Başkan Erdoğan’dan heyecanlandıran videolu paylaşım:...

Başkan Erdoğan'dan heyecanlandıran videolu paylaşım: Bir Togg hatırası...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi'nde Togg ile test sürüşü yaptı. Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda test sürüşünün fotoğraflarını paylaşarak, "Cennet vatanımızın yollarında. Yerli ve millî" ifadelerini kullanırken, bugün de 'Bir Togg hatırası' notuyla videolu paylaşım yaptı.

07 Ağustos 2022 - 16:04 - Güncelleme: 07 Ağustos 2022 - 18:21

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan yerli ve milli otomobil TOGG açıklaması! Bir TOGG hatırası

Giriş Tarihi: 7.8.2022  15:50Son Güncelleme: 7.8.2022  15:55

Başkan Erdoğan’dan heyecanlandıran videolu paylaşım: Bir Togg hatırası...

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, testini gerçekleştirdiği Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG'un görüntülerini paylaşarak "Bir TOGG hatırası" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan yerli ve milli otomobil TOGG açıklaması! Bir TOGG hatırasıSon dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, testini gerçekleştirdiği Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG'un görüntülerini paylaşarak "Bir TOGG hatırası" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan’dan heyecanlandıran videolu paylaşım: Bir Togg hatırası... Başkan Recep Tayyip ErdoğanTürkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçtiği anlara ilişkin görüntüleri paylaştı. Başkan Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi'nde düzenlenen, 'Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katıldı.

BİR TOGG HATIRASI

Başkan Erdoğan, Twitter hesabından ziyarete ilişkin görüntüleri 'Bir TOGG hatırası' diyerek paylaştı.

Başkan Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçtiği anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

Başkan Erdoğan’dan heyecanlandıran videolu paylaşım: Bir Togg hatırası...

Başkan Erdoğan’dan heyecanlandıran videolu paylaşım: Bir Togg hatırası...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi'nde Togg ile test sürüşü yaptı. Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda test sürüşünün fotoğraflarını paylaşarak, "Cennet vatanımızın yollarında. Yerli ve millî" ifadelerini kullanırken, bugün de 'Bir Togg hatırası' notuyla videolu paylaşım yaptı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un direksiyonuna geçti. Test sürüşünün ardından Erdoğan'dan dün ve bugün peş peşe heyecanlandıran Togg mesajı geldi.

Başkan Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi'nde düzenlenen, 'Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katıldı. Törenin ardından Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un direksiyonuna geçti.

Bilişim Vadisi'nde aracı kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu eşlik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN FOTOĞRAFLI TOGG PAYLAŞIMI

Başkan Erdoğan, sosyal medyada Togg'un direksiyonuna geçtiği görüntüleri paylaşarak, "Cennet vatanımızın yollarında... Yerli ve millî" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN TOGG'UN DİREKSİYONUNDA

Törenin ardından Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçti. Bilişim Vadisi'nde aracı kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TOGG CEO'su Gürcan KarakaşTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu eşlik etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi'nde düzenlenen, 'Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katıldı. Törenin ardından Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçti.

Bilişim Vadisi'nde aracı kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu eşlik etti.

"TOGG'UN FABRİKASINI 29 EKİM 2022'DE AÇACAĞIZ"

Ülkemizin iyi üniversitelerinde yetişmiş 13 bin mühendis ve teknisyenimiz MMU'nun projesinde gece gündüz demeden büyük bir aşkla çalışıyor. Birileri vatan ve millet sevdalısı gençlerimizin şevkini kırmaya çalışsa da biz onlara güveniyoruz ve destekliyoruz. Ülkemizin vizyon projelerinden Togg'u belirlediğimiz takvime uygun şekilde adım adım hayata geçiriyoruz. 29 Ekim'de Togg'un fabrika açılışı ve ilk üretim aracının banttan inme törenini gerçekleştireceğiz. 2023'ün ilk çeyreğinde Togg'u yollarda görmeye başlayacağız. Üretseniz de satamazsınız diyenlere inat Togg'u milletimiz ve dünyanın hizmetine sunacağız.

Bu noktada artık bizim bu tür yetişmiş, kendine inanan gençlerimiz olduğu sürece biz bunları üretir, bunları üretmenin ötesinde elektrikli otomobilde dünya ülkeleriyle yarışa gireriz. Tüm bu hakikatlere rağmen Türkiye'yi saman ithalatçısı olarak görmeye çalışanlar cahillerdir. Gelsinler Kocaeli'ye sanayi bölgelerini, bilişim vadisini gezsinler, görsünler kendilerinin cahilliğini anlasınlar. Gelsinler Türkiye'nin sanayide neleri başardığına bizzat şahitlik etsinler.

Bu şehrimiz muazzam üretim hacmiye otomotiv, kimya ve metal sanayine damga vuruyor. Türkiye araç üretiminin yaklaşık yüzde 40'ını Kocaeli gerçekleştirdi. Toplam 128 araştırma ArGe merkezi, 15 tasarım merkezi yaptıkları çalışmalarla şehrin rekabetçi gücüne güç katıyor. Kocaeli'ndeki 5 teknoloji geliştirme bölgesindeki araştırmalar katma değerli üretime katkı veriyor.

Başkan Erdoğan TOGG’u kullandı!BAŞKAN ERDOĞAN TOGG'U KULLANDI!

Bu haber 500763 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...