AK Parti Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma...

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, “Bütün teşkilat olarak 2023’e odaklanmış durumdayız. Sandık başlarımızdan, Cumhurbaşkanımıza kadar ulaşan bütün kademelerimizle Allah’ın izniyle hep birlikte meydanlarda olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürüyoruz. Yürüdüğümüz yolun zor olan kısmını bitirdik. Şimdi 2023’te önemli bir finaldeyiz.

23 Ekim 2021 - 20:22

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını, İl Başkanı Salih Hızlı, yaptı

Giriş Tarihi: 23.10.2021  17:47Son Güncelleme Tarihi: 23.10.2021  20:22

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, “Bütün teşkilat olarak 2023’e odaklanmış durumdayız. Sandık başlarımızdan, Cumhurbaşkanımıza kadar ulaşan bütün kademelerimizle Allah’ın izniyle hep birlikte meydanlarda olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürüyoruz. Yürüdüğümüz yolun zor olan kısmını bitirdik. Şimdi 2023’te önemli bir finaldeyiz. Biz bir fotoğrafa bakmıyoruz, biz bir film seyrediyoruz. Dolayısıyla günlük, geçici gibi durumlardan bizim teşkilatımız etkilenmiyor. Biz uzun yola çıkmaya hüküm giymiş insanlarız. Dolayısıyla yolumuz uzun. İnşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerine ulaşacağız. Her yangına körükle giden bir muhalefetle karşı karşıyayız. Bu insanlar asla bu ülkenin yararına bir konuda bu güne kadar herhangi bir teşekkür etmiş değiller. Bizler onlara inat değil, bu millete hizmet için hep birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“Ey Kılıçdaroğlu, çok güvenme”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik sözlerini hatırlatan Demiröz, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bugün bürokratlara gözdağı vermeye çalışıyor. AK Parti’ye oy veren öğretmenler, doktorlar, savcılar diyor. Ama bunu kendisi demiyor, arkasında akıl hocalığı verenler var. Ey Kılıçdaroğlu, çok güvenme. Sen hele bir Cumhurbaşkanlığı adayı ol da, olmayı becer de ondan sonra konuş.”
ABD’nin F-35’leri Türkiye’ye teslim etmediğini de hatırlatan Demiröz, “Şimdi F-35’leri de vermiyor, yerine F-16’ları verelim size diyorlar. Tabi geçmiş şeyler. Versinler. Çünkü biz 40 tane F-16’yı alırız modifiye ederiz. F-35’in senin olsun. Vermiyor. Böyle işte bu insanlar. Parayı alırken var. Niye çıkarıyorsun. Bunlara güven yok. Bugün o dedikleri adamları çıkarın 2 gün sonra gene başka bir şey derler. Hiç güvenmeyin” dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı,

 

 

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, ilçe belediye başkanları, partinin ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetimi ve teşkilatı ile partililer katıldı.

Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 990724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz