AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına Coşkun...

AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına Coşkun getirildi.

Coşkun "Öncelikle bizleri bu göreve layık gören AK Parti Turgutlu İlçe Başkanımız Serkan Baş ve Manisa İl Gençlik Kolları Başkanımız Ender Gök'e teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak ve hizmet etme yarışıdır. Bizden önce görev yapan abilerimiz, arkadaşlarımız nasıl bu bayrağı en yukarılarda tutup güzel işler yaptılarsa bizde bayrağı en yukarıda tutup güzel işler yapmaya gayret edeceğiz.

17 Aralık 2020 - 20:49

AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına Coşkun getirildi

Giriş Tarihi: 17.12.2020 Güncelleme Tarihi: 17.12.2020 

AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına Coşkun getirildi AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına Hamza Coşkun'un getirildiği bildirildi.

AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına Coşkun getirildiAK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığına, Hamza Coşkun getirildi.

Coşkun, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın omuzlarından yük alacaklarını söyledi.

AK Parti Turgutlu Teşkilatında lise teşkilatı ve gençlik kolları teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yaptığı belirten Coşkun, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ile Türkiye ve Manisa'da çağ atlatan projelere imza atıldı." dedi.

Coşkun, şunları söyledi:

"Öncelikle bizleri bu göreve layık gören AK Parti Turgutlu İlçe Başkanımız Serkan Baş ve Manisa İl Gençlik Kolları Başkanımız Ender Gök'e teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak ve hizmet etme yarışıdır. Bizden önce görev yapan abilerimiz, arkadaşlarımız nasıl bu bayrağı en yukarılarda tutup güzel işler yaptılarsa bizde bayrağı en yukarıda tutup güzel işler yapmaya garet edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önem ve değerin farkındayız. Bu sorumluluk bilinciyle arkadaşlarımla inşallah başarılı işler yapacağız."

Bu haber 520850 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz