DURMAZ  AİLESİ’NDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

DURMAZ  AİLESİ'NDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

07 Haziran 2020 tarihinde ebediyete intikal eden,Kızım Merhume Hatice Semen'in vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, telefonla taziyelerini bildiren, mesaj, çiçek gönderen ve evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür ederiz. Hepinizden Allah razı olsun.

12 Haziran 2020 - 11:24

                   DURMAZ  AİLESİ'NDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

       Berna Durmaz, Kızı Merhume Hatice Semen'in vefatı dolayısıyla,Taziye Teşekkür Mesajı

Giriş Tarihi: 12.06.2020  08:42 Güncelleme Tarihi: 12.06.2020  11:24

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

07 Haziran 2020 tarihinde ebediyete intikal eden,Kızım Merhume Hatice Semen'in  vefatı nedeniyle, Uzaktan yakından cenazemize katılan, Başta Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın,Serhat Orhan ve taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz

 07 Haziran 2020 tarihinde ebediyete intikal eden, Kızım Merhume Hatice Semen'in vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, telefonla taziyelerini bildiren, mesaj, çiçek gönderen ve evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür ederiz. Hepinizden Allah razı olsun.                                     "DURMAZ AİLESİ ADINA ANNESİ, BERNA DURMAZ"

Bu haber 290995 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP'de Devlet Bahçeli'nin
MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" belli oldu
MHP'de Devlet Bahçeli'nin
MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" belli oldu