Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Üsküdar'daki evinde rahatsızlanarak Hakk'ın rahmetine kavuşan Albayrak Ailesi'nin 91 yaşındaki validesi Gülbeyaz Albayrak dualarla son yolculuğuma uğurlandı. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ve Asiye Coşkuner'in anneleri merhume Gülbeyaz Albayrak, binlerce kişinin katılımıyla Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kazlıçeşme Mezarlı

Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna dualarla uğurlandı
 Giriş Tarihi: 30.04.2024 18:23 Güncelleme Tarihi: 30.04.2024 21:30
Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın 91 yaşındaki annesi Gülbeyaz Albayrak, son yolculuğuna uğurlandı.
Gülbeyaz Anne dualarla uğurlandı

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ve Asiye Coşkuner’in anneleri Gülbeyaz Albayrak, yoğun katılımla ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Albayrak Ailesinin validesi Gülbeyaz Albayrak dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Üsküdar’daki evinde rahatsızlanarak Hakk’ın rahmetine kavuşan Albayrak Ailesi'nin 91 yaşındaki validesi Gülbeyaz Albayrak dualarla son yolculuğuma uğurlandı. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ve Asiye Coşkuner’in anneleri merhume Gülbeyaz Albayrak, binlerce kişinin katılımıyla Fatih Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kazlıçeşme Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak (91), Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zeytinburnu'nda bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak (91) hayatını kaybetti. 91 yaşındaki Gülbeyaz Albayrak için ikindi namazının ardından Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Ahmet Albayrak ve aile bireyleri taziyeleri kabul etti.


Törene Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İsmailağa Cemaati Lideri Fikri Doğan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, İBB Ak Parti Grup Başkanı Zeynel Abidin Okul, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Süleyman Soylu, milletvekilleri ve Albayrak'ın sevenleri katıldı. Gülbeyaz Albayrak'ın tabutu başında torunları dua etti.


Cenaze namazı sonrasında tabut başında helallik aldıran Salih Topçu hoca, "Hacı annemiz memleketimizin iş adamlarından Ahmet Albayrak'ın değerli anneleridir. Eşi Mehmet amcada hayırsever bir insandı. Müslümanlar hayata veda etseler de geride bıraktıkları eserleri ve hayırları ile duayla anılırlar" dedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İkindi namazının kılınmasının ardından Gülbeyaz Albayrak için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Albayrak'ın Zeytinburnu Kazlıçeşme Aile Kabristanlığına dualar eşliğinde defnedildi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Cenaze namazının kılıdığı Fatih Camii ve çevresinde emniyet ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı. Cenaze namazına iştirak etmek isteyen binlerce kişi Fatih Camii'ne akın etti. Cami avlusu, iş, spor, sanat, siyaset, bürokrasi ve medya dünyasından Albayrak Ailesi'nin acısını paylaşmak için gelen çok sayıda kişi tarafından dolduruldu.

ALBAYRAK AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

İkindi namazının akabinde kılınan cenaze namazının öncesinde, Albayrak Ailesi valideleri Gülbeyaz Albayrak için taziyeleri kabul etti.

KAZLIÇEŞME'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze namazı öncesi ve sonrasında merhume Gülbeyaz Albayrak ve ümmet için dualar edildi. Cenaze namazını İsmailağa Cemaati manevi lideri Fikri Doğan Efendi kıldırdı. Namazdan sonra tezkiye konuşması yapıldı, merhume için helallik alındı.

Tezkiye konuşmasının ardından merhume Gülbeyaz Albayrak'ın cenazesi Kazlıçeşmedeki aile kabristanına götürüldü. Burada yapılan duaların ardından merhume toprağa verildi.

Dualar arşa yükseldi

Gülbeyaz Albayrak'ın defnedilmesinin ardından Albayrak Grubu'nun Topkapı Yerleşkesi'nde taziye töreni düzenlendi. Albayrak ailesinin taziyeleri kabul ettiği törende, Kuran-ı Kerim okundu, hatm-i şerifler indirildi, eller Gülbeyaz Albayrak ve tüm Müslümanlar için duaya kalktı. Albayrak ailesinin yakınları ve sevenlerinin iştirak ettiği törene İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Bilal Erdoğan da katılarak acılı aileye taziye diledi.

Cenaze namazını İsmailağa Cemaati hocalarından Ahmet Fikri Doğan kıldırdı.

Gülbeyaz Albayrak'ın cenazesi daha sonra Kazlıçeşme'deki aile mezarlığına defnedildi.


.GÜLBEYAZ ALBAYRAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İkindi namazının kılınmasının ardından Gülbeyaz Albayrak için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Albayrak'ın Zeytinburnu Kazlıçeşme Aile Kabristanlığına dualar eşliğinde defnedildi.