15-Temmuz net Haberleri -Pınar Gültekin’i öldüren katilin...

15-Temmuz net Haberleri -Pınar Gültekin'i öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı!

Muğla’da 5 gündür kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in sevgilisinin, öldürdüğü genç kızın cesedini yakarak yok etmek için benzinlikten, pet şişeyle benzin aldığı ortaya çıktı. Bununla beraber gözaltına alınan katil Cemal Metin Avcı, maktul Pınar Gültekin'i suçlayarak akılalmaz ifadelerde bulundu. Pınar'ı aralarında çıkan tartışma sonrası vahşice öldürdüğünü itiraf eden cani adam, Pınar'ın kendisini ilişkilerini eşine söylemekle tehdit ettiğini, söyledi.

21 Temmuz 2020 - 14:48 - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 - 18:54

Pınar Gültekin'i öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı!

Giriş Tarihi: 21.07.2020 Güncelleme Tarihi: 21.07.2020 

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin (27) cinayete kurban gitti. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan bar işletmecisi eski erkek arkadaşı C.M.A. (32), Gültekin'i aralarında çıkan kavgada elleriyle boğup, öldürdüğünü, ormanlık alanda cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Bölgede yapılan aramada, Gültekin’in, varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedi bulundu. Katilin ilk beyanlarına ulaşıldı. C.M.A ilk beyanlarında Pınar Gültekin'i suçladı.

"Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."Alınan bilgiye göre, Cinayete kurban giden Pınar Gültekin'i bulmak için Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın talimatı doğrultusunda, jandarma ve polislerden oluşan ekip, genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, işyeri ve benzinliklere ait 100'ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldı.PET ŞİŞEYLE BENZİN ALMIŞ…PET ŞİŞEYLE BENZİN ALMIŞ…

Jandarma ekipleri, benzinlikten aracına benzin aldıktan sonra, büyük bir pet şişeyle ilave benzin alan zanlı Cemal Metin Avcı'dan şüphelenerek takibe aldı ve zanlı ifadesinde cinayeti itiraf etti.OLAYIN GEÇMİŞİOLAYIN GEÇMİŞİ 

Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.Öte yandan Pınar Gültekin'in cenazesi ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumunda bekletiliyor.

Gültekin'in annesi, ablası, yakınları ve okul arkadaşları ile bazı STK temsilcileri Adli Tıp Kurumu önünde bekliyor.

Muğla'da 5 gündür kayıp olan Pınar'dan acı haberSon dakika haberine göre ’da 5 gündür kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi ’in katil zanlısı ’nın ’li vekillerin açıklamalarını kendi hesabı üzerinden paylaşması dikkat çekti. Sabah Gazetesi'nden Damla Kaya'nın özel haberi.

Pınar Gültekin’i öldüren CHP’li çıktıMuğla'da 5 gündür kayıp olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.


Eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirtilen Gültekin'in cesedi Menteşe İlçesi'nde ormanlık alandaki varilin içerisinde bulundu.


Kadın cesedinin Pınar Gültekin'e ait olduğu kesin tespit edilince eski sevgilisi Cemal Metin A. gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti.

Katil zanlısı bakın nasıl yakalanmış!

Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı CHP’li çıktı

’da 5 gündür kayıp olan  öğrencisi ’in katil zanlısı ’nın ’li vekillerin açıklamalarını kendi hesabı üzerinden paylaşması dikkat çekti.

Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı CHP’li çıktı

'da 5 gündür kayıp olan  öğrencisi 'in (27) bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.  tarafından öldürüldüğü belirtilen Gültekin'in cesedi Menteşe İlçesi'nde ormanlık alandaki varilin içerisinde bulundu. Kadın cesedinin Pınar Gültekin'e ait olduğu kesin tespit edilince eski sevgilisi Cemal Metin A. gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti.

BİR TEZAT DAHA ORTAYA ÇIKTI

Pınar Gültekin'in bir cinayete kurban gittiği haberi duyulunca siyaset, sanat ve spor dünyasından birçok isim bu cinayete tepki gösterdi.

Ancak ihraç edilen 'li milletvekili Tuma Çelik'in amcasının kızına tecavüz ettiğine dair bilgilerin ardından sol kesim cinayete tepki gösterirken tecavüze tepki göstermemesi bir tezatı daha ortaya koymuş oldu.

CİNAYETİ İŞLEYEN CHP'Lİ ÇIKTI

Pınar Gültekin'in katil zanlısı 'nın sosyal medya hesabı üzerinden 'li vekillerin açıklamalarını paylaşması dikkat çekti.



(DAMLA KAYA/SABAH)

Pınar Gültekin cinayetine ünlü isimlerden tepki yağdı: Sana kıyan cehennemi yaşasın!PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNE ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİ YAĞDI: SANA KIYAN CEHENNEMİ YAŞASIN!

Haluk Levent Pınar Gültekin paylaşımı için özür diledi: Lütfen bağışlayınHALUK LEVENT PINAR GÜLTEKİN PAYLAŞIMI İÇİN ÖZÜR DİLEDİ: LÜTFEN BAĞIŞLAYIN


BİR TEZAT DAHA ORTAYA ÇIKTI
Pınar Gültekin'in bir cinayete kurban gittiği haberi duyulunca siyaset, sanat ve spor dünyasından birçok isim bu cinayete tepki gösterdi.


Ancak ihraç edilen HDP'li milletvekili Tuma Çelik'in amcasının kızına tecavüz ettiğine dair bilgilerin ardından sol kesim cinayete tepki gösterirken tecavüze tepki göstermemesi bir tezatı daha ortaya koymuş oldu.


CİNAYETİ İŞLEYEN CHP'Lİ ÇIKTI
Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın sosyal medya hesabı üzerinden CHP'li vekillerin açıklamalarını paylaşması dikkat çekti.
Son dakika: Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı CHP’li çıktı

Son dakika: Pınar Gültekin cinayetinde akılalmaz ifade! Kendini savundu...

Son dakika haberine göre Muğla’da kaybolduktan 5 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı olduğu öğrenildi. Gültekin'in evli olduğu öğrenilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilirken, yeni gözaltıların da olabileceği belirtildi. Öte yandan Pınar Gültekin'in katil zanlısının ilk ifadesi de ortaya çıktı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Muğla’da katledilen Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı; bir canımıza daha kıyıldı. Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız" dedi.

Pınar Gültekin'den acı haber: Kan donduran detaylar ortaya çıktı

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) ormanlık alanda cansız bedeni bulundu. Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı gözaltına alındı. Pınar'ı dövdükten sonra öldürdüğünü itiraf eden Cemal Metin Avcı, ormanlık alanda cesedi çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti.

MUĞLA'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in(27) cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Gültekin'i bulmak için yürütülen çalışmalar Menteşe ilçesi Gülağzı mevkisindeki ormanlık alanda yoğunlaştırıldı.

Arama sonucunda bir varilin içerisinde Gültekin'in cesedi toprağa gömülü halde bulundu.

Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili C.M.A. gözaltına alındı.

C.M.A'nın Gültekin'i öldürüp, cesedini varil içinde ormanlık alana gömdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü.

Olay

Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.

Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cansız bedeni ormanlık alanda üzerine beton dökülmüş olan bu bidonun içerisinden çıkarıldı. Jandarma nezaretindeki itfaiye ekipleri talihsiz kızın cesedini gece özel aparatlarla bidonun içerisinden çıkardı. Öte yandan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Pınar Gültekin’in öldürülmesi olayına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Muğla ilinde meydana gelen P.G.’nin öldürülmesi olayına ilişkin olarak, bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Muğla ili Menteşe ilçesinde meydana gelen söz konusu olayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca görevlendirilen iki cumhuriyet savcısı tarafından titizlikle yürütülmekte olup, olaya ilişkin şüpheli bir şahıs gözaltına alınmıştır. Gelişmeler hakkında ayrıca bilgi verilecektir” denildi.​​​​​​​Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde yaşayan 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in bulunması için jandarma çalışma başlatmıştı. Bazı kişilerle görüşen jandarma ekipleri genç kızın yakılıp, bir varil içine konulduktan sonra üzerine beton dökülüp sarp bir araziye atıldığını öğrendi.​​​​​​​Jandarma yerkesik bölgesinde üzerine beton dökülmüş vaziyetteki metal bir varili buldu. İtfaiye ekipleri tarafından içerisine zarar verilmeden özenle açılan varilden Pınar Gültekin’in cesedi çıktı.​​​​​​​KORKUNÇ DETAYLARKORKUNÇ DETAYLAR 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı.​​​​​​​Ailesi İstanbul'da yaşayan Pınar'a, ablası Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldı.​​​​​​​Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla’ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulundu.​​​​​​​Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama çalışması başlattı.​​​​​​​Pınar Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.

10Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi.​​​​​​​

5 gündür aranıyordu! Pınar Gültekin'den acı haber...Gültekin'in en son görüldüğü kişiyi gözaltına alan ekipler, sorgulamak üzere karakola götürdü.​​​​​​​Yapılan araştırmalarla cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başlandı. Edinilen bilgiye göre, şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü.​​​​​​​Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. Cemal Metin Avcı da genç kızı boğarak öldürdü.​​​​​​​CANSIZ BEDENİNİ VARİLE KOYUP, TAŞIMIŞCANSIZ BEDENİNİ VARİLE KOYUP, TAŞIMIŞ 

Pınar'ın cansız bedenini de varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüpheli Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.​​​​​​​Öte yandan üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısının ilk ifadesi de ortaya çıktı.​​​​​​​Gözaltındaki Cemal Metin Avcı ilk beyanlarından daha önceki birçok kadın cinayeti failinin yaptığı gibi öldürdüğü kadını suçlamaya çalıştı. Failin ilk sözleri şunlar oldu:

20"Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."​​​​​​​Alınan bilgiye göre, Cinayete kurban giden Pınar Gültekin'i bulmak için Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın talimatı doğrultusunda, jandarma ve polislerden oluşan ekip, genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, işyeri ve benzinliklere ait 100'ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldı.​​​​​​​PET ŞİŞEYLE BENZİN ALMIŞ…PET ŞİŞEYLE BENZİN ALMIŞ…

Jandarma ekipleri, benzinlikten aracına benzin aldıktan sonra, büyük bir pet şişeyle ilave benzin alan zanlı Cemal Metin Avcı'dan şüphelenerek takibe aldı ve zanlı ifadesinde cinayeti itiraf etti.​​​​​​​OLAYIN GEÇMİŞİOLAYIN GEÇMİŞİ 

Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.​​​​​​​Öte yandan Pınar Gültekin'in cenazesi ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumunda bekletiliyor.

25Gültekin'in annesi, ablası, yakınları ve okul arkadaşları ile bazı STK temsilcileri Adli Tıp Kurumu önünde bekliyor.

Bu haber 292155 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...