Başkan Erdoğan’dan vatandaşlara koronavirüsle mücadele...

Başkan Erdoğan'dan vatandaşlara koronavirüsle mücadele çağrısı! Sesli mesaj yayınladı...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Türk halkına son dakika Corona virüs çağrısı geldi. Başkan Erdoğan sosyal medya üzerinden "Koronavirüs'e karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor. Buradan tüm vatandaşlarıma şu sesli mesajı iletmek istiyorum" diyerek bir mesaj paylaştı. Koronavirüs konusunda vatandaşlardan hassasiyet isteyen Başkan Erdoğan bu virüsle gece gündüz mücadele edildiğinin altını çizdi.

21 Mart 2020 - 00:44

Başkan Erdoğan'dan koronavirüs mesajı   haberleri...

Giriş Tarihi: 20.3.2020  23:58 Güncelleme Tarihi: 21.3.2020  00:44

Başkan Erdoğan Twitter hesabından koronavirüsle ilgili önemli uyarılarda bulundu. Başkan Erdoğan "Koronavirüs'e karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor" ifadelerini kullandı..

Başkan Erdoğan koronavirüse karşı vatandaşlara sesli mesaj ile seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz. Koronavirüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan✔@RTErdogan

Koronavirüs'e karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor.

Buradan tüm vatandaşlarıma şu sesli mesajı iletmek istiyorum:

Embedded video

30.1K

11:50 PM - Mar 20, 2020

Twitter Ads info and privacy

13.9K people are talking about this

Hijyen kurallarına riayet edilmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Hijyen kurallarına riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince artırmalı, zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız. İbadetlerimizi evlerimizde eda etmeye, mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmemeye ve vaktimizi evlerimizde geçirmeye özen gösterelim." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Başkan 'dan Türkiye'ye Koronavirüs çağrısı

Başkan 'dan Türk halkına son dakika Corona virüs çağrısı geldi. Başkan Erdoğan sosyal medya üzerinden "Koronavirüs'e karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor. Buradan tüm vatandaşlarıma şu sesli mesajı iletmek istiyorum" diyerek bir mesaj paylaştı. Koronavirüs konusunda vatandaşlardan hassasiyet isteyen Başkan Erdoğan bu virüsle gece gündüz mücadele edildiğinin altını çizdi.

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Türkiye'ye Koronavirüs çağrısı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan resmi hesabın tarafından son dakika paylaşımı yapıldı. Paylaşımda " Koronavirüs'e karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor. Buradan tüm vatandaşlarıma şu sesli mesajı iletmek istiyorum" denildi.

Bu haber 200881 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti: Ukrayna ile müzakerelerin başlatılmasına temel teşkil edebilir
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti:...