Başkan Erdoğan’ın başlattığı #BizBizeYeteriz kampanyasına...

Başkan Erdoğan'ın başlattığı #BizBizeYeteriz kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Başkan Erdoğan, 7 maaşını bağışlayıp Corona'ya karşı seferberlik başlattı. Kampanya dalga dalga yurda yayıldı. Toplumun bütün kesimleri "Biz de varız" açıklaması yaptı. Kısa sürede milyonlarca lira toplandı.

01 Nisan 2020 - 07:39

Başkan Erdoğan'ın başlattığı #BizBizeYeteriz kampanyasına destek çığ gibi büyüyor

Giriş Tarihi: 31.03.2020 Güncelleme Tarihi: 01.04.2020 

Başkan ’ın çağrısı üzerine 83 milyon kenetlendi. Siyaset, sanat, iş ve spor dünyası Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek verdi.

Büyüksün Türkiyem
Başkan Erdoğan, 7 maaşını bağışlayıp Corona'ya karşı seferberlik başlattı. Kampanya dalga dalga yurda yayıldı. Toplumun bütün kesimleri "Biz de varız" açıklaması yaptı. Kısa sürede milyonlarca lira toplandı.



BİLGİLİ HOLDİNG SERDAR BİLGİLİ: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TÜM OTEL VE YURTLARINI AÇIYOR
ZİRAAT FİNANS GRUBU HÜSEYİN AYDIN: 62 MİLYON TL



SABANCI HOLDİNG GÜLER SABANCI: 150 BİN ADET TANI KİTİ VE AŞI GELİŞTİRİLMESİ İÇİN 1.7 MİLYON TL
TMSF: MUHİTTİN GÜLAL 20 MİLYON TL
TOBB: RİFAT HİSARCIKLIOĞLU 10 MİLYON TL

İTO: ŞEKİB AVDAGİÇ 5 MİLYON TL

ALTAY BAYINDIR FENERBAHÇE: 1000 AİLEYE GIDA PAKETİ

MÜGE ANLI: 100 BiN TL


MIİLLİ DAYANIŞMA
BAŞKAN 'ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası bütün Türkiye'de ses getirirken, iş dünyasından da büyük destek yağdı. Hem işadamları hem de sivil toplum kuruluşları kampanyaya desteklerini açıkladılar. Birçok kuruluş nakdi yardım yaparken bir kısmı da çalışanları sayısınca maaş bağışında bulundu. Bazı kuruluşların yönetim kurulu üyeleri de maaşlarını kampanyaya bağışlayarak dayanışmaya destek oldu. Öte yandan vatandaşlar da kampanyaya büyük ilgi gösterdiler. Cep telefonlarından kampanyaya katılan vatandaşlar KORONA yazıp 8119'a kısa mesaj atarak 10 TL bağışta bulunmuş oldular.




Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Kampanyaya TOBB olarak 10 milyon lira destek sağlayacağız.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdemir: Oda olarak bu kampanyaya 500 bin lira bağışlayarak katılıyoruz.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle: TİM ailesi olarak 61 ihracatçı birliğimiz ile birlikte kampanyaya toplamda 15 milyon lira katkı sunacağız.

ASKON Başkanı Orhan Aydın: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile birlikte Türkiye genelindeki tüm şube ve üyelerle ortak bir havuzda maddi destek oluşturmak adına kampanya başlattık. İnşallah güçlü bir şekilde bu kampanyada yer alacağız.

Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ: Sağlık Bakanlığı'na, 500 bin adet cerrahi maske ve 500 bin adet muayene eldiveni bağışlayacağız.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç: Oda olarak 5 milyon lira katkı sağlayacağız.



Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı: Kampanyaya sonuna kadar destek olacağız. Holding olarak 5 milyon lira bağışla destekte bulunuyoruz.

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: Kampanyaya ben de bu ayki maaşımla katılıyorum. Öte yandan Türk Telekom da, Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na tüm çalışanları adına 40 milyon TL'yi aşkın bağışla katıldı.

Ziraat Finans Grubu: Her bir çalışanımız adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere toplam 62 milyon 300 bin lira bağışta bulunuyoruz.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Sektör olarak toplam 10 milyon lira bağışlamış bulunuyoruz.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu: Tüm şirketler adına 20 milyon liralık destek sağlayacak. Ayrıca, TMSF Başkanı ve Kurul Üyeleri 1 aylık maaşlarını kampanyaya bağışlayacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK): Başkan Mustafa Yılmaz 3 aylık, kurul üyeleri de 1'er aylık maaşlarını bağışlayarak destek verdi.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon liralık bağışta bulunacağız. Memur-Sen'e bağlı sendikaların genel başkanları olarak 1 aylık maaşlarımızı da aynı kampanya kapsamında bağışlayacağız.

Başkan Erdoğan'ın başlattığı #BizBizeYeteriz kampanyasına destek çığ gibi büyüyorTürk Telekom’dan Milli Dayanışma Kampanyasına 40 milyon TL destek

Türk Telekom Üst Yöneticisi Ümit Önal: Türk Telekom olarak, her bir çalışanımız adına bir aylık net asgari ücrete karşılık gelen, toplamda 40 milyon TL’yi aşkın bağışla Milli Dayanışma Kampanyası’na katıldık.

Koronavirüs salgınının Türkiye’deki toplumsal ve ekonomik etkilerine karşı mücadelede "Biz Bize Yeteriz" diyen Türk Telekom, Millî Dayanışma Kampanyası’na 40 milyon TL’yi aşkın bağışla destek olduğunu açıkladı.

Türk Telekom, salgından mağdur olan vatandaşlar için Başkan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Millî Dayanışma kampanyasına, tüm çalışanları adına toplamda 40 milyon TL’yi aşkın bağışla katıldığını açıkladı.

Kampanyaya dair açıklamalarda bulunan Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, "Cumhurbaşkanımızın liderlik ettiği Millî Dayanışma kampanyasına toplumun tüm kesimlerinden gelen destek çığ gibi büyüdü. Türk milletinin ne kadar yüce gönüllü ve samimi olduğunu ortaya koyan bir tablo ile karşılaştık. Böyle mukaddes bir toplumun ferdi olmaktan gurur duyuyorumç" dedi.

Bu ayki maaşıyla kampanyaya katıldığını belirten Önal, "Kurumumuzdan üst düzey yönetici arkadaşlarım da sağ olsunlar imkânları ölçüsünde bu desteği güçlü katkılarıyla devam ettirdiler. Bu zorlu dönemde kesintisiz iletişimin devam etmesi için var gücüyle çalışan tüm Türk Telekom ailemiz adına da 40 milyon TL’lik bir destekte bulunduk. Umuyorum ki devlet-toplum-kurum dayanışması ile bu badireden de güçlenerek çıkacağız. Salgınla ve salgının neden olduğu ekonomik sorunlarla da sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çünkü, Biz Bize Yeteriz” ifadelerini kullandı.

Ümit Önal✔@umitonaltr

Türk Telekom olarak, her bir çalışanımız adına bir aylık net asgari ücrete karşılık gelen, toplamda 40 milyon TL’yi aşkın bağışla Millî Dayanışma Kampanyası’na katıldık. Bu mücadeleden birlikte güçlenerek çıkacağız.

18K

5:27 PM - Mar 31, 2020

Twitter Ads info and privacy

4,019 people are talking about this

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un

Son dakika: Türkiye'den flaş Doğu Akdeniz hamlesi! Yunan'a cevap sahada verilecek

Yaptığı alçaklık cezasız kalmayacak! Dini değerlere hakaret eden Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Emekliye 5’li kazanç! 2020 emekli zam ve ikramiyeleri hangi tarihlerde yatacak?

Son dakika: Bakan Soylu'dan sert açıklama: Bunun adı yeni devlet kurmaktır

TRT canlı yayınında Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

EBA TV canlı izle! 1 Nisan EBA TV ilkokul, ortaokul ve lise canlı yayın izle

Fatih Terim hastanede bile Cimbom'la yattı Cimbom'la kalktı!

Her vatandaşa 10 bin TL! Destekten kimler yararlanabilir? Nasıl başvurulacak?

 

 

  •  

 

 

Bu haber 201379 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti: Ukrayna ile müzakerelerin başlatılmasına temel teşkil edebilir
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti:...