44 cana mal oldu! Ölümlerin nedeni ’Lord!

44 cana mal oldu! Ölümlerin nedeni 'Lord!

Türkiye'de 9 Ekim'den itibaren sahte içki kaynaklı ölümler sürüyor. 8 ilden üzücü haber gelirken, şu ana kadar 44 kişi hayatını kaybetti. 50'ye yakın kişinin ise hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

14 Ekim 2020 - 08:21 - Güncelleme: 14 Ekim 2020 - 08:41

Son dakika:  kabusunda korkunç gerçek ortaya çıktı! Çok çarpıcı 'Lord' detayı..

Giriş Tarihi: 14.10.2020  08:18Son Güncelleme: 14.10.2020  08:24.

Son dakika haberi: 'de 9 Ekim'den itibaren  kaynaklı ölümler sürüyor. 8 ilden üzücü haber gelirken, şu ana kadar 44 kişi hayatını kaybetti. 50'ye yakın kişinin ise hastanelerdeki tedavisi sürüyor. Ekipler sahte içki ve hammaddesi metil alkolün bulunduğu depoları tek tek tespit ederek operasyon düzenlerken, soruşturmanın kapsamının gelişmesi ile çarpıcı detaylar da gelmeye başladı. 'deki ölümlere kaçak üretilen 'Lord' marka alkolbazlı ev dezenfektanının neden olduğu ortaya çıktı.

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

 ölümleri ile ilgili çarpıcı son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 9 Ekim'de başlayan kabus şu ana kadar 8 ilde 44 can aldı. 50'ye yakın insan ise sahte içki tüketiminden hastanelik oldu. 'nin en önemli gündem maddelerinden biri haline gelen sahte içki ölümleri ile ilgili, korkunç bir detay da ortaya çıktı. Ölümlerin nedeninin, 'Lord' olduğu belirlendi.

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

EKİPLER DİDİK DİDİK ARIYOR

 kabusunun bir anda patlak vermesi ile emniyet güçleri yurdun dörtbir yanında harekete geçti. İhbarları değerlendiren ekipler, gözaltına alınanların ifadeleri doğrultusunda da şok baskınlar gerçekleştiriyor. Birçok ilde tonlarca metil alkol ele geçirildi.

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

44 CANA MAL OLDU

Her gün acı haberlerin geldiği  kabusunda 44 kişi öldü. Sahte içkiden en çok ölüm İzmir'de gerçekleşti. İzmir'de 18 kişi hayatını kaybederken, İstanbul'da 7, Mersin'de 6 kişi hayatını kaybetti. Aydın, Muğla, Trabzon, Zonguldak ve Kırklareli'de de sahte içkiden can kayıpları yaşandı.

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

BİR GÜNDE 39 GÖZALTI

İstanbul'da Sevim Şenkaya'nın ölümü üzerine Bahçelievler'de düzenlenen operasyonda,  dağıtımı yaptığı belirlenen Ercan P., Salih Ö. ve İbrahim B., avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu'nun öldüğü olayla ilgili de Anıl Orkun İ., Güngör G. ve Yavuz Ö. gözaltına alındı. Avcılar, Beyoğlu ve Ümraniye'de sahte içki imalathaneleri ile depolarına yönelik operasyonda 6 ton etil alkol ve sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Arnavutköy'de sahte alkol üreten S.B. ve E.C.'yi yakaladı. Bin 975 litre sahte alkol ele geçirildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ton sahte etil alkol ele geçirdi. Operasyonda sahte alkol dağıtımında kilit isim olduğu belirlenen H.G. gözaltına alındı. Adana'nın Yüreğir ilçesinde piyasa değeri 550 bin TL olan bin 360 litre  imalatında kullanılan etil alkol, 418 litre satışa hazır sahte rakı, 2 kilogram anason tohumu ele geçirildi. B.C., gözaltına alındı.

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

Kozan ilçesinde jandarmanın durdurduğu minibüsten ise 5 litrelik pet şişelere doldurulmuş 200 litre rakı ele geçirildi. Serkan H. ve Hakan H. gözaltına alındı. Malatya'da 447 litre  ele geçirilrken, 1 kişi gözaltına alındı. 6 kişinin öldüğü Mersin'de yapılan operasyonda ise 32 litre sahte alkol ele geçirilirken biri kişi gözaltına alındı.

Bodrum'da 2 kişinin ölümüyle ilgili 3 kişi yakalandı. Balıkesir'de sahte içki operasyonunda da 17 şüpheli gözaltına alındı

Son dakika: Sahte içki kabusunda korkunç detay! Ölümlerin nedeni Lord!

KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Hürriyet'in haberine göre;  ölümleri nedeniyle başlatılan soruşturmalarda dikkat çekici tespitlere ulaşıldı.

Emniyet ve savcılıklar, ölüm vakalarının ardından sürdürdükleri soruşturmalarda "marketlerde satılan ve dezenfektan olarak kullanılan, etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara, içki aromaları karıştırılarak içilmesinden dolayı zehirlenme vakalarının yaşandığını" tespit etti.

Son dakika: 'dan sivillere terör saldırısı

Giriş Tarihi: 11.10.2020  03:05 Son Güncelleme: 11.10.2020  06:21

Son dakika haberine göre yapılan  ihlal eden  Azerbaycan'ın Gence kentine füze saldırısında bulundu. 2 sivil hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Gazeteci Gazeteci Agil Alesger A Haber canlı yayınında Ermenistan'ın alçak saldırısı sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiğini 40'tan fazla da yaralı olduğunu söyledi. Ermenistan'ın balistik füze saldırısı sonucu bir sivil yerleşim yerinin isabet aldığı bildiriliyor. Azerbaycan arama kurtarma ekipleri sivilleri kurtarmak için çalışmalar yapıyor.

Son dakika: Ermenistan'dan sivillere terör saldırısı

Yapılan ateşkesi ihlal eden Ermenistan Gence'ye füze saldırısında bulundu. 2 sivil hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.

Ermenistan'dan sivillere terör saldırısı

Ateşkese uymayan Ermenistan Bakü dahil 4 şehri bombaladı

Son dakika:  ateşle oynuyor! 'daki sivillere alçakça saldırdılar

Son dakika haberi...Ermeni  ilan edilmesine rağmen alçakça sivillere saldırmaya devam ediyor.  ’ın en büyük ikinci şehri Gence’de sivil yerleşim noktalarını füzelerle vurdu. A Haber canlı yayınında konuşan gazeteci Agil Alesger saldırı sonucunda 3 kişinin şehit olduğunu ve 40'tan fazla da yaralı olduğunu ifade etti.

Ermenistan ateşkesi ihlal etti! Gence'ye füzeli saldırıAteşkese uymayan Ermenistan Bakü dahil 4 şehri bombaladı

Son Dakika Haberi; Azerbaycan Savunma Bakanlığı gece yarısı yaptığı açıklamada ateşkese rağmen Ermenistan'ın ülkenin en büyük ikinci şehri olan Gence'yi tekrar vurmaya başladığını açıkladı. Ermenistan'ın Bakü dahil 4 şehre yayılan balistik füze saldırısı devam ederken Rusya'nın Bakü'yü arayarak ateşkese uyması çağrısı yaptığı öğrenildi.

Video Player

00:19 | 03:09

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

Azerbaycan, 27 Eylül’de Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan toplantı sonrası çıkan ateşkes kararı ile ara verirken, Ermenistan ateşkes kurallarını ihlal etmeye devam ediyor. 

Ermenisyan'ın Gence'ye saldırısında yaralanan çocuklarErmenisyan'ın Gence'ye saldırısında yaralanan çocuklar

GENCE'DEN SONRA  BERDE VE MİNGEÇEVİR DE ATEŞ ALTINDA

Gazeteci Ceyhun Aşirov sosyal medya hesabından 'Ermenistan Gence şehrinden sonra Berde ve Mingeçevir'de vuruyor' bilgisini aktararak saldırıya ilişkin video paylaştı.

RUSYA'DAN AZERBAYCAN'A SKANDAL ÇAĞRI

Ateşkes kararına uymayan Ermenistan Azerbaycan'ın en önemli şehirlerini bombalarken Rusya, Bakü'yü arayarak ''havada, karada ateşkese uyun'' çağrısı yaptı.

Azerbaycan'ın 2. büyük şehri Gence bombalanıyorAzerbaycan'ın 2. büyük şehri Gence bombalanıyor

BAKÜ DE VURULDU

İlerleyen saatlerde saldırılarını artıran Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'yü de vurmaya başladığı Gence'deki saldırıda da ilk belirlemelere göre 3 kişinin şehit olduğu en az 40 kişinin yaralandığı öğrenildi.

AZERBAYCAN ORDUSU HANKENDİ'Yİ VURMAYA BAŞLADI

Azerbaycan Ordusu Dağlık Karabağ'ın sözde başkenti Hankendi'yi vurmaya başladı.

ATEŞKESE UYMAYAN ERMENİSTAN'IN DÜN 38 ASKERİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Ermenistan ordusu, yürürlüğe giren geçici ateşkese rağmen dün Cebrail ve Hadrut'u yeniden işgal etmek için saldırı düzenlemiş ve burada 38 askerini kaybederek geri çekilmişti.

Ermenistan ateşkesi yeniden bozdu!

Son dakika haberi... A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, 'ın 'ın Gence kentine balistik füze ile saldırdığını bildirdi. Ulak, Gence'ye yapılan 3. balistik füze olduğunu, toplamda ise 9 balistik füze atıldığını kaydetti. Saldırıda Azerbaycanlı bir ailenin yaşadığı evin isabet aldığını bildiren Ulak, yıkılan evin yıkıntıları arasında Azerbaycanlı sivillerin olduğu, sivilleri kurtarmak için Azerbaycan arama kurtarma ekiplerinin yoğun çaba harcadığını belirttti.

3 KİŞİ ŞEHİT OLDU
Gazeteci Gazeteci Agil Alesger A Haber canlı yayınında Ermenistan'ın alçak saldırısı sonucu 3 kişinin şehit olduğunu ve 40'tan fazla da yaralı olduğunu söyledi.

BAKÜ DE VURULDU
İlerleyen saatlerde saldırılarını artıran Ermenistan'ın Bakü'yü de vurmaya başladığı Gence'deki saldırıda da ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

30'A YAKIN EV, 50'DEN FAZLA İŞ YERİ ZARAR GÖRDÜ
Azerbaycan'ın Gence şehrine düzenlenen füzeli saldırıda 30'a yakın ev, 50'den fazla işyeri de hasar gördü.

ERMENİSTAN TERTER BÖLGESİNE SALDIRDI
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, i ihlal etmeye devam eden Ermenistan'ın Terter bölgesine saldırdığını açıkladı.

Azerbaycan, 27 Eylül'de Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara 'nın başkenti 'da yapılan toplantı sonrası çıkan ateşkes kararı ile ara verirken, Ermenistan ateşkes kurallarını ihlal etmeye devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan'ın ateşkesi ihlal etmeye devam ettiği ve Ermenistan'a ait topçu birliklerinin yerel saatle 22.30'da Terter bölgesine saldırdığı aktarıldı.

Son dakika: Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıkladı: "Ağdam'a ateş açılıyor, Ermenistan ateşkesi ihlal ediyor"

ATEŞKES SAĞLANMIŞTI
Dağlık Karabağ'da, Ermenistan ve Azerbaycan arasında devam eden çatışmaların durdurulmasına yönelik Rusya'nın çağrısı üzerine Moskova'da yapılan toplantıda ateşkes kararı çıkmıştı.

Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ üzerinden Azerbaycan'a saldırısıyla Güney Kafkasya'da yaşanan gerilimin sona ermesi için Rusya'nın başlattığı girişimler ile Azerbaycan ve Ermenistan tarafları bir araya gelmişti. Kremlin'in çağrısı ile Dağlık Karabağ'daki cenazelerin ve esirlerin değişimi konusunun yanı sıra bölgede ateşkesin sağlanmasına yönelik çağrıya Azerbaycan ve Ermenistan tarafı olumlu yanıt vermiş, ateşkes sağlanmıştı

Ermenistan ateşkes dinlemiyor! Yine sivilleri vurdularA Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Gence kentine balistik füze ile saldırdığını bildirdi. Ulak, Gence'ye yapılan 3. balistik füze olduğunu, toplamda ise 9 balistik füze atıldığını kaydetti.

Ermenistan'ın füzeyle saldırdığı Gence'den ilk görüntüler

Saldırıda Azerbaycanlı bir ailenin yaşadığı evin isabet aldığını bildiren Ulak, yıkılan evin yıkıntıları arasında Azerbaycanlı sivillerin olduğu, sivilleri kurtarmak için Azerbaycan arama kurtarma ekiplerinin yoğun çaba harcadığını belirttti.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Gazeteci Gazeteci Agil Alesger A Haber canlı yayınında Ermenistan'ın alçak saldırısı sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiğini 40'tan fazla da yaralı olduğunu söyledi.

Gazeteci Gazeteci Agil Alesger: Ermenistan saldırısında 3 kişi yaşamını yitirdi 40'tan fazla yaralı var

ERMENİSTAN, TERTER BÖLGESİNE SALDIRDI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, ateşkesi ihlal etmeye devam eden Ermenistan'ın Terter bölgesine saldırdığını açıkladı.

Azerbaycan, 27 Eylül'de Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan toplantı sonrası çıkan ateşkes kararı ile ara verirken, Ermenistan ateşkes kurallarını ihlal etmeye devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan'ın ateşkesi ihlal etmeye devam ettiği ve Ermenistan'a ait topçu birliklerinin yerel saatle 22.30'da Terter bölgesine saldırdığı aktarıldı.

ATEŞKES SAĞLANMIŞTI

Dağlık Karabağ'da, Ermenistan ve Azerbaycan arasında devam eden çatışmaların durdurulmasına yönelik Rusya'nın çağrısı üzerine Moskova'da yapılan toplantıda ateşkes kararı çıkmıştı.

Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ üzerinden Azerbaycan'a saldırısıyla Güney Kafkasya'da yaşanan gerilimin sona ermesi için Rusya'nın başlattığı girişimler ile Azerbaycan ve Ermenistan tarafları bir araya gelmişti. Kremlin'in çağrısı ile Dağlık Karabağ'daki cenazelerin ve esirlerin değişimi konusunun yanı sıra bölgede ateşkesin sağlanmasına yönelik çağrıya Azerbaycan ve Ermenistan tarafı olumlu yanıt vermiş, ateşkes sağlanmıştı.

Son Dakika Haberi: Azerbaycan ve Ermenistan Dağlık Karabağ’da ateşkes konusunda anlaştıErmenistan'ın saldırdığı Terter'deki köyler ilk defa görüntülendi

1/18Azerbaycan ordusuna karşılık veremeyen Ermenistan ordusu ise operasyonlar sırasında sivilleri hedef aldı.
2/18Azerbaycan-Ermenistan arasındaki insani ateşkes devam ederken, Ermenistan'ın saldırılarına maruz kalan Terter'in Şıharkh ve Hasankaya köyleri ilk kez İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından görüntülendi.
3/18Şıharkh köyü sakinlerinden Seyla Sayılova, “Vatanımız, ordumuz, cumhurbaşkanımız sağ olsun. Ermenistan her defa köyümüzü vuruyor. Bizi rahat bırakmıyorlar. Umudumuz cumhurbaşkanımızdır” dedi.
4/18Kamil Nadirli
6/18
7/18
8/18
9/18
10/18
11/18
12/18
13/18
14/18
15/18
16/18
18/18Azerbaycan, 27 Eylül'de Ermenistan'ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan toplantı sonrası çıkan ateşkes kararı ile ara verdi.

SON DAKİKA: Ateşkese rağmen saldıran Ermenistan ordusu püskürtüldü

Ermenistan ateşkesi ihlal etti! Gence'ye füzeli saldırı

 birlikleri insani ateşkesi ihlal ederek Gence şehrine saldırdı. A Haber canlı yayınında konuşan gazeteci Agil Alesger saldırı sonucunda 3 kişinin şehit olduğunu ve 40'tan fazla da yaralı olduğunu ifade etti.

Ermenistan ateşkesi ihlal etti! Gence'ye füzeli saldırı

A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Gence kentine balistik füze ile saldırdığını bildirdi. Ulak, Gence'ye yapılan 3. balistik füze olduğunu, toplamda ise 9 balistik füze atıldığını kaydetti. Saldırıda Azerbaycanlı bir ailenin yaşadığı evin isabet aldığını bildiren Ulak, yıkılan evin yıkıntıları arasında Azerbaycanlı sivillerin olduğu, sivilleri kurtarmak için Azerbaycan arama kurtarma ekiplerinin yoğun çaba harcadığını belirttti.

3 KİŞİ ŞEHİT OLDU
Gazeteci Gazeteci Agil Alesger A Haber canlı yayınında Ermenistan'ın alçak saldırısı sonucu 3 kişinin şehit olduğunu ve 40'tan fazla da yaralı olduğunu söyledi.

BAKÜ DE VURULDU
İlerleyen saatlerde saldırılarını artıran Ermenistan'ın Bakü'yü de vurmaya başladığı Gence'deki saldırıda da ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

30'A YAKIN EV, 50'DEN FAZLA İŞ YERİ ZARAR GÖRDÜ
Azerbaycan'ın Gence şehrine düzenlenen füzeli saldırıda 30'a yakın ev, 50'den fazla işyeri de hasar gördü.

ERMENİSTAN TERTER BÖLGESİNE SALDIRDI
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, ateşkesi ihlal etmeye devam eden Ermenistan'ın Terter bölgesine saldırdığını açıkladı.

Azerbaycan, 27 Eylül'de Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan toplantı sonrası çıkan ateşkes kararı ile ara verirken, Ermenistan ateşkes kurallarını ihlal etmeye devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan'ın ateşkesi ihlal etmeye devam ettiği ve Ermenistan'a ait topçu birliklerinin yerel saatle 22.30'da Terter bölgesine saldırdığı aktarıldı.

ATEŞKES SAĞLANMIŞTI
Dağlık Karabağ'da, Ermenistan ve Azerbaycan arasında devam eden çatışmaların durdurulmasına yönelik Rusya'nın çağrısı üzerine Moskova'da yapılan toplantıda ateşkes kararı çıkmıştı.

Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ üzerinden Azerbaycan'a saldırısıyla Güney Kafkasya'da yaşanan gerilimin sona ermesi için Rusya'nın başlattığı girişimler ile Azerbaycan ve Ermenistan tarafları bir araya gelmişti. Kremlin'in çağrısı ile Dağlık Karabağ'daki cenazelerin ve esirlerin değişimi konusunun yanı sıra bölgede ateşkesin sağlanmasına yönelik çağrıya Azerbaycan ve Ermenistan tarafı olumlu yanıt vermiş, ateşkes sağlanmıştı.

Hedefte yine siviller vardı! Ermenistandan Genceye füzeli saldırıHEDEFTE YİNE SİVİLLER VARDI! ERMENİSTAN'DAN GENCE'YE FÜZELİ SALDIRI

Azerbaycan ve Ermenistan arasında alınan ateşkes kararıyla ilgili çarpıcı yorum! Kızılhaç’a dikkat çektiAZERBAYCAN VE ERMENİSTAN ARASINDA ALINAN ATEŞKES KARARIYLA İLGİLİ ÇARPICI YORUM! KIZILHAÇ'A DİKKAT ÇEKTİ

Ateşkese uymayan Ermenistan Bakü dahil 4 şehri bombaladı

Son Dakika Haberi; Azerbaycan Savunma Bakanlığı gece yarısı yaptığı açıklamada ateşkese rağmen Ermenistan'ın ülkenin en büyük ikinci şehri olan Gence'yi tekrar vurmaya başladığını açıkladı. Ermenistan'ın Bakü dahil 4 şehre yayılan balistik füze saldırısı devam ederken Rusya'nın Bakü'yü arayarak ateşkese uyması çağrısı yaptığı öğrenildi

Bu haber 591891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti: Ukrayna ile müzakerelerin başlatılmasına temel teşkil edebilir
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti:...