Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyarbakır’daki evlat...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyarbakır'daki evlat nöbeti tutan acılı anneleri ziyaret etti.

Diyarbakır'daki acılı anneler HDP binası önünde PKK için kaçırılan evlatlarını beklemeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ziyaret ettiği evlat nöbeti çadırında önemli açıklamalarda bulundu. Gözü yaşlı annelerle konuşan Prof. Dr. Erbaş, "Devletimiz çok büyük. Kardeşlerimizi bozmaya hiçbir terör örgütünün, hiçbir hain yapının gücü yetmeyecektir." dedi..

28 Mart 2021 - 17:02

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Diyarbakır annelerini ziyaret etti

Giriş Tarihi: 28.03.2021 Güncelleme Tarihi: 28.03.2021 

Son dakika bilgisine göre  Başkanı Prof. Dr. , Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti. Ali Erbaş, "İnşallah Diyarbakır annelerimiz evlatlarına kavuşur. Bu acının dinmesi için herkes elinden geleni yapmalı." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...Son dakika:  Başkanı 'tan Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret

Son dakika: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret

'daki acılı anneler HDP binası önünde PKK için kaçırılan evlatlarını beklemeye devam ediyor.  Başkanı Prof. Dr. , ziyaret ettiği evlat nöbeti çadırında önemli açıklamalarda bulundu. Gözü yaşlı annelerle konuşan Prof. Dr. Erbaş, "Devletimiz çok büyük. Kardeşlerimizi bozmaya hiçbir terör örgütünün, hiçbir hain yapının gücü yetmeyecektir." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti. Ali Erbaş, "İnşallah Diyarbakır annelerimiz evlatlarına kavuşur. Bu acının dinmesi için herkes elinden geleni yapmalı." şeklinde konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan anneleri ziyaret etti - AHaber Son Dakika Video İzle

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyarbakır'daki evlat nöbeti tutan acılı anneleri ziyaret etti.

Diyarbakır HDP İl Binası önündeki çadıra girerek annelerle konuşan Erbaş, "Annelerin evlat hasreti acıların e büyüğüdür. Devletimiz çok büyük. Güvenlik güçleriyle gerekli çalışmaları yapıyor. Biz Diyanet İşleri Başkanlığı olarak tüm hocalarımızla birlikte, annelerin evlat acılarının bitmesi için sadece dua etmekle kalmıyor dile getirmeye devam ediyoruz. Kardeşlerimizi bozmaya hiçbir terör örgütünün, hiçbir hain yapının gücü yetmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş "Diyarbakır Anneleri"yle bir araya geldi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş bir dizi program için geldiği Batman dönüşünde Diyarbakır'a uğrayarak "Diyarbakır Anneleri"yle bir araya geldi.

Başkan Erbaş Şunları söyledi:

1400 yıldır ezanın dinmediği topraklarda yaşıyoruz, Ezan-ı Muhammedi'nin dinmediği topraklardır bu topraklar. 639 yılı Hz. Ömer döneminden beri bu topraklarda ezan okunuyır ve kıyamete kadar da öyle olacaktır. Bizim medeniyetimizin özü bu şekilde kardeşliğe dayanıyor, birliğe dyanıyor, beraberliğe dayanıyor. Bunu hiç bir terör örgütü bozamayacaktır, hiç bir güç bozamayacaktır. Biz millet olarak beraber oldukça inşaallah bunu başaracağız. Ve en kısa zamanda başarmayı Cenab-ı hak nasip eylesin.  

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş "Diyarbakır Anneleri"yle bir araya geldi

Gazetecilerin "Neler hissetiniz*" şeklindeki sorularını da yanıtlayan Erbaş şöyle konuştu:

Yani evlat hasretini hissettim, biz evlatlarımızı görmediğimiz zaman çok üzülüyoruz. İnşallah Diyarbakır annelerimiz, en kısa zamanda evlatlarına kavuşurlar. Bunun için herkese çağrıda bulunuyorum, sadece annelerimizin değil bu hepimizin görevi, millet olarak hepimizn görevi. Bu acının dinmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi lazım.

Erbaş "İnşallah Diyarbakır annelerimiz evlatlarına kavuşur. Bu acının dinmesi için herkes elinden geleni yapmalı" dedi.

İyilik için bir araya gelenler güçlü olursa..."İYİLİK İÇİN BİR ARAYA GELENLER GÜÇLÜ OLURSA..."

Ali Erbaştan GKRYdeki camiye saldırıya tepkiALİ ERBAŞ'TAN GKRY'DEKİ CAMİYE SALDIRIYA TEPKİ

HDPliler acılı anneleri engellemeye çalıştıHDP'LİLER ACILI ANNELERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Bu haber 990816 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...