15-Temmuz net Haberleri - CHP’li Engin Özkoç ve Özgür Özel...

15-Temmuz net Haberleri - CHP'li Engin Özkoç ve Özgür Özel hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi

Son dakika haberi... CHP'li Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi. İletişim Başkanı Altun, hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle Özel ile Özkoç hakkında soruşturma açılmasını talep etmişti..

01 Haziran 2020 - 16:54 - Güncelleme: 01 Haziran 2020 - 16:56

Son dakika: 'li  ve  hakkında hazırlanan fezleke 'na gönderildi

Giriş Tarihi: 1.6.2020  15:34 Son Güncelleme: 1.6.2020  15:54

Son dakika haberi...  milletvekilleri  ve  hakkında, İletişim Başkanı 'a yönelik hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle hazırlanan fezleke ’na gönderildi.

CHP'li Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi

İletişim Başkanı , geçtiğimiz ay avukatı  aracılığıyla, hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle  Manisa milletvekili  ile CHP Sakarya milletvekili  hakkında soruşturma açılması talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştu.

Son dakika: 'li  ve  hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi...

Son dakika haberine göre;  Grup Başkanvekili  ve  hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Son dakika: CHP'li Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi...

CHP'li Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun geçtiğimiz ay avukatı Sezgin Tunç aracılığıyla hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle CHP Manisa milletvekili Özgür Özel ile CHP Sakarya milletvekili Engin Özkoç hakkında soruşturma açılması talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştu.


Suç duyurusunda, aleni hakaret ve iftiralar nedeniyle Fahrettin Altun'un kişilik haklarının ihlal edildiği, bu ihlaller nedeniyle durumun tahammül edilemez boyutlara ulaştığı belirtilerek, "Bu nedenle kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret, iftira ve resen tespit edilecek diğer suçlardan dolayı şüphelinin cezalandırılmasını talep etme zarureti hâsıl olmuştur" ifadelerine yer verilmişti.



Suç duyurusu üzerine soruşturma yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosu, Özgür Özel ve Engin Özkoç'un kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve iftira suçlarını zincirleme bir şekilde işlediklerine dair fezleke düzenlenmesi için yeterli ve kanuni delilin mevcut olduğu, bu nedenle adı geçen milletvekilleri hakkında Türk Ceza Kanununun hakaret ve iftirayı düzenleyen 125 ve 267. madde hükümleri gereğince takibat yapılabilmesi için Anayasanın 83. maddesine istinaden Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından adı geçen milletvekillerinin yasama dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiği belirtilerek, hazırlanan fezlekenin 'ye gönderilmek üzere ilgili soruşturma belgeleriyle birlikte 'na gönderildiği ifade edildi.

CHP'li Özel ve Özkoç için hesap vakti!
Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, yasama dokunulmazlıklarının TBMM tarafından kaldırılmasını ve takibata devam edilmesini beklediklerini ve bu sürece eş zamanlı olarak Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında da eylem ve beyanatları nedeniyle ayrıca tazminat davaları açılacağını belirtti.

Son dakika: CHP'li Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi...

Son dakika haberi... 'li  ve  hakkında hazırlanan fezleke 'na gönderildi. İletişim Başkanı Altun, hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle Özel ile Özkoç hakkında soruşturma açılmasını talep etmişti.

CHP'Lİ ÖZEL VE ÖZKOÇ İÇİN HESAP VAKTİ!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, geçtiğimiz ay avukatı Sezgin Tunç aracılığıyla, hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle  Manisa milletvekili  ile CHP Sakarya milletvekili  hakkında soruşturma açılması talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştu.

Suç duyurusunda, aleni hakaret ve iftiralar nedeniyle Fahrettin Altun'un kişilik haklarının ihlal edildiği, bu ihlaller nedeniyle durumun tahammül edilemez boyutlara ulaştığı belirtilerek, "Bu nedenle kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret, iftira ve resen tespit edilecek diğer suçlardan dolayı şüphelinin cezalandırılmasını talep etme zarureti hâsıl olmuştur" ifadelerine yer verilmişti.

Suç duyurusu üzerine soruşturma yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosu, Özgür Özel ve Engin Özkoç'un kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve iftira suçlarını zincirleme bir şekilde işlediklerine dair fezleke düzenlenmesi için yeterli ve kanuni delilin mevcut olduğu, bu nedenle adı geçen milletvekilleri hakkında Türk Ceza Kanununun hakaret ve iftirayı düzenleyen 125 ve 267. madde hükümleri gereğince takibat yapılabilmesi için Anayasanın 83. maddesine istinaden Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından adı geçen milletvekillerinin yasama dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiği belirtilerek, hazırlanan fezlekenin TBMM'ye gönderilmek üzere ilgili soruşturma belgeleriyle birlikte 'na gönderildiği ifade edildi.

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, yasama dokunulmazlıklarının TBMM tarafından kaldırılmasını ve takibata devam edilmesini beklediklerini ve bu sürece eş zamanlı olarak Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında da eylem ve beyanatları nedeniyle ayrıca tazminat davaları açılacağını belirtti.

Son dakika: CHP'li vekiller Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında fezleke hazırlandı |VideoCHP'Lİ VEKİLLER ÖZGÜR ÖZEL VE ENGİN ÖZKOÇ HAKKINDA FEZLEKE HAZIRLANDI |VİDEO

Canan Kaftancıoğlu’nun ifadesinin ayrıntıları ortaya çıktı! Böyle çark ettiCANAN KAFTANCIOĞLU’NUN İFADESİNİN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI! BÖYLE ÇARK ETTİ

Son dakika: İletişim Başkanı Altun'un evini ifşa etmişlerdi! Canan Kaftancıoğlu ve Cumhuriyet'ten 4 kişi için hesap vaktiSON DAKİKA: İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'UN EVİNİ İFŞA ETMİŞLERDİ! CANAN KAFTANCIOĞLU VE CUMHURİYET'TEN 4 KİŞİ İÇİN HESAP VAKTİ

Canan Kaftancıoğlu savcıları hedef aldı!CANAN KAFTANCIOĞLU SAVCILARI HEDEF ALDI!

ANALİZ - İşte CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gerçeği... |VideoANALİZ - İŞTE CHP İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU GERÇEĞİ... |VİDEO

Son dakika: İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması talimatını vermişti! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldıSON DAKİKA: İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN'UN EVİNİN FOTOĞRAFLANMASI TALİMATINI VERMİŞTİ! CANAN KAFTANCIOĞLU İFADEYE ÇAĞRILDI

Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Fahrettin Altun cevabı!BAŞKAN ERDOĞAN'DAN CHP'YE FAHRETTİN ALTUN CEVABI!

Son dakika: CHP'li Canan Kaftancıoğlu’na bir soruşturma daha! İletişim Başkanı Fahrettin Altun şikayetçi olmuştuSON DAKİKA: CHP'Lİ CANAN KAFTANCIOĞLU’NA BİR SORUŞTURMA DAHA! İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

CHP’ye bir kötü haber daha! Fahrettin Altun’un evine CHP tacizini İstanbul Başsavcılığı da inceleyecekCHP’YE BİR KÖTÜ HABER DAHA! FAHRETTİN ALTUN’UN EVİNE CHP TACİZİNİ İSTANBUL BAŞSAVCILIĞI DA İNCELEYECEK

Bu haber 201260 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz