Amerikan FOX’un provokatörü Fatih Portakal’dan skandal...

Amerikan FOX'un provokatörü Fatih Portakal'dan skandal "yerel hükümet" gafı!

Amerikan sermayeli FOX TV'nin spikeri Fatih Portakal yine skandal sözlere imza attı. Portakal, Türkiye'deki belediyeleri Türkiye'de bir özerklik varmış gibi 'Yerel Hükümetler' olarak tanımladı. Ayrıca tetikçilik yapması için maaşını ödeyen ABD'de parası olmayanların ölüme terk edildiğini, sokaklarda seyyar morgların dolaştığını unutan Fatih Portakal, Türkiye'nin baişarıyla yürüttüğü koronavirüs mücadelesine de dil uzattı.

01 Nisan 2020 - 11:09

Amerikan FOX'un provokatörü 'dan skandal "yerel hükümet" gafı!

Giriş Tarihi: 01.04.2020  10:53 Güncelleme Tarihi: 01.04.2020  11:13

Amerikan sermayeli FOX TV'nin spikeri  yine skandal sözlere imza attı. Portakal, 'deki belediyeleri Türkiye'de bir özerklik varmış gibi 'Yerel Hükümetler' olarak tanımladı. Ayrıca tetikçilik yapması için maaşını ödeyen ABD'de parası olmayanların ölüme terk edildiğini, sokaklarda seyyar morgların dolaştığını unutan Fatih Portakal, Türkiye'nin baişarıyla yürüttüğü koronavirüs mücadelesine de dil uzattı.

Portakal'dan skandal yerel hükümet gafı!

İçişleri Bakanlığı'nın belediyelerin yardım kampanyasını iptalini eleştiren Amerikan sermayeli 'nin spikeri  yine skandal sözlere imza attı.


TÜRKİYE'DE "ÖZERKLİK" SKANDALI!
Portakal, 'deki belediyeleri Türkiye'de bir özerklik varmış gibi 'Yerel Hükümetler' olarak tanımladı. Skandal sözler sonrası sosyal medyada Portakal'a tepki yağdı.



KORONA PROVOKASYONU!
Portakal ayrıca koronavirüse karşı başlatılan ve kısa sürede desteğin çığ gibi büyüdüğü "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası hakkında da provokatif söylemlerde bulundu.

Maaşını ödeyen ABD'de parası olmayan vatandaşların ölüme terk edildiğini unutan, sokaklarda seyyar morgların dolaştığı gerçeğini görmezden gelen, Avrupa'nın çöken sağlık sistemini göz ardı eden Portakal, bağış kampanyası üzerinden koronayla mücadelede dünyaya örnek olarak gösterilen Türkiye'ye dil uzattı.



SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ:
Vatandaşlar, Fatih Portakal'ın provokasyonuna sosyal medyada tepki gösterdi. ABD sermayeli FOX'un ABD tetikçiliği yaptığı yönünde yorumlar yapan vatandaşlardan tepki yağınca #ProvokatörPortakal Twitter'da trend topic oldu.



Amerikan FOX'un provokatörü Fatih Portakal'dan skandal

'ın emekli maaşlarından kesinti haberi yalan çıktı! 'dan "emekli maaşlarında kesinti" açıklaması

Son dakika... 'dan "Emekli maaşlarından kesinti yapılacak, bayram ikramiyeleri kaldırılacak" haberlerine yalanlama geldi. SGK'dan yapılan açıklamada "Emeklilerimizden ilave sağlık kesintisi yapılacağı, Emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin kesileceği,maaşlarından yeniden Sosyal Güvenlik Destek pirimi kesilmeye başlanacağı ve vefat eden kişinin eşine bağlanacak ölüm aylığı bağlama işlemlerinde ilave kriterler getirileceği iddiaları kesinlikle gerçek dışıdır" ifadeleri kullanıldı. Dün  yayınında  maaşlı olan herkesin maaşlarında kesinti olacağını iddia etmişti. Böylelikle FOX'un bir yalanı daha ortaya çıktı.

SGK'dan kesinti iddialarına yalanlama

İşte o açıklama:
Bazı basın-yayın organlarında "'da çok konuşulacak çalışma" şeklinde yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği görülmüştür:

Söz konusu haberlerde dile getirilen hususlarla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir çalışma istenmediği gibi Sosyal Güvenlik Kurumunun böyle bir çalışması da bulunmamaktadır.

Sıklıkla yapılan bu tarz maksatlı haberler, kurumumuzu yıpratma ve vatandaşlarımızı yanıltma hedefi taşımaktadır.

Bu maksatlı haberlere karşı her türlü hukuki hakkımızı kullanacağımızı da ayrıca belirtir, doğru bilginin peşindeki siz değerli basın mensuplarımızın dikkatine ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
FOX TV YALAN HABER YAPMIŞTI
 ekranlarında yayınlanan 'ın sunumuyla ekranlara gelen FOX Ana Haber 24 Şubat haberinde, çalışanlardan da emeklilerden de hazineye zorunlu aktarım olacağı, maaşlı olan herkesin maaşlarında kesinti olacağı ve hazineye katkı sağlanacağı iddia edilmişti.Amerikan FOX'un provokatörü Fatih Portakal'dan skandal

 

Son dakika: MİT mensubunu ifşa skandalının ardından Yeniçağ karıştı! Eski GYY Batuhan Çolak'a suç duyurusu

FOX TV YALAN HABER YAPMIŞTI
 ekranlarında yayınlanan 'ın sunumuyla ekranlara gelen FOX Ana Haber 24 Şubat haberinde, çalışanlardan da emeklilerden de hazineye zorunlu aktarım olacağı, maaşlı olan herkesin maaşlarında kesinti olacağı ve hazineye katkı sağlanacağı iddia edilmişti.

Bu haber 201456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)