15-Temmuz net Haberleri - Kılıçdaroğlu’nun çok konuşulacak...

15-Temmuz net Haberleri - Kılıçdaroğlu'nun çok konuşulacak 'FETÖ' fotoları.

Sabah Gazetesi Muhabiri Nazıf Karaman, CHP Genelbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ imamları ile aynı karede yer aldığı iki fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Fotoğraflardan birinin 17 Aralık'tan hemen önce çekildiğini belirten Karaman şu ifadeleri kullandı; ''Fetullahçı imamlar ile CHP Genel Başkanı ABD'de bir arada... Fethullahçı imamlar Kemal Kılıçdaroğlu'na plaket veriyor. Mekan ABD... İşte Kontrollü CHP...''

27 Temmuz 2020 - 09:19 - Güncelleme: 27 Temmuz 2020 - 09:28

Kılıçdaroğlu'nun çok konuşulacak 'FETÖ' fotoları

Giriş Tarihi: 23.07.2017  11:59 Güncelleme Tarihi: 23.07.2017  20:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ imamları ile aynı karede olduğu fotoğraflar ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun çok konuşulacak 'FETÖ' fotoları

KılıçdaroğluFETÖ'cü MİT TIR'ları kumpası davasında hüküm giyen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nü Maltepe mitingiyle noktalamıştı. 

''İŞTE KONTROLLÜ CHP''

Sabah Gazetesi Muhabiri Nazıf Karaman, CHP Genelbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ imamları ile aynı karede yer aldığı iki fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Fotoğraflardan birinin 17 Aralık'tan hemen önce çekildiğini belirten Karaman şu ifadeleri kullandı;

''Fetullahçı imamlar ile CHP Genel Başkanı ABD'de bir arada... Fethullahçı imamlar Kemal Kılıçdaroğlu'na plaket veriyor. Mekan ABD... İşte Kontrollü CHP...''

 ile  ilişkisini gösteren 6 delil

’nün siyasi ayağı tartışmasında topu kendi üzerinden atmaya çalışan  Genel Başkanı Kemal ’nun FETÖ ile olan ilişkisini koltuğa oturduğundan bu yana attığı her adım ortaya koyuyor

Giriş Tarihi: 13.2.2020

Kılıçdaroğlu ile FETÖ ilişkisini gösteren 6 delil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti iktidarını FETÖ'nün siyasi ayağı olmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi alçak örgütle birçok kez temas kurdu. 15 Temmuz darbe girişimi için 'kontrollü darbe' ifadesini kullanan CHP lideri, devlet FETÖ'yle mücadele ederken örgütün ABD imamı Faruk Taban'la bile iki kez görüştü. İşte Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile yakın ilişkisini gösteren 6 önemli delil:

1- FETÖ'NÜN KASET KUMPASIYLA GENEL BAŞKAN OLDU

7 MAYIS 2010- Yener Dönmez, FETÖ tarafından çekilen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kasetini Habervaktim adlı internet sitesinde yayınladı.

22 MAYIS 2010- Deniz Baykal söz konusu görüntülerin yayınlanmasının ardından CHP Genel Başkanlığı görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geçti.

2- FETÖ'NÜN ABD İMAMI FARUK TABAN VE EKİBİ CHP GENEL MERKEZİ'NDE AĞIRLADI

26 OCAK 2012- Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ocak 2012 tarihinde FETÖ'nün ABD imamı ve Türk Amerikan Birliği (TAA) Başkanı Faruk Taban ve yöneticilerini CHP Genel Merkezi'nde kabul etti. Söz konusu ziyaret, aynı gün CHP Genel Merkezi'nin resmi internet sitesinde yer aldı ve "Türk Amerikan Birliği Başkan ve Yöneticileri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti" başlığıyla verildi. Ziyarete ilişkin haber, http://arsiv.chp.org.tr/?p=58880 adlı linkte yer alıyordu. Söz konusu linke tıklandığında ABD imamı Faruk Taban ve yöneticilerinin Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretine ilişkin haberin silindiği açıkça görülüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 danışmanı FETÖ'cü çıktı! 

9 GÜN SONRA HAKAN FİDAN İFADEYE ÇAĞRILDI

FETÖ'nün ABD imamı olan Faruk Taban ve yöneticilerinin, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaretinden 9 gün sonra (7 Şubat 2012) FETÖ'nün savcısı Sadrettin Sarıkaya, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ekibini ifadeye çağırdı. 3 gün sonra da MİT'çiler E. T., A. G., Y. Y. ve H. K. için yakalama kararı çıkarıldı.

3- KILIÇDAROĞLU, FETÖ'NÜN ABD İMAMI FARUK TABANLA ABD'DE GÖRÜŞTÜ VE DERSANELERİ SAVUNDU

2 ARALIK 2013- CHP; 37 yıl sonra ilk kez genel başkan seviyesinde Amerika'ya ziyarette bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu ertesi gün de FETÖ'nün ABD imamı Faruk Taban ile Amerika'da, Taban'ın başkanı olduğu Türkî Amerikan Birliği'nin kahvaltı programına katıldı.

Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün Amerika'daki çatı örgütlerinden Türk Amerikan Birliği temsilcileriyle birliğin ofisinde görüştü. Kahvaltıda yapılan görüşmede, Türk Amerikan Birliği, Cumhuriyet Halk Partisi heyetine, Amerika'daki faaliyetlerini anlattı. Türkî Amerikan Birliği yaptıkları yazılı açıklamada ziyaretten mutluluk duyduklarını belirtti.

"ÇOK MEMNUN OLDUK. ÇÜNKÜ YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI BÜTÜN AYRINTILARIYLA ANLATTILAR"

Kılıçdaroğlu, Türkî Amerikan Birliği'nin (TAA) kahvaltı programına katılmasına yönelik eleştirilere cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Oradan da bir davet geldi. Bir sabah kahvaltısı vermek istediler. Biz de gittik. Basına ve medyaya kapalıydı açık olmasını çok isterdik. Çünkü yaptıkları çalışmaları bütün ayrıntılarıyla anlattılar. Çok memnun olduk. Bir kahvaltı yaptık. Bir sözcük dahi Gülen sözcüğü bile kullanılmadı. Kullanılsaydı ne oldurdu, hiçbir şey olmazdı" dedi.

FETÖ'NÜN DERSANELERİNİ SAVUNDU

Kemal Kılıçdaroğlu, mevcut eğitim sisteminin dershaneleri zorunlu kıldığını iddia ederek, şunları söyledi:

"Bir sabah kalktık. Sayın başbakan karar vermiş. Dersaneleri kaldıracağım diye. Mevcut eğitim sistemi dersaneleri zorunlu kılıyor. (…) Dersaneleri kaldıracağım diyeceksiniz. Bu ticari anlayışına da aykırı… Serbest piyasa anlayışına da aykırı… Bugün birisi dersaneleri kapattı, yarın ben de şu ticari kuruluşları kapatacağım der. Yasaklarla bir yere varılamaz."

17-25 ARALIK 2013: FETÖ'nün kara kutusu olan ve yurt dışına kaçan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz ve Celal Kara aralarında iş adamları Rıza Zarrab, Ali Ağaoğlu, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, bakan çocukları ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de bulunduğu birçok kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı.

25 Aralık 2013 tarihinde FETÖ yeniden düğmeye bastı ve örgütün militan savcısı Muammer Akkaş Türkiye'nin önde gelen iş adamları hakkında yasa dışı ses kayıtları ve teknik takip tutanakları üzerinden gözaltı kararı verdi.

4- YASADIŞI KAYITLARI DİNLETTİ

25 ŞUBAT 2014- Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün ses kayıtlarını CHP Meclis Grubu'nda dinletti.

5– FETÖ TARAFINDAN SIZDIRILAN GİZLİ GÖRÜŞMELER

Kemal Kılıçdaroğlu 19 Mart 2014'te FETÖ'nün kanalı Samanyolu'nda, "Süleyman Şah Türbesi'ne saldırılar olacak. Seçimlerden sonra orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilirler" dedikten 9 gün sonra, FETÖ tarafından kaydedilen ve türbeye ilişkin olduğu iddia edilen ses kaydı internete düştü.

19 MART 2014: Kemal Kılıçdaroğlu, Samanyolu TV'de yayımlanan "Seçim Gündem" programına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Şimdi bakın seçimlere giriyoruz. (...) Süleyman Şah Türbesi'ne saldırılar olacak vs. diye... Suriye tarafından, bizim sınırlarımızdan 30 kilometre içeride. Seçimlerden önce orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilir. Buradan Genelkurmay Başkanı'na seslenmek isterim. Türkiye'yi maceraya sokmayın. Hele hele bu ülkenin Genelkurmay Başkanı'nı içeriye terörist olarak atmış birisi varken. Oraya herhangi bir saldırı yok. Ama provokasyon olabilir. Erdoğan orduyu oraya sokmak isteyebilir. Ortadoğu bataklığına Türkiye'nin girmeye hakkı da, yetkisi de yoktur. Bu konuyla ilgili bazı duyumlar var" iddiasında bulundu.

27 MART 2014: FETÖ tarafından kaydedilen ve Süleyman Şah Türbesi'nin kurtarılmasına ilişkin olasılıkların konuşulduğu ses kaydı, 27 Mart 2014'te Cumhuriyet'in internet sitesinde yayımlandı. Dönemin Dışişleri Bakanı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ve Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler'e ait olduğu iddia edilen kaydın ortam dinlemesi ile yapıldığı tespit edildi. Cumhuriyet gazetesi, 28 Mart 2014 tarihli nüshasında yasadışı ses kaydını manşetine taşıdı.

6 - MİT TIR'LARI İHANETİNDE YER ALDI

17 MAYIS 2015: Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün medya

imamı firari Ekrem Dumanlı'nın da olduğu Zaman gazetesi yöneticileri ile bir araya geldi. Enis Berberoğlu da, görüşmeye katıldı

18 MAYIS 2015: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile birlikte Hürriyet'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, MİT TIR'larındaki bombaların görüntülerini izlediğini söyledi ve "Filmleri var, kamyonlardaki kasaların nasıl açıldığının, bombaların görüntüleri var. Ben de seyrettim. Dolayısıyla bunların gizlenecek bir yanı yok. Onun söylemesiyle de insani yardım olmadığı çıkıyor ortaya" iddiasında bulundu.

27 MAYIS 2015: Can Dündar Berberoğlu ile Cumhuriyet yakınında görüştü, MİT TIR'ları görüntüleri alındı.

29 MAYIS 2015: Can Dündar, görüntüleri manşete taşıdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT TIR'ları eylemini resmi hiyerarşinin dışındaki ast-üst ilişkisi içerisinde gerçekleştirilen silahlı terör örgütü eylemi olarak tanımlıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 danışmanı FETÖ ile irtibatlı!

 

FETÖ’cü Altaylı ile Kılıçdaroğlu’nun danışmanı bin 159 kez görüştü

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti iktidarını FETÖ'nün siyasi ayağı olmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi alçak örgütle birçok kez temas kurdu. 15 Temmuz darbe girişimi için 'kontrollü darbe' ifadesini kullanan CHP lideri, devlet FETÖ'yle mücadele ederken örgütün ABD imamı Faruk Taban'la bile iki kez görüştü. İşte Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile yakın ilişkisini gösteren 6 önemli delil: KENAN KIRAN

CHP'den Gülen'in kardeşi için taziye ziyareti

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, beraberindeki heyet ile Fethullah Gülen'in 12 Ekim 2012 tarihinde vefat eden kardeşi Hasbi Nidai Gülen'in Erzurum'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP'den Gülen'in kardeşi için taziye ziyareti

GİRİŞ 07.12.2013 16:01GÜNCELLEME 07.12.2013 16:34

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, beraberindeki heyet ile Fethullah Gülen'in 12 Ekim 2012 tarihinde vefat eden kardeşi Hasbi Nidai Gülen'in Erzurum'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında köyde bulunan Gülen'in amcasının oğlu Necdet Gülen, CHP'li vekile tepki gösterdi.

 

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, İl Başkanı Tacetttin Kızıloğlu ve beraberindeki partililer bugün Pasinler İlçesine bağlı Korucuk Köyü'nde, Fethullah Gülen'in 2012 tarihinde vefat eden kardeşi Hasbi Nidai Gülen için ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Köy muhtarı Vefa Kızıltunç tarafından karşılanan heyet, Fethullah Gülen tarafından yaptırılan konukevinde aileye taziyelerini iletti.

 

Ziyaret sırasında CHP Milletvekili Ensar Öğüt ile Fethullah Gülen'in amcasının oğlu Necdet Gülen arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Necdet Gülen, "Sağolun var olun ama bizim siyasiyi tarafımız yok. Bizim partilerle alakamız yok. Buraya neden geldiniz. Eğer başsağlığı dilemek için geldiyseniz evime gelecektiniz" dedi.

CHP Milletvekili Ögüt ise "Ben bu bölgenin milletvekiliyim. Ardahanlıyım. Bu bölgenin insanı olduğum için acınızı paylaşmak için buraya geldik. Siyaset için burada değiliz" şeklinde konuştu.

Yaşanan diyaloğun ardından konukevinde dua eden CHP heyeti, daha sonra köyden ayrıldı.

Bu haber 201435 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...