ATV’den HDP’ye ders niteliğinde yanıt! O skandalları...

ATV’den HDP’ye ders niteliğinde yanıt! O skandalları unutturmadı....

Her fırsatta terör örgütü PKK'nın savunuculuğuna soyunan HDP gerçeklerden rahatsız oldu. ATV'nin 12 Aralık tarihinde yayınladığı bir haberden rahatsız olan HDP "Ahlak ve etik dışı bir kurgu" iddiasıyla ATV Haber'i RTÜK'e şikayet etti. ATV Haber sunucusu Cem Öğretir HDP'nin bu şikayeti üzerine açıklamalarda bulundu. HDP'nin terör örgütü PKK'ya verdiği desteğin görüntülerini ekrana getirdi.

16 Aralık 2020 - 21:33

ATV’den ’ye ders niteliğinde yanıt! O skandalları unutturmadı...

Giriş Tarihi: 16.12.2020  21:04Son Güncelleme: 16.12.2020  21:31

Her fırsatta terör örgütü ile ilişkisini sergilemekten kaçınmayan ve Türkiye'nin milli davalarında hep karşı tarafta olmayı sürdüren 'den ilginç bir çıkış geldi. HDP, 12 Aralık Cumartesi günü ATV Ana Haber Bülteni'nde yer alan bir grafiği gerekçe göstererek ATV'yi RTÜK'e şikayet etti. HDP'nin kapatılmasına ilişkin hazırlanan görselde yapraklar yerine silahların kullanılmasından rahatsız olan HDP bu durumu "ahlak ve etik dışı bir kurgu" olarak nitelendirdi. ATV Ana Haber Bülteni sunucusu Cem Öğretir HDP'nin bu şikayeti üzerine açıklamalarda bulundu. HDP'nin terör örgütü 'ya verdiği desteğin görüntülerini yayınlayan Öğretir, ayrıca konu hakkında ATV'ye siyasilerden gelen destek mesajlarını da ekranlara yansıttı. İşte detaylar....

ATV’den HDP’ye ders niteliğinde yanıt! O skandalları unutturmadı...

ATV'nin geçtiğimiz Cumartesi günü HDP'nin yaprak ve yıldızlı ağaç logosunu el bombası ve molotof kokteyli şeklinde ekrana getirmesi bazı kesimleri rahatsız etti. ATV'yi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na şikayet eden HDP'ye yanıt gecikmedi. Terör örgütü ile birebir ilişkisi olan HDP'li vekilleri ekrana getiren ATV, adeta ders verdi.

Özgür basına suç duyurusunda bulunan HDP’nin ‘’Yaman’ çelişkisi

PKK'lıların cenazesine gitmeye devam edeceğiz

ATV, ders niteliğindeki yanıtında 3 görüntü ile skandalları şu şekilde yeniden gözler önüne serdi: İlk görüntüde HDP'de 3 dönem vekillik yapan Faysal Sarıyıldız yer aldı. 2015 yılında Kurye Vekil lakabıyla anılmıştı. Sarıyıldız, PKK'nın terör eylemi için gönderdiği silahları teslim alırken yakalanmıştı. Bu silahların arasında el bombaları, mermiler ve daha ağır silahlar olduğu hatırlatıldı.

TERÖRİST CENAZESİNE VEKİL ZİYARETİ
HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in şehit edildiği operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Murat Çelik'in cenazesine katılmıştı.

TERÖRİSTE TELEFON DESTEĞİ!
HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, gözaltına alınan ve terör örgütüne üye olma, örgüt propagandası yapma suçlarından kaydı bulunan Ercan Oğuz'un cep telefonunu el çabukluğu ile alarak delilleri örtbas etmeye çalışmıştı.

HDP'Lİ 73 BELEDİYE BAŞKANI 152 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZA!

Milyonlarca vatandaşın oyunu alsa da sırtını yine terör örgütlerine dayamaktan imtina etmeyen HDP'nin belediye başkanları terörist faaliyetelr ile ilişkileri ve terör örgütüne destek nedeniyle toplamda 152 yıllık kesinleşmiş cezası bulunuyor. Yine eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın hapiste olduğu HDP'nin 53 vekilinin Meclis'te 795 fezlekesi bulunuyor.

Annelerin evlat nöbeti sürüyor 
2014 - 2019 yılları arasında 73 HDP'li Belediye Başkanı teröre destek dolayısıyla 152 yıl 258 ay 62 gün kesinleşen cezaları bulunuyor.

SİYASİLERDEN ATV HABER'E DESTEK
HDP'nin ATV Haber'i hedef almasına siyasilerden tepki geldi. AK Partili Cahit Özkan, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Refik Özen, MHP'li Yaşar Yıldırım, İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ,Yasin Öztürk ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı açıklama ile ATV Haber'e destek olurken, CHP'li Sezgin Tarıkulu HDP'nin yanında yer aldı.

HDP Grup Başkanvekilinden skandal sözler: PKK'lıların cenazesine gitmeye devam edeceğiz

 Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş meclis kürsüsünde yaptığı açıklamalarda HDP'li olduğunu bir kez daha ispat etti. TBMM'de konuşan HDP'li Beştaş  cenazelerine gitmeye devam edeceklerini yineledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır" diyerek HDP'ye tepki göstermişti.

AK Parti iktidarında ülkenin yarıdan fazlasının  ilan edildiğini iddia eden 'li vekil, öldükten sonra ölenin hükmünün kalktığına inandıklarının altını çizdi.

DAĞA GİDENİN ACISINI PAYLAŞACAĞIZ
Ölen terörist olsa da cenazeye gideceklerine vurgu yapan Beştaş, "Şimdi biz bu kürsüden defalarca öyledik. Biz öldükten sonra ölenin hükmünün kalkacağını ve geride kalanların acısını kim olursa olsun paylaşacağımızı söyledik. Ölen kim olursa olsun, asker, polis, dağa giden ya da sivil bir insan kim olursa olsun..." dedi.

BİZ BÜTÜN CENAZELERE GİDİYORUZ
Suçun şahsiliğini öne süren HDP'li vekil, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Siz, sizin iktidarınızda cenazeyle, definle, mezarla uğraşan bir parti olma ünvanını aldınız. Bu nedenle Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasını terörist ilan ederek ve bu cenazeye gidenleri suçlu addederek, kendi suçunuzu örtemezsiniz."

SUÇ VE CEZALAR ŞAHSİDİR
Biz bütün cenazelere gidiyoruz. Bütün cenazelere gideriz ve ailelerin acısının yanında oluruz. Onlar evlatlarını kaybetmişse o anne ve babanın suçu yoktur. Bir suç varsa ölenin kimlğinde, suç ve cezalar şahsidir. Sizi hukuken düşünmeye davet ediyorum.

İnsancıl hukukla düşünmeye davet ediyorum. Bir ülkenin yarısını ötekileştirerek suçlu göstererek hiç kimse amacına ulaşamaz. Sizi aklı selime davet ediyorum."

"YARASI OLAN GOCUNUR"
AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, terörist cenazeleriyle ilgili ortaya konuşulan sözlerin HDP tarafından cevaplanmasına, "Yarası olan gocunur." sözleriyle karşılık verdi.

Kürsüye çıkan Akbaşoğlu,  Lideri 'nun geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalara dikkat çekmesinin ardından HDP'ye çok sert eleştirilerde bulundu.

HDP'liler terörist cenazesine katılmayı savunduHDP'LİLER TERÖRİST CENAZESİNE KATILMAYI SAVUNDU

Son dakika: Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi: Terörist Demirtaş’a hürmet ve hayranlığı bellidirSON DAKİKA: DEVLET BAHÇELİ KILIÇDAROĞLU'NA VERDİ VERİŞTİRDİ: TERÖRİST DEMİRTAŞ’A HÜRMET VE HAYRANLIĞI BELLİDİR

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?

HDP'li vekiller ve belediye başkanlarının bu durumları ortadayken ATV ana haber spikeri Cem Öğretir ana haberde yaptığı açıklamada HDP'nin en fazla suçlandığı konuların başında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak. Terör örgütü propagandası ve hallkı kin ve düşmanlığı tahrik. " gibi maddelerin olduğuna dikkat çekerek "HDP bizi nefret suçu ve şiddeti özendirmekle suçluyor. Terörü kaç kere kınadınız? Bir partinin terörle ilişkilenmesine biz de karşıyız. Barış ve refahın içine bir arada yaşamanın tarafındayız. Peki ya siz? Üzerinde asıl düşünülmesi gereken soru bence bu!" diye ekledi.

HDP'nin özgür basına tehdidine 3 partiden tepki 

SİYASİLERDEN HDP'YE TEPKİ!

Terör örgütüne sırtını yaslayan HDP'nin özgür basına savurduğu tehdit ve suç duyurusu ise AK Parti, MHP ve İYİ Parti'den tepki geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ATV ve Turkuvaz Medya'nın yanında olduklarını belirterek HDP'ye seslendi ve "Terör örgütüne lojistik destek sağlayacak sonra da hür basının haber alma hakkını engellemeye çalışacaksınız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da ATV'nin Türkiye'nin sigortası yayın kuruluşlarından biri olduğunu belirterek "ATV Türkiye'nin sigortası olan yayın kuruluşlarından biridir. HDP ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Sizi tebrik ediyorum. " ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu da "Hiç kimse terör örgütüne yaslanarak bir takım ifadelerde bulunmamalıdır." diyerek tepkisini gösterdi.

er fırsatta terör örgütü PKK'nın savunuculuğuna soyunan HDP gerçeklerden rahatsız oldu.

ATV'nin 12 Aralık tarihinde yayınladığı bir haberden rahatsız olan HDP "Ahlak ve etik dışı bir kurgu" iddiasıyla ATV Haber'i RTÜK'e şikayet etti. HDP'nin kapatılması ile ilgili bir haberde kullanılan grafikte HDP'nin logosunda yer alan yaprakların ve yıldızların yerine silahlar kullanıldı.

Silahlı terör örgütü PKK'nın savunuculuğuna soyunan HDP'nin logosunda silahların kullanılması bir hayal gücünün ürünü mü? yoksa HDP'nin kendi faaliyetlerinin sonucu mu?

HDP'NİN SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İLE İLİŞKİSİNİN EN YAKIN ÖRNEKLERİ

İşte HDP'nin PKK'ya olan desteğini ve ilişkisini ortyaya koyan en yakın olaylardan bazıları:

KURYE VEKİL
Terör örgütü PKK'ya giden silahları almak için Şanlıurfa Ceylanpınar'a gelen kuryeyi Faysal Sarıyıldız'ın ilçeye özel aracıyla getirdiği ortaya çıkmış ve PKK'nın kuryeliğine soyunan HDP'li Sarıyıldız daha sonra yurt dışına kaçmıştı. Sarıyıldız terör propagandasını sürdürüyor.

TERÖRİST CENAZESİNE KATILDILAR
HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in şehit edildiği operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Murat Çelik'in cenazesine katılmıştı.

TERÖRİSTİN TELEFONUNU ALARAK DELİLLERİ ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTILAR
HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, gözaltına alınan ve terör örgütüne üye olma, örgüt propagandası yapma suçlarından kaydı bulunan Ercan Oğuz'un cep telefonunu el çabukluğu ile alarak delilleri örtbas etmeye çalışmıştı.

TERÖRE DESTEKTEN CEZA ALDILAR

SİYASİLERDEN ATV HABER'E DESTEK
HDP'nin ATV Haber'i hedef almasına siyasilerden tepki geldi. AK Partili Cahit Özkan, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Refik Özen, MHP'li Yaşar Yıldırım, İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ,Yasin Öztürk ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı açıklama ile ATV Haber'e destek olurken, CHP'li Sezgin Tarıkulu HDP'nin yanında yer aldı.

Bu haber 991191 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan Kabine'nin ardından önemli açıklamalar! Terör devleti İsrail'e jet yakıtı provokasyonu: İftiracıları asla unutmayacağız
Başkan Erdoğan'dan Kabine'nin ardından önemli açıklamalar!...
MHP'de Devlet Bahçeli'nin
MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" belli oldu