CHP’den, FETÖ’nün siyasi ayağı için tuhaf araştırma...

CHP'den, FETÖ'nün siyasi ayağı için tuhaf araştırma önergesi.

FETÖ’nün 17/25 Aralık yargı darbesinde FETÖ ile birlikte hareket eden, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine “tiyatro” diyen, KHK ile görevden alınan FETÖ’cülere tam destek veren CHP’den tuhaf araştırma önergesi geldi. CHP, Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla TBMM Başkanlığı'na FETÖ/PDY'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi sunuldu.

12 Ocak 2020 - 12:54 - Güncelleme: 12 Ocak 2020 - 15:12

 hain darbe girişimine 'tiyatro' diyen 'den 'nün siyasi ayağı için komik önerge!

Giriş Tarihi: 12.1.2020  12:32 Güncelleme Tarihi: 12.1.2020  12:39

’nün 17/25 Aralık kumpasına destek veren ve  hain darbe girişimine ‘tiyatro’ diyen , ilginç bir araştırma önergesi verdi. CHP,  ve  imzasıyla  Başkanlığı'na FETÖ/'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi sunuldu.

CHP'den FETÖ'nün siyasi ayağı için komik önerge!

 sürecinden bu yana 'nün hedeflerine doğrudan ya da dolaylı olarak hizmet eden çıkış, açıklama ve tavırlarıyla dikkat ve tepki çeken 'de  ve  imzasıyla  Başkanlığı'na FETÖ/'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi sunuldu(!)

CHP grup başkanvekilleri tarafından sunulan araştırma önergesinde, Türkiye'nin  2016'da karşı karşıya kaldığı darbe girişimiyle ilgili olarak, FETÖ'nün örgüt yapılanmasının karanlıkta bırakılmaması, ticari, askeri, yargı, emniyet ve diğer tüm ayaklarıyla birlikte siyasi ayağının da açığa çıkarılması için bir araştırma komisyonu talep edildi.

KAPATILAN FETÖ UNSURLARINA AÇIKTAN DESTEK VEREN CHP'NİN BUNU İSTEMESİ...
Fetullahçı terör örgütünün kendini açık etmeye ve milli iradeye birbiri ardına darbe girişimlerinde bulunmaya başladığı 7 Şubat ve 17-25 Aralık sürecinden bu yana örgüte ve örgütün medya, ekonomi gibi alanlardaki yapılanmalarına yönelik atılan adımlara karşı çıkan, medya ayağı kapatılırken "Basın özgürlüğü" , dershaneleri kapatılırken "Eğitim hakkı" , bankaları, finansörleri kapatılırken "Ekonomiye, girişimciliğe darbe" diyen CHP'nin yıllar sonra böyle bir önerge ile gündeme gelmesi tuhaf bulundu.

15 Temmuz hain darbe girişimine 'tiyatro' diyen CHP'den FETÖ'nün siyasi ayağı için komik önerge!

KOMİSYON ZATEN KURULDU
Diğer yandan CHP'li vekillerin talep ettiği komisyon TBMM'de grubu bulunan 4 siyasi partinin ortak önergesiyle 26 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı terör örgütünün faaliyetlerinin araştırılması amacıyla zaten kurulmuştu.

'den, 'nün siyasi ayağı için tuhaf araştırma önergesi

’nün 17/25 Aralık yargı darbesinde FETÖ ile birlikte hareket eden, FETÖ’nün  darbe girişimine “tiyatro” diyen, KHK ile görevden alınan FETÖ’cülere tam destek veren ’den tuhaf araştırma önergesi geldi. CHP, Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla  Başkanlığı'na FETÖ/PDY'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi sunuldu.

CHP'den, FETÖ'nün siyasi ayağı için tuhaf araştırma önergesi

17-25 Aralık sürecinden bu yana FETÖ'nün hedeflerine doğrudan ya da dolaylı olarak hizmet eden çıkış, açıklama ve tavırlarıyla dikkat ve tepki çeken CHP'de Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla TBMM Başkanlığı'na FETÖ/PDY'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi sunuldu(!)

site:sabah.com.tr kılıçdaroğlu ekrem dumanlı ile ilgili görsel sonucu

CHP grup başkanvekilleri tarafından sunulan araştırma önergesinde, Türkiye'nin 15 Temmuz 2016'da karşı karşıya kaldığı darbe girişimiyle ilgili olarak, FETÖ'nün örgüt yapılanmasının karanlıkta bırakılmaması, ticari, askeri, yargı, emniyet ve diğer tüm ayaklarıyla birlikte siyasi ayağının da açığa çıkarılması için bir araştırma komisyonu talep edildi.

Bu haber 201038 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti: Ukrayna ile müzakerelerin başlatılmasına temel teşkil edebilir
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti:...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)