrol ve doğal gaz aramasından rahatsız olarak, "emperyalist olduk" dedi. Portakal daha önce de Türkiye'nin sınır dışındaki terörle mücadele operasyonlarına yönelik "işgal" ifadelerini kullanmıştı. İşte FOX'un provokatif sunucusu Fatih Portakal'ın skandallar zinciri...
Türkiye'nin 'de attığı adımlar, bölge üzerinde emelleri olan emperyalistleri olduğu kadar ülkemizdeki sözcülerini de çileden çıkarıyor.

 ile Münhasır Ekonomik Bölge anlaşması imzalayan Türkiye, doğal olarak bu ülkelerin hedefi haline geldi. Libya Mutabakatı ile dünyaya adeta ders veren Türkiye, bu hamlesi ile içerideki bazı odakların da saldırılarına maruz kalıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Orada ne işimiz var" sözlerinden sonra şimdi de  sunucusu  ortaya çıktı.

PORTAKAL'DAN KARALAMA KAMPANYASI
Portakal, Meclis'ten geçen Libya Tezkeresi'ni asılsız iddialarla suçlayarak karalama kampanyası başlattı.

Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin demokrasiye destek vermesi için 'ni Libya'ya davet etmesinin; sömürgeci ABD ve Avrupa ülkelerinden farkı olmadığını öne sürerek "gidiş amacımızın sadece petrol ve doğal gaz" sözleriyle Türkiye'yi emperyalistlerle aynı safa koydu!

Yaptığı skandal açıklamayla sömürgeci ülkelerin yerlerinden ettiği 4 milyon mülteciyi Türkiye'nin kabul etmesini ve onlara yaşam sunmasını görmezden geldi.

"TÜRKİYE EMPERYALİST BİR ÜLKE OLDU"
Portakal Türkiye'yi bu açıklamalarla suçladı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğal gaza muhtaç mıyız? Muhtacız diyor. Türkiye'nin gidiş sebebi belli zaten.

Bırakın siz onu Libya'da ezilenler var Hafter darbeci o öyle şu böyle, demokrasi insan hakları, özgürlük; belli Türkiye'nin neden gittiği. Ve neden bir koruma şemsiyesi oluşturmak istediği. Anlaşmanın içeriği belli aslında doğal gaz ve petrol...

Türkiye'de bu duruma geldi ya. Emperyalistleri biz niye eleştiriyoruz. İnsanların doğal kaynaklarını sömürüyorlar, onu yapıyorlar bunu yapıyorlar"

BU İLK SKANDALI DEĞİL!
Fatih Portakal'ın "emperyalizm" çıkışı ilk skandalı değil! İşte "Amerikan tilkisinin" kabarık sicili...

TÜRK ASKERİNE İŞGALCİ DEMİŞTİ!
Şanlı ordumuz Rasulayn'ın güvenliğini sağladıktan sonra YPG'nin sözde karargahına Türk bayrağı asmıştı. Türkiye'nin zaferini hazmedemeyen Fatih Portakal da Mehmetçiğin bayrak asmasını kınayarak görüntüleri yayınlamadı ve Türkiye'yi işgalcilikle suçladı!



KANAL İSTANBUL İFTİRASI
Portakal, daha önce hukuken mümkün olmayan bir iddia üzerinden yine Türkiye'ye iftira atmış, "Kanal İstanbul'un yapılmak istenme nedeni bana göre ABD donanmasının Karadeniz'e çıkışının ve yerleşmesinin önünü açmak." demişti.



DARBECİLERİN MEDYA AYAĞI
17-25 Aralık'ta  tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin medya ayağı olduğu belirtilen FOX TV, bu süreçte FETÖ'den tutuklanan FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün'den gelen yasa dışı bilgileri yayınlayarak algı yarattı. Kanal 25 Aralık yargı darbe girişimini yöneten FETÖ savcısı Muammer Akkaş'ın hedef aldığı Türkiye'nin ileri gelen iş adamlarını hedef alan yayınlar gerçekleştirdi. Fatih Portakal bu kumpas sürecinde başrol oynadı.

DİPLOMATİK BAŞARILARI BALTALAMA ÇABASI
ABD Başkanı Donald Trump, aralarında 'ın da olduğu cumhuriyetçi senatörlerden bazılarını Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşen görüşmeye davet etmişti. Amerikan sermayesi FOX TV'nin haber sunucusu Fatih Portakal, söz konusu görüşmeden bir kareye Twitter hesabından atıfta bulunarak "Millet meclisi önünde hesap verme durumu olmayan #Erdoğan'ın, ABD'de birkac muhalif senatörle #Trump tarafından bir araya getirilmesi diplomatik bir rezalet." ifadelerini kullanmıştı.



Fatih Portakal'ın "diplomatik rezalet" diyerek eleştirdiği o salonda hazır bulunan ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, 1915 Ermeni olaylarının Senato tarafından "soykırım" olarak tanınmasını öngören karar tasarısının oylanmasını engellemişti. Graham, kararında Erdoğan ile görüşmesinin etkili olduğunu vurgulamıştı.



BARIŞ PINARI HAREKATI'NDA DA ALGI PEŞİNDEYDİ
Türkiye'nin terör yuvalarını yok etmek için başlattığı  başarıyla devam ederken FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal yaptığı bir paylaşımla yine boş durmamış, algı operastörlüğünü yerine getirmişti.

Başta ABD olmak üzere Batılı ülkelerin engelleme çabalarına rağmen Başkan Erdoğan'ın emriyle Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı görmezden gelen Portakal, paylaşımında "Keşke Trump'a cevap verebilen biri çıksa" ifadelerini kullanmıştı.

"TÜRKİYE PKK'YA TEŞEKKÜR ETMELİ"
Portakal, canlı yayında 'Türkiye PKK'ya teşekkür etmeli' diyerek büyük bir skandala imza atmış, tepkilerin hedefi olmuştu.

CUMHURBAŞKANINA BÜYÜK SAYGISIZLIK!
Fox TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal, saygı sınırlarını zorlayarak canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yapmıştı.

Fatih Portakal'ın Libya hazımsızlığI! Bu ilk skandalı değil...

.ABD'li Fox TV'nin sunucusu Fatih Portakal, Türkiye'yi emperyalistlikle suçladı! Küstah sözlerine tepki yağdı

Amerikan sermayeli FOX TV'nin provokatif sunucusu Fatih Portakal bu kez de Türkiye'yi emperyalist olmakla suçladı. Türkiye'nin kendi denizlerinde petrol ve doğal gaz aramasından rahatsız olan Portakal, "emperyalist olduk" ifadelerini kullandı. Portakal'ın skandal sözlerine tepki yağdı. Twitter'da #özürdileportakal hashtag'ine atılan binlerce yorumla Portakal'a gösterilen tepki TT listesine girdi.

ABD'li Fox TV'nin sunucusu Fatih Portakal, Türkiye'yi emperyalistlikle suçladı! Küstah sözlerine tepki yağdı

Amerikan sermayeli FOX TV'nin provokatif sunucusu Fatih Portakal bu kez de Türkiye'yi emperyalist olmakla suçladı.

Portakal, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğal gaza muhtaç mıyız? Muhtacız diyor. Türkiye'nin gidiş sebebi belli zaten. Bırakın siz onu Libya'da ezilenler var Hafter darbeci o öyle şu böyle, demokrasi insan hakları, özgürlük; belli Türkiye'nin neden gittiği. Ve neden bir koruma şemsiyesi oluşturmak istediği. Anlaşmanın içeriği belli aslında doğal gaz ve petrol. Türkiye'de bu duruma geldi ya. Emperyalistleri biz niye eleştiriyoruz. İnsanların doğal kaynaklarını sömürüyorlar, onu yapıyorlar bunu yapıyorlar" ifadelerini kullandı..

Portakal'ın skandal sözlerine tepki yağdı. Twitter'da #özürdileportakal hashtag'ine atılan binlerce yorumla Portakal'a gösterilen tepki TT listesine girdi.

'dan  Tezkeresi hazımsızlığı... 'yi emperyalistlikle suçladı

Amerika destekli 'nin haber sunucusu 'nin 'de söz sahibi olmak için attığı adımlardan en az emperyalist ülkeler kadar çok rahatsız oldu! 'da  tarafından tanınan hükümetin isteği üzerine ve o ülkeye  de gönderilmesine imkan sağlayan tezkere Portakal'ı gerdi. Libya Tezkeresi'ni hazmedemeyen FOX TV sunucusu Portakal,Türkiye'yi emperyalistlikle suçladı! Libya'da sivilleri katleden darbeci general Hafter'e ilişkin tek kelime etmeyen FOX TV sunucusu, Türkiye'nin o ülkeye davet ile gittiğini görmezden gelerek skandala imza attı ve "Bu işler  için" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'dan Libya Tezkeresi hazımsızlığı... Türkiye'yi emperyalistlikle suçladı

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de attığı adımlar, bölge üzerinde emelleri olan emperyalistleri olduğu kadar ülkemizdeki sözcülerini de çileden çıkarıyor.

Libya ile Münhasır Ekonomik Bölge anlaşması imzalayan Türkiye, doğal olarak bu ülkelerin hedefi haline geldi. Libya Mutabakatı ile dünyaya adeta ders veren Türkiye, bu hamlesi ile içerideki bazı odakların da saldırılarına maruz kalıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Orada ne işimiz var" sözlerinden sonra şimdi de FOX TV sunucusu Fatih Portakal ortaya çıktı.

Fatih Portakal'dan Libya Tezkeresi hazımsızlığı! Türkiye'yi emperyalistlikle suçladı

Fatih Portakal'dan yine algı operasyonu! Manipülatif bir açıklama daha

Portakal Türkiye'yi bu açıklamalarla suçladı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaza muhtaç mıyız? Muhtacız diyor. Türkiye'nin gidiş sebebi belli zaten.

Bırakın siz onu Libya'da ezilenler var Hafter darbeci o öyle şu böyle, demokrasi insan hakları, özgürlük; belli Türkiye'nin neden gittiği. Ve neden bir koruma şemsiyesi oluşturmak istediği. Anlaşmanın içeriği belli aslında doğalgaz ve petrol...

Türkiye'de bu duruma geldi ya. Emperyalistleri biz niye eleştiriyoruz. İnsanların doğal kaynaklarını sömürüyorlar, onu yapıyorlar bunu yapıyorlar"

Bu haber 201497 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...